loonanai 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 nekaj me hoče boleti glava - ne daj se ineeees Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 jezna, tečna, razočarana Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Zjutraj me je nekaj težilo in sva z mojim razčistila, potem sem bila pri mojih starših, naredila kosilo(golaž, polenta in mešana solata), Duško pa je pomil hladilno omaro in nabral radič v zimskem vrtu.Sedaj pa sem o.k. kozarec vodice in malo lenarjenja(da počijejo moje rokice)potem pa bom malo prebrala eno knjigo o domačem zdravljenju artoze(vsak dan si pišem kaj počnem in kaj delam na sebi, kar bo morda kasneje dobro, da kje objavim, da si bo lahko še kdo lahko pomagal).Lenuharila pabom tako, da bom reševala križanke in sudoku(možgančki morajo delat). Ciao pupe in pupci...jaz sem o.k. mejte se še vi. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 A daj no Mystek x:Xx Ne bit slabe volje...Pa ne ga sovražit...puhlica gor ali dol...je edino, k ga maš! VSE BO OK! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 po seksa... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 ta hip utrujeno Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 tudi jaz utrujeno, samo prijetno utrujenošla na dve in pol ure dolg sprehodzdle si pa fajn e.o. sivke naštimala, pa svečke prižgala, pa metin čaj skuhala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 ja sej prijetno Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Psihično se pripravljam na dolgo vožnjo in upam, da se kmalu vrnem Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 bordat bi šla. pa v toplice bi spet mal šla upam, da bo moj si vzel kak prost dan, pa greva mal bordat. so mi one modrice, ki jih zadnjič staknila na bordanju, že zginle. treba iti po nove toplice pa so itak v planu. enkrat. v roku enga meseca. upam. sicer sem pa kar ok.čakam neke maile. da vidim, če lahk začnem pisat. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mikila60 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 počutim se tko, da bi lahko mal jeklo rezala s svojimi prstani. rug rug.... alpa bi šla se malo pošečat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 frustrirana, ker sem nemočna - moram študirat pa mi ne znesekje je zdaj ta tašča porkaško jo rabiš je ni nikjerko je ni treba jo je pa povsod dostgrrr Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Pogrešam jo. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Brez energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Brez energije. Če bi bla tip, b' ti reku, da pejt na per. Men najbl paše takrat, kadar sem zmatran, kar je nekaj podobnega, kot če si brez energije. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Hm, pivo mi ni več dobro. Mi je pa dobro z limonado. Sem pa res zvrnila en fin šnopček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 prehlajena za znort, snifam slano vodo po receptu babice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 ah, sem žalostna, ker odpade koncert od Chrisa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Ogorčena, ker me je ena na facebooku napizdila, da se ne smem igrati z njeno živalico x:o)x x:o)x x:Dx Drugač pa pišem...pa se mi ne da...mi gre vse drugo po glavi, kot stečaji Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 olajshano.... x^x (pa ne zato k sm se tko fajn usrau) zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 haha Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Krasno...mysti mi je ravnokar poslala orgazem xsmx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Sej semm ti ga nazaj no...Jaz nisem sebična pr teh stvareh Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Božansko...kot bi reku Lotus Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 pa, dobre volje sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.