Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

glava me boli

žurerka.press xcivx

http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/3d-cute-tiger-2.gif x:Dx x?x x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

kavica je mal zdramila mojo glavo.. sm k zombi po včerajšnjem žuranju.. ampak mi ni žal, ker je blo super!! xDDx

danes pa pospravljat.. sovražim sobote, ker se mi zdi da je to dan za analiziranje tedna, pa z tem ko pospravljaš in pomivaš.. kot da bi pospravljal svoje napake celega tedna.. perfekcionisti tako krepijo svojo sposobnost.. najprej bom pomila svojo sobo.. potem bom skuhala kosilo.. potem me čaka pa še pomivanje kopalnice.. tko je pr nas!! mami ima velik vpliv na te stvari, in z njenim mišljenjem se ni dobro poigravat, ker je potem še slabše.. pa sej ne da bi imeli ful razmetano.. sploh ne, stvari so na svojem mestu.. ampak še vedno zahteva globinsko pospravljanje.. kot da bi čistila svoje moteče dejavnike dušnega miru.. no ja ampak danes vsaj ni sonček zuni al kej tazga.. megla vsepovsod..

navila si bom musko.. pa bo čist luštn!!

folk.. lepo soboto želim tudi vam!! x:)x

prišla domov ob 03.30, delala

in žw spet sem na šihtu xDDx

lepo soboto vsem

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Kljub temu, da si spala, je čez dan potrebno poskrbeti, da se spije vsaj 2 litra vode.

Veš telo je lahko kot jezero ali bajer. Lahko si predstavljaš kaj je danes tvoje telo. Če ne dobi dovolj zamenjane vode, je počutje zagotovo izredno slabo in tudi bolečine so lahko posledica zaradi dehidracije. Morda se sliši čudno, ampak sama na sebi sem opazovala kako je če ne pijem in če jo pijem. Potem je seveda važna razporeditev koliko kdaj.....

Oprosti, ker sem se toliko razpisala, ampak rada povem takšne izkušnje...

Ciao, poizkusi malo popiti, če ne vodo pa nesladkano meto za lahko nočko... x:)x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Pozdrav!

xrolleyesx :onfire:

nekj je v meni, pa ne vem opisat, mogoče :vragec:

Življenje mi ponuja :sori: x?x :bomb: ,ta je že prišla po pošti!

Danes pa drugi del ni xsrcx xduhx kateri ne ve kako bi me z :vragec: :bomb: uničil, vendart jaz se ne dam.

Vesela sem da živim in da se mi dogajajo tudi lepe stvari, ta grde so za posladek.

Bodite fajn in mislite pozitivno xsrcx xsmx xrosex xvrtcx xsingx

od mene

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

pocutim se...sick to my stomack. gledam malega in dusim solze, v grlu pa najvecji cmok do sedaj. sama pri sebi si obljubljam, da nikoli, res NIKOLI ne bo imel taksnega otrostva, kot njegova mama. nikoli se mu ne bo potrebno bati prihoda njegovega oceta iz sluzbe, govorilnih ur, nasilja, prepira starsev, posmehovanja in zasmehovanja, zaljivk...res mi je slabo. zakaj se vracajo ti spomini ravno zdaj?
Take it easy

Ej ma super :D Odvadil sem se kave pit (ker mi je že gadna ratala), pa sam čaj pijem - bolj zdravo :icon1_blush:

Pa dans ful razveselil mamo, mam že ene par štiric, pa danes še dve domov prinesel pri zgodovini in slovenščini :D

Visoka zdravstvena - here I come xsuperx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Kako se danes počutim,...

- jeza (na sebe, na njo)

- žalostno (zdi se mi, da mi ne bo uspelo (sedim na dekadentni kompoziciji, smer - dekadenca)

- strah me je, kaj bo prinesel dan, kaj jutri

- SAM SEBI, SEM NAJVEČJI PROBLEM.

Let it be a bee.

Kako se danes počutim,...

- jeza (na sebe, na njo)

- žalostno (zdi se mi, da mi ne bo uspelo (sedim na dekadentni kompoziciji, smer - dekadenca)

- strah me je, kaj bo prinesel dan, kaj jutri

- SAM SEBI, SEM NAJVEČJI PROBLEM.

- če si jezen.. to pomeni da nosiš energijo, ki jo lahko izkoristiš za gibanje npr. pejt na sprehod!! x:)x

- uspelo ti bo, saj si bolj močan kot misliš! to žalost pretvori v trmo in se spravi v red, da boš lahko sploh kaj naredil

- zakaj bi sploh mislil na jutri? poglej ta trenutek kaj lahko storiš.. zakaj si ne bi popestril dneva ali kaj naredil zase, dobro bi blo, če bi šel v družbo.. na kavico h komu, če imaš možnost

- največji problem prihaja zaradi namišljenih 'ful pomembnih' zunanjih dejavnikov.. kaj si ti res želiš? verjetno si ne želiš biti z nekom, ki bi te sprejel nazaj zato, ker bi se mu smilil.. ipd.

- če pa te tko žuli .. se pa pogovori z njo! Pogovor vedno pomaga.. x;)x

sej je lahko men bit pametna.. ampak je res.. to moraš sam premagat in k boš premagu boš močnejši za še eno izkušnjo.. tako se ti je pač zgodilo, drugače se nebi moglo.. usoda je tko od tebe zahtevala.. to morš sprejet in it naprej..

kr neki sm otožna ratala.. k je večer sm vedno kr neki žalostna, najbrž zato ker vem, da grem sama spat. pa kr odlašam.. k vem da bom sama s sabo v postli. ne da se mi več nč.. pa kr bulm v ta ekran kot da mi bo kej pametnega povedu.. sej ste fajn folk, samo tok mal ljudi me res razume.. :(včasih se mi zdi, da živim sama s sabo. enkrat se bom verjetno naveličala vseh teh čustev in bom kr nekam šla.. pa pustila vse skupi.. na morje se bom mal zapelala z vlakom.. to mi bo sigurno pomagal!

morm obrnt nov list.. ampak je tko težko odmislit.. tok me skbi za nekoga k je bil del mene, da včasih pomislm, da še jaz tonem z njim.. včasih se mi tko zdi.. če bi si kaj naredu, bi jst zdej kr umrla.. sigurno bi umrl del mene! kako naj to rešm? mami pravi.. čas, časbo rešu.. zdi se mi da ne..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...