Michelle 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Hihi, hvala santos! Mystek, a čez vikend maš plane al kako? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 zje*ano..... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Kam že?!?!?!Neki si omenila, pa sem pozabla..Kam že? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Hihi, hvala santos! Po dolgem času spet v tej "temi". In mislim, da me ne bo spet dolgo...! Počutim se, kot King of the Lion. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 nič se mi ne da.še spat ne Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 ma ja, saj to je bedno.kljub temu, da sem utrujena pa zaspana, ne morem zaspati. mi rata zaspat šele v zgodnjih jutranjih urah da bi te nespečnost čimprej zapustila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 pa, še kar naspano.me sicer zbudla nečakinja, ki že navsezgodaj vdrla v mojo sobo (sestra pa njen mož se morta mal spočit) in me ful povlekla za lase zdle pa pijem čaj.aja, pa pol si grem pa čist zares omaro pospravit, že 14 dni čaka Mysti, kako meto si skuhaj pa mal se uleži. ali pa kako kopel si privošči Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Moram delat. Ena navodila za diplomske pišem ... ehhh Oči pa kot vampir. čist prevč pridna si. takle to ne bo šlo. vzemi si vsaj uro samo zase!!! in to takoj navodila bodo že počakala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 preklet pof***** heksenšus, ma kdo si je zmislo ga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 evo, da se mal pohvalim eno omaro že pospravla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Jst grem pa kopalnico zdej pucat. da še mal hlapov čistil vdihujem. Bom tko fino zadeta, da bom pol lažje delala. alo, pa kaj sem ti jaz prej rekla?kopel, pa čaj, pa mal lenarjenja!!!! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 preklet pof***** heksenšus, ma kdo si je zmislo ga hahahahaha kjero dobro ikonco maš !Pa en pobož na vrat . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 hahahahaha kjero dobro ikonco maš !Pa en pobož na vrat .Ma a ni fintasta Saj se počutim tako ja heheHvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ne spomnem se, kdaj bi ba nazadnje tak ogabno boleli sinusi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ne spomnem se, kdaj bi ba nazadnje tak ogabno boleli sinusi kak pa te lahko nekaj "ogabno boli"? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Počutim se...koncano...tale zadeva se more koncat grem od zacetka zivet... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 kak pa te lahko nekaj "ogabno boli"? probi moj glavobol plus bit ful dobre volje in nasmejan na šihtu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 + moja volja danes ... spet tonem eh Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Mačkica ne pusti se brezdušju....vzemi recimo kakšno knjigo ali pa si daj kakšno mirno glasbo, prižgi svečko in v mraku malo pomeditiraj...potem boš tudi lažje zaspala...Drži se Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Jaz ne vem kak so eni ljudje lahko tak prfukjeni????Ej ma svaka čast tistim kterim se ne vtrga na stara leta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Bolje se počutim sem se po celem tednu konkretno naspala. Zdaj pa se bom malo pocrkljala, spekla si bom kokosove blazinice, stisnila pomarančni sok in spila nescafe. Potem pa nedeljsko čiščenje in pranje. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 pa ne nooooo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 jaz sem še edino za pod cug :cry: :cry: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 jaz sem še edino za pod cug :cry: :cry: Behyca en angelček zate .http://www.paulettesalo.com/images/angel-beams-from-hands.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.