Michelle 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Tako sem zoprna, da sploh ne morem povedat.Zavedam se, da sem, ampak ne morem pomagati. Vsi mi gredo na živce, tako da se bom ljudem danes izogibala (kolikor se bo pač dalo). Še dobro, da sem sama tukaj.Joj, vse mi gre na živce! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Sicer v sloooouumooooušn posnetku, ampak že skoraj skoraj nazaj "stara" Aev. ... počasi počasi se spokala nazaj delat ... počasi se zbrcala športat ... itak za na konec pa še študiranje prišparala! x:Dx Faks še stoji, tiste knjige, ki jih moram predelat so še kar tam ...Ole, gremo preštudiranim stranem naproti! P.S.: Pa počutm se še tko, kot da se mi malce trže ja! samo brat me ne, pa bo vse OK! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 ...nategnjeno ...odkar sem slucajno nasel info, da imam odprti rok za en izpit ze pojutrisnjem :xx!: Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 spet tak žalostno in nesrečno.. zakaj dva uma ne najdeta istega skupaj.. le za trenutke? vse ostalo pa hard time. dbk saj bo. jutri je še en dan vmes a veš.. boš že videl kako in kaj.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 dbk saj bo. jutri je še en dan vmes a veš.. boš že videl kako in kaj.. jap, jutri je se en dan...ko ze tako imam izpit, in moram zato za dve uri iz sluzbe pa en izpit bi se danes moral met, pa bom raje rok spustil Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Uf, cajt te fajn mrda. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 jaz bom tudi zacel metat kovanec http://users.volja.net/siemens/smajli/majkemi.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Neke "mind igrice" se igram sama s seboj. Bi, ne bi, bi, ne bi. Je pametno ali ni? Nazaj ali naprej?! Bo odločitev prava ali bom spet naredila napako?Bi ali ne bi?Jebemti Tak od zunaj je lažje rečt nekomu, ampak pravijo da je vse prav, vsaka odločitev in da si skoz na mestu. Tak da kr poslušaj kar ti srce pravi. Ko pa ne ločimo pa itak nas pripelje ta naš um do tja. Pa nikol ni prepozno je tud dobro vedet. Pa take. Kaj pa vem no. Pametno itak nič ni nekaj ekstra oz. inteligenca pa je. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Nothing wrong with that. Pravijo tudi: Just do it like you really really mean it Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 jaz se bom pa pocasi sel http://members.shaw.ca/wenpigs/aiwan3/russian_roulette.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 lepo ste me spet zignorirali Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 eh, itak se nimam s cem...se na orozne vaje me letos niso klicali, so verjetno vedeli, zakaj (da mam sebe prevec rad, pa bi koga drugega lahko, verjetno) lepo ste me spet zignorirali ne, ne...samo za nianso prevec optimisticna si danes za moje razmere Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Če mi glava poči, me ne bo nazaj. si razmisljala o cem takem, da omejis kolateralno skodo? :D http://z.about.com/d/humanresources/1/8/i/A/BagOverHead.jpg hmm...zgleda, da le se nisem cisto na koncu, ce mi hudobija se funkcionira Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 osamljenoooo. In to je izgleda dobra verzija osamljenosti, ker pri oni drugi tud rečt ne morm tega. Zakaj nimam neke družbe? It's just crazy Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 mah, se človek nekak navadi biti sam .. pa pol, ko pride v družbo, je pač neprilagojen .. jaz sploh več ne govorim .. ker ne morem. ker mi je jezik zavezan in možgani ne delajo. ker sem čist v sebi. zunaj ni nič. mi noben ne pride do živega. tudi ona prasica ne, ki me je spravila v depresijo in anksioznost. bo vidla drug mesec. razturala bom! pa magari desetko. drugo me ne briga. črno ali belo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 danes sem pa res k vreme....zaspano Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 danes sem pa res k vreme....zaspano Jaz tudi .... ampak sveže! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Bolano in prehlajeno. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Tako, da komaj čakam, da se zabubim med oddeje in gledam Six Feet Under cel fucking večer.Ura je pa šele 11 :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Zmatrano, utrujeno, povoženo ..ampak prišla sem na cilj! No drugač sm pa še dost OK Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 kak sem sfukan :/Celi dan eno illustracijo risal, ampak je blo vredno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Preveč jogurta sem spila in zdej sedim kot napihnjena žaba na stolu Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 (popravljeno) Počutm se tko neljubljeno...vsi se neki lubčkajo mi pa nee Pa še uscal se je....nč eno kopel pa zvečer kebap pa bo bolš....do naslednga dne.. Popravljeno 20. junij 2008 -> ABCfree Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Spat sem šla ob 5ih, ko so se ptički prebujali. Zbudila sem se ob osmih s ful slabo vestjo.Ne morem pomagat, samo človek sem. Zares mi je všeč. I guess, I'm screwed. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 :wub: xsrcbumx :2src: :2src: O moj bog, kako Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.