Alice in Wonderland 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 žalostno Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Smrdim po kokosu :xx!: Z narobno žajfo sem se tuširala....bljeeeeeeeeeeeeek in zdej se ne morem znebit tega odurnega vonja... aja drugač sem ok. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 thebestično.prijetno utrujeno.zdajle si pripravljam kopel.potem pa v life Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Mich jst bi pa te vohala. LOL Hehehehe tole bo lih za mojo osebno izjavo x:Dx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 totalno brez energije sem... prazna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 totalno brez energije sem... praznaSej to se bo spremenilo!Na: http://www.cosgan.de/images/more/flowers/075.gif inna:Za Ksenči Najbl mi je ta verz ušeč:Life can show no mercyIt can tear your soul apartIt can make you feel like you've gone crazyBut you're not Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 zebe me kt psa, jebemo dans grem v savno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 o hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 dans grem v savno fovš. jaz pa čakam nekoga, da pride domov, da se stisneva pod deko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ko jebena stranka :xx!: bi morala it v politiko, bi se počutila domače! :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Osvobodi se! Zadihaj..... Strah je baje votl okol pa ga nč ni.......v lajfu pa hromi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 danes sm kr neki prazna.. tak dan, okoli naših hribov potujejo taki čudni temni oblaki, vse je neki zmešano.. mal posije sonce v to črnino, potem pa spet.. oblaki potujejo gledala sm film, 88 minut.. kr dobr film Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 better today Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/p010.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 danes sem prisebna.. velik sem se zamotila z strežbo.. moja sestra praznovala rojstni dan, hiša polna kričečih 10-letnikov (in manj- božčki).. zdaj ko je praznovanja konec in je hišo preplavil mir.. sem spet žalostna.. kar čakam na čas da sem lahko sama.. zato da bom lahko spet žalostna.. a je to normalno? zdaj me teži še ena stvar.. zakaj mi je tko hudo za njega? ali je možno, da ga mam še zmeri tko rada k pred dvemi leti? zakaj o tem sploh razmišljam, ko mi je jasno dejstvo, da z njim ne morem živet? ampak bi dala vse na svetu, da bi se pozdravil.. vem da je bolezen vsega kriva.. ampak pozdravil se ne bo.. kvečjemu slabši bo.. razmišljam že o tem, kako bi lahko skupaj živela z to boleznijo? ma sem neumna!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 zmeri morm neki komplicirat.. upat.. zakaj sem tak optimist? evo to je sigurno slaba stran optimista!!!! tuki bi rada bla pesmistka.. pa ne morem bit.. kr neki verjamem.. mogoče morm met občutek da me ma en rad.. in mogoče se vedno naslonim na tistega.. že zarad tega ker ne prenesem bit brez potrditve? brez tega občutka in si vbijem v glavo, da imam tudi jst potem njega rada.. on me ma rad, jst vem da upa.. da bo vse po starem? bolezen naju lahko tudi zbliža.. imava še eno skupno pot- jo premagat!! ne morem verjet da o tem razmišljam!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 sej to je individualna tema.. pišeš kar koli, a ne? folk ne se name ozirat.. ker se verjetno že men meša.. ampak tko vsaj povem kaj me tišči, a ne? izlivam čustva.. nekateri jih ne znajo zakaj je to tko težko razumet? možgani so najzanimivejše človeško orodje.. tko pravjo.. no men se ne zdi.. men se to zdi preveč sensibilna stvar, da bi sploh lohk obstajala.. zakaj ni drugače bolan? kar se mu dogaja.. to si res ne zasluži!! ne prenesem, da komu zamorim.. oči me pečejo, pa še kr gledam ta računalnik.. kot da mi bo povedu rešitev.. ampak rešitev je v men.. sama morm mimo tega.. mimo sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Ne,tega si res ne zasluži,tako kot tudi morda marsikateri drug ne,toda na tem svetu je pač tako,pravice ni in je morda tudi nikoli ne bo.A bolezen v veliko primerih ljudi še bolj zbliža spet v drugih pa oddalji...Upam in ti želim vse dobro....Ne obupaj,upanje umira zadnje.... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 sej to je individualna tema.. pišeš kar koli, a ne? folk ne se name ozirat.. ker se verjetno že men meša.. ampak tko vsaj povem kaj me tišči, a ne? izlivam čustva.. nekateri jih ne znajo ne prenesem, da komu zamorim.. oči me pečejo, pa še kr gledam ta računalnik.. kot da mi bo povedu rešitev.. ampak rešitev je v men.. sama morm mimo tega.. mimo sebe bodi srečna, da ti čustva zlahka grejo z jezika. edina pravilna ugotovitev. odmisli vse skupaj. poskrbi zase. zaupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 ko vrtiljak. vsak ima svoj sedez na meni.dinamika se menja v smislu preskakovanja.ljudje ostajajo isti. jaz pa se nemo vrtim in staticno opazujem dinamiko menjav. in se vedno imam sonce zase in za nekoga v sebi. skocila sem.in ni me ubil skok, niti me ni ubil pristanek.to je vse kar je vazno danes. xrosex Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Fajn...Grem počasi odhodit mojih 10 km... Potem me pa čaka pospravljanje garderode.Vso poletno kramo je treba končno iz omar vržt in jo nadomestit z jesensko/zimsko garderobo... Vsako zimo in jesen najbolj pogrešam japonke... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 super =) Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 umrla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 zaspana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 ko se najdem važička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.