lia 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 :OO!: malo mešano na žaru Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 NOC Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ze dolg ne toook lepo! pa res ne vem kdaj sm biv nazdne slabe vole.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 wi, dans se pa super počutim, upam da bo sam še čez dan tak lepo sonček sijau kot zle! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 počutje krasno z lepimi spomini na včeri in lepimi pričakovanji na danes Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 počutje krasno z lepimi spomini na včeri in lepimi pričakovanji na danes tut nekak tak Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 an cas , spet drug cas ..... vem zakaj je tko Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 no a bi nam zaupala Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ker sem premal casa spala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 a, misliš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ne jest vem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 to tvoj zadnji odgovor? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Danes se počutim, tako kot, da bi bila nedelja, zaspano...kljub temu fajn Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Boli me grlo....torej-bedno..... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. november 2005 Avtor Prijavi Deli 20. november 2005 Boli me grlo....torej-bedno..... :xx!: mene je včeri neki hotl, pa sm se ga šou mal nafukat oz. smo nalil en rojstn dan, pa je dones grlo dobro, sam glava pa ni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 mene je včeri neki hotl, pa sm se ga šou mal nafukat oz. smo nalil en rojstn dan, pa je dones grlo dobro, sam glava pa ni Si bom pa en ledeno mrzel pivak odprla.....pa da vidimo jutri p.s. Seal - ti mi ga pa nekaj "biksaš" Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 hja, glava bo pa jutri an? sam da nebo grlo nazaj Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 p.s. Seal - ti mi ga pa nekaj "biksaš"[/color] Sam res Seal...kwa ti dogaja ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. november 2005 Avtor Prijavi Deli 20. november 2005 ah ni hudga, mal se mi je strenal.. mal drugač gledam na vse, delam kar mi pashe pa tud če mi ne pashe... anyway hvala za skrb Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 mal se mi je strenal.. Strenal? Le pazi, da ti ne preide v navado........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 da neboš ti tut notr v lukno padu! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 grrr, men je pa v glavo vroče pa nism nč piu!? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 grrr, men je pa v glavo vroče pa nism nč piu!?Pol jo pa pumoc u vudnak zelja, k je zravn mene na slikci! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 sm bla že velik bolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.