doorwoman.p 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 ah, kolkokrat bi ga jaz potrebovala, pa ni nikogar. saj enkrat bo vse. ga bom dobila vsak dan. s pravo osebo. tud jst upam na to.. samo še ful si moram želet, ampak sploh nimam dost energije za to.. kr neki sm prazna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 jaz pa vem, da bo en dan. jutri, čez leto, deset let ... ga bom spoznala. ki me bo objel, vedno ko bom to rabila. vmes pa se bom imela fajn. brezveze je biti sam. samo zabavati se moraš znati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 jaz pa vem, da bo en dan. jutri, čez leto, deset let ... ga bom spoznala. ki me bo objel, vedno ko bom to rabila. vmes pa se bom imela fajn. brezveze je biti sam. samo zabavati se moraš znati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisanda 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 zaspano upam, da bo kava pomagala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 za en qrc :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 lačna. bo treba si zajtrk iti pripravit Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 umorna sam prijatelji umorna :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Hojla vsem....me že 100 let ni bilo tu...danes pa sem tako dobre volje, da moram to deliti z vami... ...Moj najdražji me je zaprosil....da se preselim k njemu.... ....juhuhu....Pa še služba laufa tko k more....pa še hčerki full dobr laufa v šoli....juhuhu....Skratka...FUUUULL SEM DOBRE VOLJE! Lep pozdrav vsem Lunatkom Apolonija Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Hojla vsem....me že 100 let ni bilo tu...danes pa sem tako dobre volje, da moram to deliti z vami... ...Moj najdražji me je zaprosil....da se preselim k njemu.... ....juhuhu....Pa še služba laufa tko k more....pa še hčerki full dobr laufa v šoli....juhuhu....Skratka...FUUUULL SEM DOBRE VOLJE! Lep pozdrav vsem Lunatkom Apolonija oooo, de bestčestitam Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 oooo, de bestčestitam Hvala Kylie Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 danes pa sem tako dobre volje kar tak dalje ***hm, se mi zdi, da me neki hladilnik kliče k sebi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Boleče Bil cepljen proti tetanusu in hepatitisu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Prav presneto dobro...zdajle si bom privoščila jacuzzi popolnoma v miru Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 zebe me k hudiča.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Odlično Full sem brez problemov vstala in včeraj je bil full dobr dan Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 zebe me k hudiča.. Me pa prav zanima kako hudiča zebe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Ej, kromperove počitnice, fulll srečne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Za en k.... Glava me boli, k svina, delam še najmanj 2 uri, ne morm se koncentrirat zarad bolečine, posledično sm tečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 she chist prezgodi deb se spljoh pochutu.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 zate je še jutro, kajne? pochas zbiram voljo deb se na shiht delatzhurat spravu.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 No, dokler je še volja, je vse ok sej je she ni....jo she po kotih ishchem.... x:Dx ampak bo.... vem de bo.... no.....mislm......upam, de bo zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 skoz sm jezna, pa nadrla bi milijon ljudi, pa mi ni to všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 GR8 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 danes sem nekam utrujena.. čeprav imam zelo veliko energije.. vadila sem klavir, bila sem že na orbitraku, grem še ven na sprehod..z dežnikom? bom počakala da neha padati. šla bi spat, ampak vem da ne bom mogla zaspat ker preveč razmišljam.. čeprav nisem čisto nič živčna, vseeno mi je za vse, samo v mislih sem se naveličala razmišljati.. premlevati ene in iste stvari? kako naj razčistim v sebi, če nimam odgovorov na moja vprašanja? rada bi se z njim pogovorila.. in ne da vedno sebe mučim z temi mislimi.. naveličana sem teh misli.. njemu je pa verjetno vseeno, saj mu drugače ne more biti. saj mora misliti nase.. prav rada bi zaspala.. zaspala z lepim občutkom.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 preusmeri misli... mogoče bi probala z meditacijo, ali pa se le zleknila v kad in mislila na nič...predvsem preusmeri misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.