Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Finu fajnu x^x

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Deli na socialnih omrežjih

Danes imam mešane občutke. Eden tistih dni, ko imama v glavi vse kolikor toliko jasno ... toliko enih stvari zaradi katerih bi mi bilo lepše, lažje. Miljon idej. Čutim kaj vse bi mi lahko dvignilo razpoloženje, energijo. Želim pisati, risati, plesti, plesati ... Energije in časa pa tako malo. Vem kako najbolj pomagati očetu, vidim od kje prihajajo vse te moje male užaljenosti, lahko se malo odmaknem in pogleda svoja čustvav, nisem preveč napeta ... le da imam dane s bolj malo energije in časa za vse to. In če kaj poznam sebe, bo vse to kmalu izbledelo....

Ker sem oseba, ki bi rada vse a hkrati se mi ne da 'držat špure', da bi vsaj mali delček tega uresničala. Pa četudi gre za kaj, kar me zelo veseli. Ampak taka pač sem. Zaenkrat.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

trudim se izničiti moje misli.. misli na preteklost.. ugotovila sem, da imajo vsaj eno dobro lastnost: ne mislim preveč na prihodnost!! pomemben mi je sedanji trenutek in uživam v njem! nekako sem se sprijaznila z situacijo in grem novim zmagam naproti.. rada bi živela v miru in sreči in v drobnih stvareh, ki mi polepšajo dan.. z ali brez partnerja.. pustim se presenetiti svojim občutkom.. čustvom in energiji, ki je v meni. ta trenutek ne potrebujem ničesar več x:)x

x:Dx

Jaz pa spet polna bolečine. Ampak bomo preživeli. Še vedno smo.

Draga Mysti!

Izgleda, da mora življenje spremljat stalna bolečina. Če ni telesna, je duševna.

Drži se,sma sem zjutraj bolečino pometla pod preprogo in sama naredila uro razteznih vaj(seveda v kolikor sem mogla) in pravkar sem končala uro kolesarjenja (na sobnem seveda).

Vem, da nisem čist o.k., ampak počutim se vsaj 120% procentov bolje.

Tako bom delala vsak dan, saj sem dobila podaljšanje bolniške(včeraj sem bila osebno na komisiji) do 15. 10.2008.

Vidim, da sta psiha in bolečine močno povezani. Včeraj sem bila napeta in psihično na tleh pa sem imela bolečine, ki so bile neznosne. Danes pa sem se umirila in bolečine le malo čutim(seveda pazim kako in koliko gibam)-

Mysti----sonček je posvetil tale trenutek in pomisli, da bi morda šla na sprehod....če moreč pojdi.... jaz grem po kosilu in upam, da bo še kaj sončka za me...

Ciao, Andreja x:)x

post-7391-1196767312_thumb.jpg

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Ni za prehvalit x:Dx nafilana s tableti in propolisom, z vročino na šihtu, mislim da sploh ne bom šla domov, se mi jutri ne bo treba vračat! xDDx Kaj mi pa more prehlad in vročina, to sploh ni omembe vredno! x:px x:o)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Moje ptice v daljavi...lete hitreje in celo zvezde danes potujejo svetleje.... :2src:

:palec: Super počutje... :onfire:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Sem na coldrexu, isla mintu, čajih in propolisu x:Dx mora gret na boljše x;)x mi je miklavž prinesel mandarine, kakije in veliko milko s celimi lešniki x:px jutri bom kot nova xDDx mal mi vročina nagaja, pa še izpit jutri, še sreča da sem se sproti učila x:Ix

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...