Lolypop 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 SUPER! usaj photobucket deluje! hehe Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Lep pozdrav danes vsem!! Sm bla na orbitraku, se super počutim.. lažje, prešvicana sto na uro.. se grem zdej stuširat.. pridem nazaj!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 jaz sem si jo en čas ... bolj za kurac je ta limewire, se mi zdi. :xx!:Narobe se ti zdi,no vsaj meni ni bil glih za kurac,ker sem si vso glasbo ki jo imam na cd-jih (250)zdownloadal z limewire.Je v redu kvalitete in sem zelo zadovoljen,kajti dobil sem prav vsako glasbo ki sem jo hotel.Je pa dobro če imaš pro verzijo(ki jo dobiš z iznajdljivostjo brezplačno),ker je tako downloadanje hitrejše. Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Zebe me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Narobe se ti zdi,no vsaj meni ni bil glih za kurac,ker sem si vso glasbo ki jo imam na cd-jih (250)zdownloadal z limewire.Je v redu kvalitete in sem zelo zadovoljen,kajti dobil sem prav vsako glasbo ki sem jo hotel.Je pa dobro če imaš pro verzijo(ki jo dobiš z iznajdljivostjo brezplačno),ker je tako downloadanje hitrejše. Nature, a maš ti novo ikonco, a ne? ta je tud dobra , sam mi je bil tigrček bolj všeč.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 kr neki sm depresivna pa žalostna.. pa se je tko lepo začel dans.. zutri orbytrak.. lase sem si umila.. šla v Ljubljano.. kavica z frendico.. na angleščino.. sred angleščine pa sm spet začela razmišljat o bivšem.. have you ever smoked a cigare? aaa...??? what was the question? sploh mi ni kapnil.. pa pol naprej.. When did you smoke it? aaa..??? Can you repeat the question, please?? mislm.. na konc am bla že tko utrujena od vseh misli, da sem šla kr 15min prej vn. vsi so me gledal k ene spužve.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Ej razpiždjeno!Danes bi naj pri praksi oskrbel rano sam za 4 Z takimi ocenami, bom lahko visoko šolo za zdravstvo samo od daleč opazoval Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 spet sm ful žalostna.. sama sebe žrem k tok razmišljam.. jutr se peljem v Brežice.. mogoče bom mal pozabla na njega.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 never better. vsak dan bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 V prsih me tišči, stiska pri srcu. Ne vem kaj je zdaj to, a se kaj dogaja? tesnoba, strah...globok vdih, dolg izdih ene parkrat... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 nič ustvarjalno, brez idej Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 danes imam vožnjo, pa sem zato boljše volje!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Danes se počutim tako, da bo vse kar je bilo nerešljivega, rešeno... Lep dan, ne obupajte....hudo je lahko šola za dobro... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 dopoldne preživela v čakalnicah Onkološke, opazovala ljudi. Vse kar mi je bilo predtem pomembno je izgubilo svoj pomen. ja čist tko se počutim... zdrava sem in ne cenim tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 sem že pozabla čar tega, ko je kurilna sezona in pri nas na šihtu še nč ne kurijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 mah sej nisem prvič. sam grozno da tolk življenja kot sem danes "videla" tam, ga še nisem do danes, pa sprememba pri mami... upam, močno upam, da nove preiskave ne bodo pokazale nič novega.... hudo kaj rabijo nekateri da spremenijo pogled na svet. gre pa na genske preiskave ker obstaja hudo velika verjetnost za naju s sestro, ampak jst vem da ne bom ni šans... pa tud če težko da me velikokrat potem vidijo tam, ali pa sem borila kot levinja, obstajajo samo dve možnosti... mah brezvezni so s tem procentiranjem, glih to ona rabi zdejle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 skurjena, cist. :xx!: ampak, tm ob ene pol osmih bom ze bols, ko padem v ritem lepo bodite vsi, dons je ze skor mimo....jutri je pa novi dons zato glavo pokonc, ramena nazaj, noge v sirini bokov, pa korakas desna 1,2,3 Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 malo zaspano, utrujeno ... je vreme turobno ... drugače pa kot zmeraj skoz zaposlena tako al drugače ... za vikend grem v MB. jutri presadim dva bršljančka, je že čas ... pokonci me drži sto stvari ... ah, nič, faaaajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Naredila neumnost. Nč fajn. :xx!:vsak jo kdaj pa kdaj naredi in se grem stavit, da je danes na našem svetu naredilo neumnost več kot pol populacije (med njimi tudi jaz) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ja. Danes pa ugotavljam, da je včasih prav fajn bit ženska. Jaz pa danes spet enkrat ugotavljam, da je včasih prav fajn biti oče.Da se da imeti lep, uspešen dan, kljub temu, da si spal samo tri ure ponoči.In super mi je, ker imamo tako lepo jesen.Bukovi in kostanjevi gozdovi so čudoviti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 danes sem pogruntala, da sem popoln outsider, izmeček al kako bi se že to prevedlo...po dolgem času sem se sprehodila po mestu in ugotovila, da se jea) popolnoma spremenila moda v dveh mesecih. balonarji prepasani s pasom in visoki škornji brez pete so izredno popularni. ampak recimo, da me to ne tangira (tukaj je mišljen b, pa ga nikakor noče narest, pa naj bo tale striček) povprečen po mestu hodeč osebek je star 17 let (a se niso nekaj pritoževali nad prenizko rodnostjo?)c) tisti, ki prvi najde parkirni prostor ni nujno, da bo lahko parkiral, ker če pride boljši in močnejši, bo prvi moral poiskat še enega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 padla vozniškega danes.. pa se spet sprašujem kaj je z mano narobe, da nisem prisebna.. kot da svet vrti brez mene.. spet nisem bila zbrana.. pa si pravim da sem zdaj v težkem obdobju pa bla, bla ampak se me še vedno loteva občutek, da je z mano neki narobe.. po eni strani sem žalostna.. po drugi se mi zdi, zakaj se nič ne sekiram.. saj vem, da je le izpit, ampak moti me ker si ga sploh tko zlo ne želim narest.. saj je samo izpit.. itak pol avta še dolgo časa ne bom mela.. mam druge skrbi in ta vozniški je tko nerealen od mojih skrbi.. da se bojim, ali sem sploh sposobna sprejet to nerealnost.?? ali bo moje življenje vedno senca tega, kar sem doživela.. tako življenjske realnosti.. spet blebetam.. ampak res tko čutim, mogoče se bo še men zmešal.. mogoče sem se tega nalezla.. ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Zmedeno.Ta trenutek nevem kaj je prav in kaj ne.In vem, da bi morala samo po eni poti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Doorwoman, ne prihitro obupat. Morda se je moglo to zgodit, ....lahko da bi se ti v nasprotnem primeru kaj drugega, še slabšega.Saj pride obdobje, ko ti gre vse narobe, ampak tudi to se premakne na bolje in potem, ko gledaš za nazaj, večkrat ugotoviš, da so neke stvari tudi za nekaj dobre. Če ti to kej pomaga.... jest te sicer ne poznam, ampak verjamem, da ti bo uspelo. ja.. sej maš prov.. sej vem, da maš.. jst samo čakam na obdobje, ko se bo to končal.. pa bom spet mirna.. hvala za spodbudne bese de!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Lubi in tašča bila na obisku slabo urico, pa sta morala iti Torej je večer moj, samo zame. Mutti mi peče kostanj (my mother rox), dobila sem jasminov čaj (taboljši ), zdaj pa počakam, da se nekaj zdownloada in grem gledat Počutje je okej. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.