klarus 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 ta teden ni moj teden Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 KUGA VAS PA BRIGA AAAAAAAAAAAAAAA, BANDA NAŠOPANA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 čisto v elementu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 duha razmetava....telo bi she polezhavalo zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Tko no...Počivam, filam ipod in čakam, da grem še na kakšen sprehod Naj bo že sneg no!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 mačkasto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 še ena se javlja na raport Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Finu fajnu Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Danes imam mešane občutke. Eden tistih dni, ko imama v glavi vse kolikor toliko jasno ... toliko enih stvari zaradi katerih bi mi bilo lepše, lažje. Miljon idej. Čutim kaj vse bi mi lahko dvignilo razpoloženje, energijo. Želim pisati, risati, plesti, plesati ... Energije in časa pa tako malo. Vem kako najbolj pomagati očetu, vidim od kje prihajajo vse te moje male užaljenosti, lahko se malo odmaknem in pogleda svoja čustvav, nisem preveč napeta ... le da imam dane s bolj malo energije in časa za vse to. In če kaj poznam sebe, bo vse to kmalu izbledelo....Ker sem oseba, ki bi rada vse a hkrati se mi ne da 'držat špure', da bi vsaj mali delček tega uresničala. Pa četudi gre za kaj, kar me zelo veseli. Ampak taka pač sem. Zaenkrat. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 trudim se izničiti moje misli.. misli na preteklost.. ugotovila sem, da imajo vsaj eno dobro lastnost: ne mislim preveč na prihodnost!! pomemben mi je sedanji trenutek in uživam v njem! nekako sem se sprijaznila z situacijo in grem novim zmagam naproti.. rada bi živela v miru in sreči in v drobnih stvareh, ki mi polepšajo dan.. z ali brez partnerja.. pustim se presenetiti svojim občutkom.. čustvom in energiji, ki je v meni. ta trenutek ne potrebujem ničesar več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 pa fajn sem.malo lenobno.jezna na mentorja, ker še nič odpisala na mail.pa mislim, da me iz shrambe kliče keks Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Jaz pa spet polna bolečine. Ampak bomo preživeli. Še vedno smo.uf, mysti pa itak, da bo bolje. saj si močna in vztrajna! xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Jaz pa spet polna bolečine. Ampak bomo preživeli. Še vedno smo. Draga Mysti! Izgleda, da mora življenje spremljat stalna bolečina. Če ni telesna, je duševna.Drži se,sma sem zjutraj bolečino pometla pod preprogo in sama naredila uro razteznih vaj(seveda v kolikor sem mogla) in pravkar sem končala uro kolesarjenja (na sobnem seveda).Vem, da nisem čist o.k., ampak počutim se vsaj 120% procentov bolje.Tako bom delala vsak dan, saj sem dobila podaljšanje bolniške(včeraj sem bila osebno na komisiji) do 15. 10.2008.Vidim, da sta psiha in bolečine močno povezani. Včeraj sem bila napeta in psihično na tleh pa sem imela bolečine, ki so bile neznosne. Danes pa sem se umirila in bolečine le malo čutim(seveda pazim kako in koliko gibam)-Mysti----sonček je posvetil tale trenutek in pomisli, da bi morda šla na sprehod....če moreč pojdi.... jaz grem po kosilu in upam, da bo še kaj sončka za me... Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Ni za prehvalit nafilana s tableti in propolisom, z vročino na šihtu, mislim da sploh ne bom šla domov, se mi jutri ne bo treba vračat! Kaj mi pa more prehlad in vročina, to sploh ni omembe vredno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Sorodna duša Naj ti čimprej mine, pol pa hitr v pojstlo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Moje ptice v daljavi...lete hitreje in celo zvezde danes potujejo svetleje.... Super počutje... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Aandreja ... vesla tudi zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Sem na coldrexu, isla mintu, čajih in propolisu mora gret na boljše mi je miklavž prinesel mandarine, kakije in veliko milko s celimi lešniki jutri bom kot nova mal mi vročina nagaja, pa še izpit jutri, še sreča da sem se sproti učila Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 mi je miklavž prinesel kakije no vish....bosh mela spet kej meshat.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 ...malo pjano pijem že drugo Laško pa se mi zdi da me je že primlo ma mi je zapašala Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Men je pa tako fino bit v tej sobici, malo sama, s čajčkom, z masko na obrazu, brez modrca, v pižami... Hihihi, svobodno telo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Mal še počak no! Aja prej si me vprašala, kaj je blo na..."treningu"...............................cenzura............. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Ti bom povedala več na chatu. Pa pokazala fotko. Sej...v bistvu si packa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 santos no ... Morem mal hecat Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.