Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

pejt spat, sanjaj sladke skušnjave, pojej mal čokolade preden se vlezes, vsaj za prvo silo.....

Drugac bodi v tempu, ne bodi dosti sama s seboj.... pejd magar v nek nakupovalni center, glej ljudi, glej obraze, glej obnasanje.... bos vidla da nekaterim gre se bolj slabs kot teb mladenka....

Lepo noč.

http://autonomoussource.com/mt-static/images/logos/mari-logo.jpg

M:O:T:I:V:A:T:I:O:N

If you believe in yourself, you can do anything you want! You are cool! YAY!

Deli na socialnih omrežjih

pejt spat, sanjaj sladke skušnjave, pojej mal čokolade preden se vlezes, vsaj za prvo silo.....

Drugac bodi v tempu, ne bodi dosti sama s seboj.... pejd magar v nek nakupovalni center, glej ljudi, glej obraze, glej obnasanje.... bos vidla da nekaterim gre se bolj slabs kot teb mladenka....

Lepo noč.

ja.. sej grem k če ne bom jutr k zombi

lahko noč

svet se mi sesuva... tamala ni ok, mami ni ok, st. mamo čaka danes odstranitev noge pod lokalno a., bojijo se, da ne bo preživela... sama imam nerešljiv problem... ne zmorem več.

...pridejo taki dnevi in situacije. A če boš pogledala nazaj, boš vidla, da so se že dogajale in da si preživela. Tud zdej se bo vse uredilo, boš vidla. palec: srečno ti želi ena navadna punca.

http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

utrujena sem, pa moram čez eno uro na šiht :o|o:

danes bi pa res raje ostala doma in počela....nič

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

utrujena sem, pa moram čez eno uro na šiht :o|o:

danes bi pa res raje ostala doma in počela....nič

Hojla Kylie!

Saj bo šlo, vreme res ni prijazno, ampak ne daj se....Jaz bi bila raje zdrava in bi šla tud sedajle v službo, a me zdravje kar noče nazaj. Tale revmatični artritis in še kaj zraven, me je stisnil v klešče. Danes sem si kupila nekakšen"slinček" z magnetki, ki naj bi pomagal pri teh težavah. Moram reč, da je zelo prijeten občutek na vratnih vretencih in ramah - upam, da bo vsaj omililo kar je trenutno prava mora. Ponoči sem se zbujala skoraj vsako uro in zjutraj sem bila kot ožeta razbita buča. Popoldan sem si nadela te magnetke in šla malček spat. Uspelo mi je uro in pol spanca in bolečine niso tako hude, kot ponoči(pa brez tablet).

Veš Kylie, saj te razumem. Ne vem sicer kaj delaš, ampak zdrži...Bom v mislih s teboj- morda ti bo tako lažje.

Ciaom mejte se fajn, Andreja x:)x

post-7391-1192903084_thumb.jpg

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Dobro jutro, dober dan. Ne morem več poležavat, ker me vse boli...Hrbtenica in artroua in uh, sam ko sem dala tiste magnetne ploščice na križ za dvr uri, me je nehal boleti. To pa je tud neki, ne???

En lep dan, Andreja

post-7391-1192946107_thumb.jpg

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Super :D

Behy bil priden, kolokvij iz urologije dobil 5 :D Odnos do pacienta dobil s5 5, in odnos do sodelavcev tudi 5 :D

Mami kar rit ploska od veselja :lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

zdele sem spet žalostna.. pršla sem zdele domov, pa sm bla čist dobre volje k sm delala (otroci me vedno spravjo v dobro voljo).. potem pa me mami spravi ob živce z tem, kdaj bom že nardila vozniškega.. kaj spet neki čakam, da mi to ne koristi, da spet čakam pa neki odlašam.. mislm- sploh me ne razume ko ji jst rečem, da rabm nardit pavzo. Ne.. njej gre v nos k je kao 'že tok denarja zmetala zame'. Plačala mi je pa 30 ur.. pa mi neki govori, da zdej ona odloča, ker ona plačuje, pa da bo klicala šefa pa ne vem kva še.. pa s kokimi urami je ona nardila, da je to čist nenormalno, da jst ne morem nardit izpita z 60-timi..

kok mi gre to na živce, ker se vedno neki vmešava v vse moje zadeve.. zdej mi je že žal, ker vidm, da je bla napaka, da sem se preselila nazaj k staršem. Mar bi ostala sama, pa trud če bi doživela živčnega, ker tko kot me pa ona napade, pa zraven še očita vmeša.. je pa zame too much. Ne zdržim, ker sploh ne razumeta.. spet me hočta neki kao vodt.. mami hoče met zmeri neki vse pod nadzorom. Ful mi gre na živce ta njen pristop, ker te spravi ob živce.. prov provocira, da bi se zdrl nanjo.

Pa mislm.. kot da ji tok ful pomeni, da jst nardim izpit.. itak pol ne bom mela avta, da bi vozila. Ampak ne ona provocira, ker je pač perfekcionistka v napačno smer in ker hoče met nadzor nad vsemi.. vključno z našimi cilji, al karkoli že. Hoče dosečt to, da jst pol mislm, da sem ga nardila zarad nje, ne zarad sebe.. mislm pa kjer človek še to dela? mislm, vzgojitelj?

zdej se pa spet dere po bajti.. še na mojga fotra, pa sestro k sta se mi postavla v bran in bo še njiju spravla ob živce.. jst pa v jok pa na drevo ker ne premorem dost energije, da bi se ji postavla po robu! ker itak pri njej ne dosežeš skor nč.. vsaj nč kar ti že nebi vedu.. škoda živcev!!

brezveze mojih solz, vem ampak take 'kritike' mene dotolčejo.. kao kako da še nism nardila? (kaj je z mano narobe?).. zdwej sm pa čist v bedu, sploh se ne morem pomirit. kaj je z mano dons.. ne vem!!

folk.. spet morim, sej vem , ampak samo vi me loh zdele spet spravte na realna tla k sm zdele spet tak pesimist da bi se kr zaklenila nekam pa ne pršla vn dolgo časa:C: :C:

Guest Mačona
En sam samcat objem bi potrebovala. :sori:

ah, kolkokrat bi ga jaz potrebovala, pa ni nikogar. saj enkrat bo vse. ga bom dobila vsak dan. :2src: s pravo osebo. x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...