Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

začuda odlično :D Zjutraj sem lepo spal do sedmih :) Se naspal,, pa poležaval do 7,20, kak je to pasalo :D hehe

pa danes sem se zadnjič peljal z vlakom v maribor, z sestro se selima privat :D jeeeeee :D Pa tak fajn mini stanovanje je, qjuut :D hehehe

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

jebeno zmantrano :P

Selila z sestro v novo stanovanje, pizdarija, ni mogla najt stanovanja, ko je v pritličju ne pa v zadnjem nadstropju :D

Cjooo, kak mene pipa :D

Včeraj nekaj lepega odkril x:Dx Danes se lepo naspal, mucek me je minil x:o)x x^x x8Dx

Jupi, dans se patologijo malo učim, pa lenarim :D

Yeaaa

tak, nos je poštoran, zdaj sem se spustila z zobotrebcem nad zobe,ampak ker jih imam preveč skupaj,bo potrebna zobna nitka, katere mi je pa zmanjkalo.Spet pizdarija.Preveč časa imam.Se bom spravla raje na mojga psa, ampak me tudi čudno gleda in se je raje spravil spat.Ampak on me vsaj razume, da sem malo čudna.No do časa,ko pridem v dom upokojencev ni več dolgo,pa bom vsaj tam preganjala starčke.

in pojavlja se mi še eno filozofsko vprašanje, zakaj se skriti člani vedno skrivajo? x:Dx

Love is my only point to be alive...love is my God

Čuj poštorat pomeni povrtat :P tak za info :D

Jaz pa danes super, si že z mojo simpatijo pišem celi dan, pa danes šla na šoli mimo mene pa me tak lepo pozdravila, hehe :wub: No fajn, upam da bo res kaj iz tega, kot je rekla kolegica, ki mi je karte fuknla :)

Čuj poštorat pomeni povrtat :P tak za info :D

Jaz pa danes super, si že z mojo simpatijo pišem celi dan, pa danes šla na šoli mimo mene pa me tak lepo pozdravila, hehe :wub: No fajn, upam da bo res kaj iz tega, kot je rekla kolegica, ki mi je karte fuknla :)

bo,bo ziher...če ne, pa ti še vedno preostane vrtanje po nosu x:Dx x:Dx x:Dx

moje počutje pa je naslednje: razmišljam kako moj bivši dragi trenutno seksa, meni pa preostane le basanje s čokolado:))))

Love is my only point to be alive...love is my God

bo,bo ziher...če ne, pa ti še vedno preostane vrtanje po nosu x:Dx x:Dx x:Dx

moje počutje pa je naslednje: razmišljam kako moj bivši dragi trenutno seksa, meni pa preostane le basanje s čokolado:))))

Ja upam da bo, saj je še kar ql, pa očitno rada prejema moje sms-e, ker mi nonstop odpisuje :D jupi :)

Ej, stara, maš ti prave ja :lol:

Lahko tudi na kaj drugega razmišljaš in ne tak grd prizor :P

IIIII, kak pa jaz happy :D V sredo sem se od 14 pa do 19 cartal, pa grel pri nekom :wub: Včeraj na valentinovo, pa dobil tako lepo darilo :inlove: :icon1_blush: pa še 5 dobil pri patologiji, pa si sam 2x prebral par listov :D hahaha

Kaki zegn ma vaš Behy :D

tut men gre dobr...bla prasana 5 slovenscino...s popustom sevede...pa vcerej za valentinovo...jaja...sva s sosolko dobile odstekana darila x:o)x

kr naenkrat sm sspet polna energije... :onfire: xsmx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

tut men gre dobr...bla prasana 5 slovenscino...s popustom sevede...pa vcerej za valentinovo...jaja...sva s sosolko dobile odstekana darila x:o)x

kr naenkrat sm sspet polna energije... :onfire: xsmx

cjoo mala ti si komaj 7,8 klas :D Kak problem pa je dobit v osnovni šoli petko? :P

Ko boš tretji letnik, pa če boš hodila na neko zafukano šolo, če boš dobla 5, ti kafe častim ;)

cjooo, kak mam solznate oči zaj :cry:

Sem gledal tale filmček, no vsaj začetek, ko se oni2 punci žvalita, pa je tak lep :cry: Dobim take lepe spomine :D Samo kaj če jo potem vstrelijo :(

Pa še glasba tak lepa :wub:

Willow & Tara

bulll šit... ne vedo s čim se igrajo... o ne fantje... če se gre o meni, sem tiho ko miška... če pa je v igri moja mala... zaradi poškodbe je lani manjkala tolk intolk ur v šoli in bila vejretno ob nekaj točk ki bi ji danes prav prišle in fantje če bo jutri obsedela na klopi... njena mama vam zna pokvariti dan ker si njena hči ne zasluži na vseh njenih področjih izviset...in najvišji kateri pač je je priča da bom ukrepala... ...ampak jutri če bo razočarana j...vam vse... preveč trpi zarad dveh budallll v klubu...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...