mia4aerobics 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 bemu, tok laufam naokol pa skacem oa sej veste, sem pac aktivno bitje in se mi nic ne zgodi, danes pa, sesam flat pa se udarim v balkon z glavo jaz sem zivi dokaz zato, da se zivljenjsko ogrozam, ce sem doma, zlasti s sesalcem v roki ali pa pred stedilnikom. idiote jedan!nikol ne bom znala teh stvari. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 jaz sem zivi dokaz zato, da se zivljenjsko ogrozam, ce sem doma tudi jaz. tak štorasta doma, mami je rekla, da bo dala vse vrata dol, sicer se bom čist potolkla vedno kam treščim preveč sem se nažrla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Jaz sem tudi totalno nažrta. Spat sem prišla pa kar domov. V moji postelji je najlepše. A ne da?Meni se tudi zdi tako. Sicer grem pa jutri hujšat...faaaak. kok sm jezna nase. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Super...Povna energije.. Odkar vsako jutro prehodim 10km (hitra hoja v kombinaciji s tekom) je počutje res svetovno.Že 3 tedne vztrajam in najbrž nikoli ne bom prenehala. Pa še same fajne tipe srečujem..Športnike prave.. Hmm..pa še misel na eno stvar mi lepša dni.Dobila sem ponudbo,da grem fotografirat poroko.In plačali me bodo. Mislim,kaj lepšega.... Trenutno...LIFE IS BEATIFULL.http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-124.GIF Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Super...Povna energije.. Odkar vsako jutro prehodim 10km (hitra hoja v kombinaciji s tekom) dobra si - kdaj pa že vstaneš ?? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 dobra si - kdaj pa že vstaneš ?? Hvala. Odvisno..kadar delam popovdan ob 7:30,ko delam pa dopoldan pa že ob 4:30 .Hodim /tečem pa vse skupaj 1uro...(si štopam z uro..moj rekord trenutno je 1h in 5 minut)Ob nedeljah pa grem bol pozno,da si privoščim malo več spanca.. Sploh ne morem verjet,kako drugačna sem.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 danes čutim malo energije.. verjetno zato, ker sem vstala ob 9.30.. poležavanje mi ni nikol dobr del, ker preveč razmišljam.. .. samo včasih pozabim na to.. ker tko paše mal poležat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Super...Povna energije.. Odkar vsako jutro prehodim 10km (hitra hoja v kombinaciji s tekom) je počutje res svetovno.Že 3 tedne vztrajam in najbrž nikoli ne bom prenehala. Pa še same fajne tipe srečujem..Športnike prave.. Hmm..pa še misel na eno stvar mi lepša dni.Dobila sem ponudbo,da grem fotografirat poroko.In plačali me bodo. Mislim,kaj lepšega.... Trenutno...LIFE IS BEATIFULL.http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-124.GIFnaj ti sonček sveti še naprej.http://www.clicksmilies.com/s1106/natur/nature-smiley-008.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 naj ti sonček sveti še naprej.http://www.clicksmilies.com/s1106/natur/nature-smiley-008.gif Hvala za tako lepo željo.Enako želim tudi tebi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Malo slabše kot včeraj. Včeraj sem bila fenomenalno! Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Hvala. Odvisno..kadar delam popovdan ob 7:30,ko delam pa dopoldan pa že ob 4:30 .Hodim /tečem pa vse skupaj 1uro...(si štopam z uro..moj rekord trenutno je 1h in 5 minut)Ob nedeljah pa grem bol pozno,da si privoščim malo več spanca.. Sploh ne morem verjet,kako drugačna sem..bravo!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 in zakaj se mi zdi da me noben ne razume? vem, da so moji posti včasih mal zmešani.. ampak tukaj res ne vidim rešitve.. kako naj grem naprej, če vem, da je za vse kar mi je bilo čudno in kar me je pri njemu motilo.. za to kriva bolezen? in kateri tip se bo še tko trudu kot se je on?? trudu se je zame.. včasih tudi zase ..ampak predvsem zame.. da bi bil normalen.. in potem ga jst pustim zaradi stvari, ki so me pri njemu motile.. njemu se utrga.. zvem da ima tip shizofr.. in spoznam, da je to drugi del njega- tisti del, ki ga jst nisem razumela.. zakaj mi ni povedu? a bi blo kej drugač če bi mi? sigurno bi blo.. poiskala bi pomoč.. hodu bi vsaj k psihologu, če ne kaj druzga.. znala bi bolj z njim.. več bi se pogovarjala.. trudila bi se, da bi dal iz sebe sproti vse kar ga muči!! ..včasih sva se velik pogovarjala.. tko pa sem se sama umaknila.. potem še on.. samo čakal je, čakal da bo konec.. vedu je da sam ne bo zmogu.. ampak se je umaknu zarad mene..tko me je mel rad!! grem.. ker me oči pečejo od solz.. pa računalnika, še neki sm mogla za službo delat in sm čist out. lpupam, da razrešiš, predvsem da ugotoviš, da kar si lahko storila si storila... misliš da te je imel rad? ali te je samo potreboval? te je odnos osrečeval? upam, da si danes boljše utrujena sem, ful sem