Tanci 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 super Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 glava me boli žurerka.press Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 glava me boli žurerka.press http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/3d-cute-tiger-2.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/3d-cute-tiger-2.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 kavica je mal zdramila mojo glavo.. sm k zombi po včerajšnjem žuranju.. ampak mi ni žal, ker je blo super!! danes pa pospravljat.. sovražim sobote, ker se mi zdi da je to dan za analiziranje tedna, pa z tem ko pospravljaš in pomivaš.. kot da bi pospravljal svoje napake celega tedna.. perfekcionisti tako krepijo svojo sposobnost.. najprej bom pomila svojo sobo.. potem bom skuhala kosilo.. potem me čaka pa še pomivanje kopalnice.. tko je pr nas!! mami ima velik vpliv na te stvari, in z njenim mišljenjem se ni dobro poigravat, ker je potem še slabše.. pa sej ne da bi imeli ful razmetano.. sploh ne, stvari so na svojem mestu.. ampak še vedno zahteva globinsko pospravljanje.. kot da bi čistila svoje moteče dejavnike dušnega miru.. no ja ampak danes vsaj ni sonček zuni al kej tazga.. megla vsepovsod.. navila si bom musko.. pa bo čist luštn!! folk.. lepo soboto želim tudi vam!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 tko.. soba pospravljena.. in kosilo diši!! samo še mami počakamo da pride domov. kopalnica bo pa še malo počakala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 prišla domov ob 03.30, delalain žw spet sem na šihtu lepo soboto vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 LAČNAAAA Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 smrkam ko pes :mad2: :mad2: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 čajčki in limonce in ... postelja pa optimistične misli na ozdravitev!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 bOlna, me trebuh boli in non stop nekej zvija... bad uleži se na trebuh.. pa navadno vodo pij, pa nč jest.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Si kaj takega jedla, ali je blizu tisto... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Koliko vode si spila danes??? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Kljub temu, da si spala, je čez dan potrebno poskrbeti, da se spije vsaj 2 litra vode.Veš telo je lahko kot jezero ali bajer. Lahko si predstavljaš kaj je danes tvoje telo. Če ne dobi dovolj zamenjane vode, je počutje zagotovo izredno slabo in tudi bolečine so lahko posledica zaradi dehidracije. Morda se sliši čudno, ampak sama na sebi sem opazovala kako je če ne pijem in če jo pijem. Potem je seveda važna razporeditev koliko kdaj.....Oprosti, ker sem se toliko razpisala, ampak rada povem takšne izkušnje... Ciao, poizkusi malo popiti, če ne vodo pa nesladkano meto za lahko nočko... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 jst zgubljam živce ob vadenju klavirja.. hrbet me že boli in kmal bom mogla nehat pa se še nism naučila na pamet stvari. :xx!: a gre kdo drug namesto mene? rade volje zamenjam!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Nekam utrujeno.Grem spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Pozdrav! nekj je v meni, pa ne vem opisat, mogoče Življenje mi ponuja ,ta je že prišla po pošti!Danes pa drugi del ni kateri ne ve kako bi me z uničil, vendart jaz se ne dam. Vesela sem da živim in da se mi dogajajo tudi lepe stvari, ta grde so za posladek.Bodite fajn in mislite pozitivno xrosex od mene Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 pocutim se...sick to my stomack. gledam malega in dusim solze, v grlu pa najvecji cmok do sedaj. sama pri sebi si obljubljam, da nikoli, res NIKOLI ne bo imel taksnega otrostva, kot njegova mama. nikoli se mu ne bo potrebno bati prihoda njegovega oceta iz sluzbe, govorilnih ur, nasilja, prepira starsev, posmehovanja in zasmehovanja, zaljivk...res mi je slabo. zakaj se vracajo ti spomini ravno zdaj? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 meni se danes poje.. se derem po bajti k sm sama doma in mi je ful dobr.. pa na orbitrak bom šla, da mal zašvicam.. lep dan vsem želim!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ej ma super Odvadil sem se kave pit (ker mi je že gadna ratala), pa sam čaj pijem - bolj zdravo Pa dans ful razveselil mamo, mam že ene par štiric, pa danes še dve domov prinesel pri zgodovini in slovenščini Visoka zdravstvena - here I come Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Kako se danes počutim,... - jeza (na sebe, na njo)- žalostno (zdi se mi, da mi ne bo uspelo (sedim na dekadentni kompoziciji, smer - dekadenca)- strah me je, kaj bo prinesel dan, kaj jutri- SAM SEBI, SEM NAJVEČJI PROBLEM. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Kako se danes počutim,... - jeza (na sebe, na njo)- žalostno (zdi se mi, da mi ne bo uspelo (sedim na dekadentni kompoziciji, smer - dekadenca)- strah me je, kaj bo prinesel dan, kaj jutri- SAM SEBI, SEM NAJVEČJI PROBLEM. - če si jezen.. to pomeni da nosiš energijo, ki jo lahko izkoristiš za gibanje npr. pejt na sprehod!! - uspelo ti bo, saj si bolj močan kot misliš! to žalost pretvori v trmo in se spravi v red, da boš lahko sploh kaj naredil- zakaj bi sploh mislil na jutri? poglej ta trenutek kaj lahko storiš.. zakaj si ne bi popestril dneva ali kaj naredil zase, dobro bi blo, če bi šel v družbo.. na kavico h komu, če imaš možnost - največji problem prihaja zaradi namišljenih 'ful pomembnih' zunanjih dejavnikov.. kaj si ti res želiš? verjetno si ne želiš biti z nekom, ki bi te sprejel nazaj zato, ker bi se mu smilil.. ipd. - če pa te tko žuli .. se pa pogovori z njo! Pogovor vedno pomaga.. sej je lahko men bit pametna.. ampak je res.. to moraš sam premagat in k boš premagu boš močnejši za še eno izkušnjo.. tako se ti je pač zgodilo, drugače se nebi moglo.. usoda je tko od tebe zahtevala.. to morš sprejet in it naprej.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Ej zmantran ko svinja Od te ke kafeja več nea pijem, bi najraje spal cele dneve Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 kr neki sm otožna ratala.. k je večer sm vedno kr neki žalostna, najbrž zato ker vem, da grem sama spat. pa kr odlašam.. k vem da bom sama s sabo v postli. ne da se mi več nč.. pa kr bulm v ta ekran kot da mi bo kej pametnega povedu.. sej ste fajn folk, samo tok mal ljudi me res razume.. :(včasih se mi zdi, da živim sama s sabo. enkrat se bom verjetno naveličala vseh teh čustev in bom kr nekam šla.. pa pustila vse skupi.. na morje se bom mal zapelala z vlakom.. to mi bo sigurno pomagal! morm obrnt nov list.. ampak je tko težko odmislit.. tok me skbi za nekoga k je bil del mene, da včasih pomislm, da še jaz tonem z njim.. včasih se mi tko zdi.. če bi si kaj naredu, bi jst zdej kr umrla.. sigurno bi umrl del mene! kako naj to rešm? mami pravi.. čas, časbo rešu.. zdi se mi da ne.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.