tanaja* 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 tralala, hopsasa... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Čist ok..... ...sam tolk folka k dans mi že dolg ni težil s pravnimi težavami........pa jezn sm, ker so večinoma povsem neobjektivni, vsak vidi samo svojo resnico (in pravico) :xx!: pa to je zarad lune...vsako polno luno izklopi mobi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 zmatrana... lačna... mau tečkasta... bo bolš, k se naspim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 O, zdej sem res polna energije, škoda ker moram it delat, ker bi res rada boljš izkoristla čas.Čist mi trga. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Kako sem danes?! Zbudila hiperaktivna, zdej sem pa tko neki , ker vem da morm delat dons :xx!: Pa se mi res ne da..... A kdo pozna mogoce ksnga, k bi me stipentiru 1 mesec, da mi ne bi blo treba delat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 jz tud kr gnijem. čakam da bo 15.30... matr še ta dolgo mam dons... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Kako sem danes?! Zbudila hiperaktivna, zdej sem pa tko neki , ker vem da morm delat dons :xx!: Pa se mi res ne da..... A kdo pozna mogoce ksnga, k bi me stipentiru 1 mesec, da mi ne bi blo treba delat Ja pa kaj še!!?? Pol bi mela pa še več časa razmišlat, pa sploh ne bi blo kul!!!!!!!!!! jz tud kr gnijem. čakam da bo 15.30... matr še ta dolgo mam dons...Dej dej, pol po šihtu prlet pol km naprej po zaloški, pa bova šle na kofe! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ja pa kaj še!!?? Pol bi mela pa še več časa razmišlat, pa sploh ne bi blo kul!!!!!!!!!! Pa ne bi jest sploh razmisljala nc - no bi samo o ...., ne o... ......sam studirala bi normalno, ker sem mal zaspala , pa morm zdej ze tolk velik stvari nardit..... jao jao, kdaj me bo to izucl?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Počutje je fantastično (yeah right), bla 3 ure pr zdravniku, nč dobrga Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 jezn.. mrtvo hladen.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 V elanu...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 spet skurjen, drugač pa tko tko, počutm se ko en kronik, samo bluzim ga vsako noč do jutra... da je brezveze :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 spet skurjen, drugač pa tko tko, počutm se ko en kronik, samo bluzim ga vsako noč do jutra... da je brezveze :xx!: Ne jamri......... Dons fešta!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 Ne jamri......... Dons fešta!!!! a bova nalila??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Itak! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 a še kej druzga? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 a še kej druzga? hmmm... mislm da tazga smajlija nimajo..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 hmmmmm le kaksen smajli bi to mogu bit? a kej tacga? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ne... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 ja sej vem, francosko postlo rabva Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 oj, jaz sem pa novi pa se prav dobro počutin teh nekaj minut ki sem jih preživeu na tej strani Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 E pa da sem žalosten nekak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 A je tako hudo, k solzice točš? Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.