utrujena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Utruuuuuuuuuuuuuujena. Danes bom popoldne preležala brez slabe vesti.Upam, da bom jutri lahko roke uporabljala, ker danes me svinjko bolijo od štamplanja. :xx!:jaz tudi, kolikor bo še od dneva ostal, ko pridem domov Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Utruuuuuuuuuuuuuujena. utrujena sem, ful sem utrujena jaz tudi zgleda je epidemično (utrujenost) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 upam, da razrešiš, predvsem da ugotoviš, da kar si lahko storila si storila... misliš da te je imel rad? ali te je samo potreboval? te je odnos osrečeval? upam, da si danes boljše utrujena sem, ful sem utrujena Vem, da sem storila vse.. fuul sm se trudila, da bi uspel.. bolezen je kriva, da je bil on tak in da ga nism razumela.. mislm da me je mel rad, saj sva bla na začetku (dve leti) ful srečna, čeprav mi že takrat marsikaj ni blo jasno, ampak sem bla res srečna!! .. zmeri bolj čudn je bil pol.. zmeri sem mela občutek, da me potrebuje, ampak da me obenem obtožuje, ker ga ne razumem.. v bistvu ga ni noben razumel.. bil je sam.. mene je na koncu zelo ostro zavračal zarad tega, ker sem ga imela za enakega drugim.. on pa se je čutu drugačnega.. .. zdaj me sigurno najbolj potrebuje.. tko bi mogu čutit do svojih staršev!! včeri sm bla pr njemu.. je ful bogi, za vikend so ga spustili domov, pa je bil doma spet en šmorn.. so se spet udarl.. in je včeri govoru vse sorte o svojih starših.. zelo prizadeto in žalostno.. pa svojo bolezen zavrača.. ne prizna da je bolan, misli da neki delajo z njim (zdravila pa to), da je bogi.. v bistvu pa še preizkušajo zdravila na njem.. v petek grem spet k njemu, da vidm če je bolš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Vem, da sem storila vse.. fuul sm se trudila, da bi uspel.. bolezen je kriva, da je bil on tak in da ga nism razumela.. mislm da me je mel rad, saj sva bla na začetku (dve leti) ful srečna, čeprav mi že takrat marsikaj ni blo jasno, ampak sem bla res srečna!! .. zmeri bolj čudn je bil pol.. zmeri sem mela občutek, da me potrebuje, ampak da me obenem obtožuje, ker ga ne razumem.. v bistvu ga ni noben razumel.. bil je sam.. mene je na koncu zelo ostro zavračal zarad tega, ker sem ga imela za enakega drugim.. on pa se je čutu drugačnega.. .. zdaj me sigurno najbolj potrebuje.. tko bi mogu čutit do svojih staršev!! včeri sm bla pr njemu.. je ful bogi, za vikend so ga spustili domov, pa je bil doma spet en šmorn.. so se spet udarl.. in je včeri govoru vse sorte o svojih starših.. zelo prizadeto in žalostno.. pa svojo bolezen zavrača.. ne prizna da je bolan, misli da neki delajo z njim (zdravila pa to), da je bogi.. v bistvu pa še preizkušajo zdravila na njem.. v petek grem spet k njemu, da vidm če je bolš bodi prijateljica , če zmoreš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 točno tako mi pravijo starši!! ker kakorkoli mu bom pomagala, mu lahko tud nardim škodo. Ravno danes smo imel pogovor o tem.. če mu bom dala upanje, da se lahko pozdravi- bo lahko samo od tega znorel, ker to ni res; potem obstaja nevarnost, da se spet navežem na njega; obstaja pa še večja nevarnost, da on nosi v seb upanje, da bova spet skupi in če se bom jest kej preveč trudila okol njega.. bo spet lahko od tega znorel, ker ne morva bit skupi začaran krog.. jst ga bom spodbujala, ne bom se pa preveč vtikala oz.govorila kaj bi mogu pa kako bi mogu.. pa čeprav ga najbolj poznam. Preveč sem že vpletena, tud moja družina.. to mora on rešit z svojo družino.. ker ga tam najbolj bolijo zadeve.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 bolana že 14 dni, najprej prehlad, zdaj pljučnica. Včeraj bila pri zdravnici in dala kri. Počutim se katastrofalno, kot bi me pofural 20 tonski šleper. :OO!: Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Kar v redu sm. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 samo za spat sem še... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 :hepko: Neki zvedla, juhuhu. Happy, happy KAAAAAAAAAAAAAAAAJ? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 KAM??? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ti privoščim Jst bi pa http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/k030.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 sveže okopana in z oprano glavo ... upam, da dobim masažo. počutim se olajšano ... ker sem se med kopanjem nekaj odločila ... vse je še pred mano ... veliko breme je odpadlo od srca ... ogromno težko ovirajočo misel sem poslala v vesolje, sprejela pa tisto, ki mi daje zagon in veselje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 pogrešam najine pogovore..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.