Rdeča Jagoda 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Fantastično! Čudovit dan je bil Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Danes sem super in zagotovo bo enden lepših dni. Ponoči mi je moj dragi pomagal prebroditi bolečine in me je zmasiral z zeliščno kremo, res je pomagalo, saj sem spala celih 6 uric. Zelo sem mu hvaležna, ker ima tako potrepljenje z menoj.Lepo se imejte, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Kar fajn, veliko sem prehodila Prijateljica pančka, jaz imam pa čas vas preverijat Oooo behi, nice to see you x:Xx enako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2008 prijetno utrujen oz. kr lepo zaspan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 zaspano Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 cjooo, kak mam solznate oči zaj Sem gledal tale filmček, no vsaj začetek, ko se oni2 punci žvalita, pa je tak lep Dobim take lepe spomine Samo kaj če jo potem vstrelijo Pa še glasba tak lepa Willow & Tarajooooj, Behi... si mi obudil spomine.. kok mam pa jaz rada Buffy bo počas čas spet od začetka it gledat vse dele... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 jooooj, Behi... si mi obudil spomine.. kok mam pa jaz rada Buffy bo počas čas spet od začetka it gledat vse dele...a ne da je fajna? Jaz sem si zaj šesto sezono dol potegnil uff, jo cele dneve gledam Pa Charmed so tak dobre, si tudi moram počasi dol vlečt. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 počutje "primerno"...zdaj grem nekaj po dolgem cajtu pojest, ker bom sicer morala nabavit hozntregerje. Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 zelo razpiždjeno Prokleti pofukani dedi, kdo si jih je zmislo :angry: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 zelo razpiždjeno Prokleti pofukani dedi, kdo si jih je zmislo :angry:enako ... imaš prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 enako ... imaš prav s tem ko sem napisal: "prokleti dedi"sem mislil na egoistične moške brez pameti. Kolko vem jaz nisem egoističen in imam pamet Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 pretreseno ... hvala, ker si bil! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Kak je zunaj vroče :xx!: Crkneš, pa v kratkuh rokavih sem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Tečno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 V ušesih mi malček bobni :xx!: Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 len sm ko swina Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 kak sem zbit :/ Ura je skoraj 23. jaz pa še kar za compom, pa dede žicam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 Cjeeee, kak sem se lepo postrigo zai Sicer skoraj prst bek odrezal, ampak bmk, rezultat je dosežen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 pozabljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 pozabljenoKsenia...nisi pozabljena, le občutek imaš tak....Jaz se počutim o.k., le bolečine mi nagajajo...Bodo tudi te minile, samo v naravo moram...pa rešiti ene vsakdanje finančne zadeve pa bo...Misli pozitivn, verjemi, da nisi sama...jaz vem, da nisem, čeprav bi včasih kar vpila v nebo : tu sem, a to je najbrže zato, ker levinje hočemo biti v srediču dogajanja pa trenutno nisem sposobna tega....Lep sončen dan ti želim in vedi, da nisi sama. Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Odlično. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 super, tok fajn dan bo danes, na vodi čutim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 POČITNICE!!!! :onfire: :onfire: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 xloveyx :hepko: :hepko: :hepko: xpartyx Yes! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Kar se službe tiče Šefinja se me je cel dan ogibala.... dober trenutek, slab omen za naprej.... bog ve, kaj bo hotla v petek Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.