doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 preusmeri misli... mogoče bi probala z meditacijo, ali pa se le zleknila v kad in mislila na nič...predvsem preusmeri misli saj ne morem.. prepozno, žalostna sem.. zjokat se moram pa bo bolje.. sedaj poslušam komade, da to čimprej mine..hvala Ksenia! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 danes sem nekam utrujena.. čeprav imam zelo veliko energije.. vadila sem klavir, bila sem že na orbitraku, grem še ven na sprehod..z dežnikom? bom počakala da neha padati. šla bi spat, ampak vem da ne bom mogla zaspat ker preveč razmišljam.. čeprav nisem čisto nič živčna, vseeno mi je za vse, samo v mislih sem se naveličala razmišljati.. premlevati ene in iste stvari? kako naj razčistim v sebi, če nimam odgovorov na moja vprašanja? rada bi se z njim pogovorila.. in ne da vedno sebe mučim z temi mislimi.. naveličana sem teh misli.. njemu je pa verjetno vseeno, saj mu drugače ne more biti. saj mora misliti nase.. prav rada bi zaspala.. zaspala z lepim občutkom.. Razmišljanja velikokrat ne peljejo nikamor, ker se usmerjamo in nimamo vseh niti v rokah.Sprostitev in gibanje ti bosta prinesla veliko več. Misli na nekaj lepega...Misli pozitivno in boš videla, da ti bo lažje. Danes se počutim mnogo bolje. Zjutraj sem si vzela čas zase in pomigala , da sem telo lepo pripravila na dan(strečing vaje in sobno kolo-skupaj uro in pol). Tudi trga me ne v roki in sem prava zmagovalka. Ni bilo potrebne tablete proti bolečinam in kaj naj rečem...Pozitivno razmišljam in delam na sprostitvi...Pravkar moj dragi končuje kosilo in grem malo pomagat...Ciao, lepo nedeljo vsem, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Malo me je strah, a mi ni prav jasno česa. verjetno prihodnosti? jaz živim za zdaj in ne mislim na prihodnost.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 boleče Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 boleče kot vse, bo tudi to minilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 simpatično prfuknjeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 boleče kaj te boli ? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Kriza Grem k zobarju, da mi en zob pošlihta, in seveda zahtevam lokalno anestezijo (bolje da me par sekund boli, kot pa pol ure), no in mi lepo da, čeprav mi ni bilo jasno zakaj me je 2x piknola (sedaj vem zakaj)No in lepo mi vse pošlihta, bolelo ni nič ( ) in mi sestra reče da si naj ne grizem ustnice in da bo še anestetik 1,5 ure držal. Ewo, upoštevam nasvet, pridem domov, grem lepo žret in se vgriznem za ustnico. Ewo, v prepričanju da ni nič, do konca pojem, grem na wc, si umit roke, in ko se pogledam v ogledalu me skoraj kap. Desni del ustnice velik kot polovica mojega obraza in še krvavim, Jupi To je pa sam bonus k popolnemu dnevu Pa še ven grem v sredo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Totalno zbita sm. Sm fitnesirala 2 uri in sm tko prijetno utrujena, da se mi ne da glave oprat, pa morm. Pa lačna sm, pa si bom šla po mjem direkt polento pa mlek narest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Utrujena. Prijetno utrujena.In spet sem eno dobro delo naredila............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 zaspana... smo ga včer mal predolg žingal... dons pa še oddelamo... pol pa na dopustka mal uživat... tko, da k se na to spomnem sem zmeri bolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 O lej jo aiwo Kis pa mojga mačkona s Heinikenom ujela, pismo, čist se je po lastniku vrgu ......bivšem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 nch se mi ne lub. bi she en kufe, pa mal ircou zravn, pa pizde nker nobenga btw. chao mick Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Čau lubči Sam pa se bom spravu na kafe in čik pod kak gorilnik in koco Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Še malo, pa se bo začel lepši konec tedna, kljub dežju Mick kaj ti bo čik brezveze. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Happpppppppyyyyyyy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 slabo mi je :xx!: Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Ma nevem kaj se počutm Candle.. kako ne veš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Skoraj kot v sedmih nebesih dopust imam ( KONČNO !!! ) zato sem do ponedeljka prosto po Prešernu, dlje speča in odležavajoča, nabiram energijo ... pa če bo bog dal jo bom uspešno nabirala zakopana v knjige Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 O 5rca Uživaj v počitnicah! Aja, lahko pa kej s psičko k men uletita Se že dolgo nismo videli (od Zvezde?)... Jaz sem totalno zaspana. Tako, da lahko noč Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 mal domačega žganja pa bo edinj če je ta slabost od pijače, pa močno odsvetujem... ni od pijače, Namaar vseeno hvala za nasvet mogoč bom pa raj enga jegra Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Kylie.. a ti je še slabo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 men je tut slabo! :xx!: Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 meni pa ni slabo. Jaz sem vesel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Kylie.. a ti je še slabo?ja, še kr... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.