Lisbona 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Zmedeno,obupano...pa še bi lahko naštevala..sam ne bom.Najbrž sem ravno zato naredila eno obupno dejanje(v normalnih okoliščinah bi bilo to neizvedljivo...ampak danes je vse tako izvedljivo.. ).Da bi se počutla "kao "malo bolje..Bom vidla,kaj bo prineslo tole dolgoročno.Trenutno vem le to,da lahko po nepotrebnem zakomplicira moje že tako preveč zakoplicirano življenje...Ampak...vse sem preživela..bom pa še to. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Lisbona, mislim, da ti je odgovor v tvojem citatu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 (heh, janko...ne vem, ce se strinjam...tega pogosto ni opazit )in se pocutim ljubljena (na ta nek bizaren nacin, kot je to lahko samo na forumu)sej ne da ti u rt lezem, ampak s tem pa jest se strinjam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 danes bom imela pospravljalni dan.. živčna sem in morm nekaj delat.. navila si bom musko pa se bom spravila pomiti sobo in kopalnico! lep dan vsem!! lep sonček je zuni.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 malo zmantran Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 se ne oziram na bolečino...in se imam supeeer Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 inlove Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 inlove Lepo, lepo...naj te greje to lepo.... Jaz sem danes cool in mislim, da sem se malček pospravila glede nastale situacije. Hvala vsem, ki ste mislili name in mi tule dali oporo. Imam ob sebi tudi dragega, ki mi jo daje in mislim, da moram njegov trud močno ceniti, ker bi marsikateri že puško vrgel v koruzo...On pa me objame , mi reče kaj lepega, me tudi postavi na tla in kaj jaz vem kaj bi še lahko naštela... Dušan je res dober prijatelj in partner.... Lep dan, snegec nam naj bo le za gušt.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 čist v kurcu..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 čist v kurcu..... Malo pozitivne energije pa bo.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 sneg Glih fajn se z ljubeznijio v snegu za kotat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Megleno...... Megla povsod...v meni..pod mano..nad mano... za mano... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 nekam požrešno spet pa naj bi pazla, kaj jem tak da po čokoladi napadla zdle dve mandarini Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 http://www.smeski.com/razni/bolani/krank2.gif sick Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 http://www.smeski.com/razni/bolani/krank2.gif sickveliko tekočine pij.pa velik vitaminov (sadje...)pa čim manj pred rač. prečepet vsem velik zdravja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Komaj sem prišla domov in sem noro utrujena..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Odlično , zaljubljeno , srečno Sem ugotovil da če ne gledaš na zunanjo lepoto, si velikokrat zelo presenečen, in celo tudi nagrajen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Tečnooooo Pizdarija, včeraj sem bil priden in cel dan v šoli dežural, pa mi je razredničarka rekla, da sem lahko zato danes doma, zaj pa mi je tak tečno, in ne vem kam naj se dam Pa še ljubezen moja mi nič ne piše Jupi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 danes sem pa čist boga. Naposlušala se tujih tegob. Čist izpita. Prov mi je, ko sem tok obzirna pa poslušam in poslušam, pa še sodelujem, namest čez eno uho not- čez drugo ven. Na konc se pa sama seb smilm, ni nobenga, da bi se mu jst .. Fuj, poln kufer mam sama sebe in vseh ostalih. Luna, luna. Jutr je mlaj. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 kuham mulo Kakšnega okusa je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 kak zaspana skoraj nič spala ponoči, mi po glavi šla ena zadeva za fakstak da spala ene dve uri vse skupigrem zdajle mal zadremat, če mi bo ratal Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 lahko bi bilo še slabše...pa ne pustim!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Glavobol in ena otožnost ... Imam občutek, da ne bom dobra družba danes zvečer ... božicazanimivo sem mislila da sem tko prerasla določene zadeve, da več ne jočem, pa me je okolist potolažil da so težave povezane s tem, da imam premalo vlažne oči... očitno sem se izjokala v preteklosti zmanjkalo solz lol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 don`t ask, sm slab kuhar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.