Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

totalno brez energije sem... prazna

Sej to se bo spremenilo!

Na:

http://www.cosgan.de/images/more/flowers/075.gif

in

na:

Za Ksenči

Najbl mi je ta verz ušeč:

Life can show no mercy

It can tear your soul apart

It can make you feel like you've gone crazy

But you're not

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

zebe me kt psa, jebemo :vragec:

dans grem v savno x:px x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ko jebena stranka :xx!: bi morala it v politiko, bi se počutila domače! :xx!:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

danes sem prisebna.. velik sem se zamotila z strežbo.. moja sestra praznovala rojstni dan, hiša polna kričečih 10-letnikov (in manj- božčki).. zdaj ko je praznovanja konec in je hišo preplavil mir.. sem spet žalostna.. kar čakam na čas da sem lahko sama.. zato da bom lahko spet žalostna.. a je to normalno?

zdaj me teži še ena stvar.. zakaj mi je tko hudo za njega? ali je možno, da ga mam še zmeri tko rada k pred dvemi leti? zakaj o tem sploh razmišljam, ko mi je jasno dejstvo, da z njim ne morem živet? ampak bi dala vse na svetu, da bi se pozdravil.. vem da je bolezen vsega kriva.. ampak pozdravil se ne bo.. kvečjemu slabši bo.. razmišljam že o tem, kako bi lahko skupaj živela z to boleznijo? ma sem neumna!!

zmeri morm neki komplicirat.. upat.. zakaj sem tak optimist? evo to je sigurno slaba stran optimista!!!! tuki bi rada bla pesmistka.. pa ne morem bit.. kr neki verjamem.. mogoče morm met občutek da me ma en rad.. in mogoče se vedno naslonim na tistega.. že zarad tega ker ne prenesem bit brez potrditve? brez tega občutka in si vbijem v glavo, da imam tudi jst potem njega rada.. on me ma rad, jst vem da upa.. da bo vse po starem? bolezen naju lahko tudi zbliža.. imava še eno skupno pot- jo premagat!! ne morem verjet da o tem razmišljam!!!

sej to je individualna tema.. pišeš kar koli, a ne? folk ne se name ozirat.. ker se verjetno že men meša.. ampak tko vsaj povem kaj me tišči, a ne? izlivam čustva.. nekateri jih ne znajo :C: zakaj je to tko težko razumet? možgani so najzanimivejše človeško orodje.. tko pravjo.. no men se ne zdi.. men se to zdi preveč sensibilna stvar, da bi sploh lohk obstajala.. zakaj ni drugače bolan? kar se mu dogaja.. to si res ne zasluži!!

ne prenesem, da komu zamorim.. oči me pečejo, pa še kr gledam ta računalnik.. kot da mi bo povedu rešitev.. ampak rešitev je v men.. sama morm mimo tega.. mimo sebe :palec:

Ne,tega si res ne zasluži,tako kot tudi morda marsikateri drug ne,toda na tem svetu je pač tako,pravice ni in je morda tudi nikoli ne bo.A bolezen v veliko primerih ljudi še bolj zbliža spet v drugih pa oddalji...

Upam in ti želim vse dobro....

Ne obupaj,upanje umira zadnje....

Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA

Guest Mačona
sej to je individualna tema.. pišeš kar koli, a ne? folk ne se name ozirat.. ker se verjetno že men meša.. ampak tko vsaj povem kaj me tišči, a ne? izlivam čustva.. nekateri jih ne znajo :C:

ne prenesem, da komu zamorim.. oči me pečejo, pa še kr gledam ta računalnik.. kot da mi bo povedu rešitev.. ampak rešitev je v men.. sama morm mimo tega.. mimo sebe :palec:

bodi srečna, da ti čustva zlahka grejo z jezika.

edina pravilna ugotovitev. x;)x

odmisli vse skupaj. poskrbi zase. zaupaj. xwizardx xsrcx

ko vrtiljak. vsak ima svoj sedez na meni.dinamika se menja v smislu preskakovanja.ljudje ostajajo isti.

jaz pa se nemo vrtim in staticno opazujem dinamiko menjav.

in se vedno imam sonce zase in za nekoga v sebi. skocila sem.

in ni me ubil skok, niti me ni ubil pristanek.

to je vse kar je vazno danes.

xrosex

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

:palec: Fajn...

Grem počasi odhodit mojih 10 km... x:o)x

Potem me pa čaka pospravljanje garderode.Vso poletno kramo je treba končno iz omar vržt in jo nadomestit z jesensko/zimsko garderobo... x:o)x

Vsako zimo in jesen najbolj pogrešam japonke... :xx!: :vragec:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...