Behemoth 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ..... ----> če odmislim da danes grem v MB :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 počutim se malo mešano...pričakoval sem najlepši in najbolj poln dan svojega življenja, a dobivam namige, da se ne bo vse izteklo po planih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ne plane vzet kot merilo popolnosti dneva, spontanost je lahk se popolnejsa Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 zalubleno... tak ko ze zadnih nekaj mesceu.. pa polno neke take energije, da me kr razganja... hehe Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne plane vzet kot merilo popolnosti dneva, spontanost je lahk se popolnejsa ja, samo plan je bil res nekaj zame najbolj čudovitega vendar vse kaže, da bo šlo po najslabši varianti :xx!: v mojem srcu trenutno ni niti volje ni kake želje po spontanosti. Sama bolečina Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ne najboljš, spal sem zanič, komaj kaj, ena zadeva me hudo muči Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Ne vem še...po občutku. Morem stopit mal ven na sončka...naredit kak sprehod, mal razmislit...pa javim več ksno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 men je pa od antibiotikov zgleda zacelo en mal sekat Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa od antibiotikov zgleda zacelo en mal sekat js sem tudi še kar na antibiotikih.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 žalostno (po zelo dolgem času). Ampak za dežjem zmer posije sonce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 I feel good Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 super Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>super me too Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 zaljubljen... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 dobr sam k morm počas se odpelat na delo to pa ni dobr Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> me too jest bi se tud super počutu, če bi tko dobr zgledov, ko vidve Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ane, jst tud...a ti cashy si danes kaj boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 no, sem dost boljše kot včeraj...počasi se učim odpuščati sebi in drugim, hitro prebaviti zamere in užaljenost, zato sem kar hvaležen za take slabe izkušnje, ko me krepijo za prihodnost... a vseeno se vame seli nezaupanje do ljudi...Tebi Selene pa najlepša hvala za skrb, pravi srček si Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 zaspano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 full lena... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Jaz sm dons čist fertik...k sm na šiht pršla smo ble vse tih k miši...okol 13.00 sm smrtno resno pomislna:"kva bi zdele en martini..." pa ga pol nism...seveda nism zmatrana, res ne...sam tko čist v enem svojem filmu...nism dobra družba dons...tale september me orenk stiska Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>žalostna sem...ziher ma služba veze.... pr ns so tud sami posebneži.... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tokrat ne, tinal ... tokrat ma stara mama veze. žalostna sem, ker trpi ...ajoj... držim pesti da bo bolš.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.