Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

preusmeri misli... mogoče bi probala z meditacijo, ali pa se le zleknila v kad in mislila na nič...

predvsem preusmeri misli

saj ne morem.. prepozno, žalostna sem.. zjokat se moram pa bo bolje.. sedaj poslušam komade, da to čimprej mine..

hvala Ksenia!

Deli na socialnih omrežjih

danes sem nekam utrujena.. čeprav imam zelo veliko energije.. vadila sem klavir, bila sem že na orbitraku, grem še ven na sprehod..z dežnikom? bom počakala da neha padati. x:)x šla bi spat, ampak vem da ne bom mogla zaspat ker preveč razmišljam.. čeprav nisem čisto nič živčna, vseeno mi je za vse, samo v mislih sem se naveličala razmišljati.. premlevati ene in iste stvari? kako naj razčistim v sebi, če nimam odgovorov na moja vprašanja? rada bi se z njim pogovorila.. in ne da vedno sebe mučim z temi mislimi.. naveličana sem teh misli.. njemu je pa verjetno vseeno, saj mu drugače ne more biti. saj mora misliti nase..

prav rada bi zaspala.. zaspala z lepim občutkom..

Razmišljanja velikokrat ne peljejo nikamor, ker se usmerjamo in nimamo vseh niti v rokah.

Sprostitev in gibanje ti bosta prinesla veliko več. Misli na nekaj lepega...Misli pozitivno in boš videla, da ti bo lažje.

Danes se počutim mnogo bolje. Zjutraj sem si vzela čas zase in pomigala , da sem telo lepo pripravila na dan(strečing vaje in sobno kolo-skupaj uro in pol). Tudi trga me ne v roki in sem prava zmagovalka. Ni bilo potrebne tablete proti bolečinam in kaj naj rečem...Pozitivno razmišljam in delam na sprostitvi...Pravkar moj dragi končuje kosilo in grem malo pomagat...

Ciao, lepo nedeljo vsem, Andreja :onfire: x:)x

post-7391-1193580262_thumb.jpg

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Kriza :cry:

Grem k zobarju, da mi en zob pošlihta, in seveda zahtevam lokalno anestezijo (bolje da me par sekund boli, kot pa pol ure), no in mi lepo da, čeprav mi ni bilo jasno zakaj me je 2x piknola (sedaj vem zakaj)

No in lepo mi vse pošlihta, bolelo ni nič ( :D ) in mi sestra reče da si naj ne grizem ustnice in da bo še anestetik 1,5 ure držal. Ewo, upoštevam nasvet, pridem domov, grem lepo žret in se vgriznem za ustnico. Ewo, v prepričanju da ni nič, do konca pojem, grem na wc, si umit roke, in ko se pogledam v ogledalu me skoraj kap. Desni del ustnice velik kot polovica mojega obraza in še krvavim, Jupi :cry:

To je pa sam bonus k popolnemu dnevu :(

Pa še ven grem v sredo :cry:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Še malo, pa se bo začel lepši konec tedna, kljub dežju :onfire: x:px

Mick kaj ti bo čik :vragec: brezveze. :inocent: x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Skoraj kot v sedmih nebesih x:o)x dopust imam ( KONČNO !!! ) zato sem do ponedeljka prosto po Prešernu, dlje speča in odležavajoča, nabiram energijo ... pa če bo bog dal jo bom uspešno nabirala zakopana v knjige :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

O 5rca xsrcx x:Xx

Uživaj v počitnicah! Aja, lahko pa kej s psičko k men uletita x;)x Se že dolgo nismo videli (od Zvezde?)...

Jaz sem totalno zaspana.

Tako, da lahko noč xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

mal domačega žganja pa bo x:Dx :palec: edinj če je ta slabost od pijače, pa močno odsvetujem... x:o)x

ni od pijače, Namaar x:o)x

vseeno hvala za nasvet x:Dx

mogoč bom pa raj enga jegra x^x

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

men je tut slabo! :xx!:

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...