svizec 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 mal pretirava... vsak je kdaj sad, jutr bo že bolš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 zmrznjeno Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 pregreto Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 pol pa najbols da mi mal toplote das Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 a bo blo dost mal? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 bi blo bols, kot nic..... sam ce pa se da velik bi blo pa tud fino Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Najrajš bi se pod vlak vrgla Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Lejka, božica, kaj je pa tebe iztirilo? Se pa počutim nekam leno, drugač pa super Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 dost boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 kriza še kar naprejjjjjjjjjjjjjjjj :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 i love life Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 najbols Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 zaspan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Danes mal skisan od včerajšnjega žurkanja...vinček pa to... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 The best se počutim, pa sam še popravlja se! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 dones je počutje zelo mešano, mislm da bi mogu NALIT, ker življenje ni cvetoče polje in NALIT! magnun.press Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 dones je počutje zelo zmešano, mislm da bi JO mogu NALIT, ker življenje ni cvetoče polje in NALIT! Pol pa dol udart! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 he he he Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 jst sm pa zmrzjen, sem biu zunaj pa me je čist zategnilo! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Jupije, jupije, utrujena, a zadovolna, kaj mi pa fali, skoraj nič. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hjo mene pa hrbet boli k da mam 80 let, tok me je na mrazu zategnilo! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.