Aliana 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 funny... čudno.. k da bom zbolela al neki.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 pocasi zacenjam razumet ljudi, ki pridejo zjutraj v sluzbo, pa postrelijo pol firme http://users.volja.net/siemens/smajli/majkemi.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aniron 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 danes se počutim.. ... bedno. včeraj je bilo preveč sonca, danes so opekline in migrena. Še ena z migrenami. Poveš kaj ti pomaga da mine čimprej. Ker nad tabletami sm že zdavnaj obupala, nočem se pa predajat bolečini po 6 ur in več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 bankrotiral Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 dans je pa lep dan, tko ne preveč vroče, lih nekak prav takšno vreme je idealno, zjutraj sveže, čez dan sončno, ponoči mrzlo. obožujem konec poletja in prehod na jesen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 bankrotiral jaz tudi bom kmalu ... še najemnino in izpit plačam, pa sem brez. a, jebiga, volje do delovanja mi ne more nihče odvzet. pa naj mi vzamejo še tiste dinarje, očitno mi jih bojo. boli me qrac, jaz študiram in nisem na voljo kot delovna sila. in bom prišla z vsemi argumenti ven, poskusila se bom pogajati, če ne, pa še vedno ostanem sama sebi s svojo iznajdljivostjo in sposobnostjo. aaa, kaj sem že vse, bom pa še to. pa koga briga, če ma kolo in naravo, kaj pravi sistem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 saj, avgust, september, oktober, to so najlepši mesci. pa marec, april, maj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 decembra ne maram kaj preveč ... itaq ni snega, nič več vragolij na snegu z bratom. drugo tak nima smisla. Ljubljana je lepo okrašena, ja, ampak to je vse oz. pravzaprav meni nič, ker se itaq ne maram sprehajati po trdem betonu v sivini, smrdečem mestu po kuhanem vinu in sivina, praznina ... ne maram praznikov in potrošništva.marec lepši od maja. marca se prebujajo energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 počutim se super. dišeče,optimistično,pozitivno in čisto xrosex Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 Luna v raku me bo ubila dons, nj gre že mimmm Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 lačna, pa mal utrujena že od pisanjapa vrat me boli, bi rabla kako masažo aja, drugač sem pa vredu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 čist dobr sam tko...odzad po hrbtenici...se mi dozdeva, da bi najraj enga na gobec Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 lej ga, gremlina! Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 drgač sem pa mal zaspano.....pa vikend bi produžila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Biga mahnla...... xrolleyesx Bi se sukow tri dni..... Je že bolje Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Čudna ta nedelja. Počutim se prazno. Nimam kaj za počet, drugače vedno kaj najdem. Danes se res počutim naveličano, življenja sem se naveličala. Verjetno mi nekaj manjka. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Ne preveč dobr... sm fasala herpes pa še leva bezgavka me boli zgleda da bom zbolela Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 o, je kr ok ta nedelja resda sem pozno vstala, pa se mi pol zdi, da mi mal dneva manka ne vem čist dobr, kaj sem počela - ker ni blo nič posebnega odzad pa mal meljem Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 (popravljeno) nov...počutim se nov... Popravljeno 1. oktober 2008 -> dvanajst_opic Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 28? Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 sklepaš po mojem obrazu...? Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 ne...sem kar tako bleknil, nekaj sem moral napisati, da vidim kako reagira moj forumski lik...pa je tisto res tvoja slika? pohvale za pogum in pozdravček... in seveda en pozdrav vsem od novinca...morda se pa večkrat beremo... Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Napeta sem.Jao.Živote moj. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.