druidka 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 čudno jaz sem se tak čudno bedno počutla včeraj danes malo boljše Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 ne vem sicer, kje je moja....počutje odlično...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 thx jeti..... ful v+ful v-na 1/3 počutje vseeno odlično..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 hahafizična krivulja: 97% čustvena krivulja: -100% intelektualna krivulja: 18% tečt ne morem, čustva do česa ali kaj intelektualno sem pač danes odvisna v službi od računalnika in kalkulatorja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 ZEBE k pr norcih! jebemti recesija! heil DRVA! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 recimo, da sem bil cisto ok, dokler nisem tistega linka za bioritem poklikal zdaj namrec vec ne vem, kako sem (oz. kako bi naj bil) * fizična krivulja: 51% * čustvena krivulja: 22% * intelektualna krivulja: -86% Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 ja in.....?......počutiš se lahko še zmer tako kot hočeš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 ja in.....?......počutiš se lahko še zmer tako kot hočeš..... pa saj vidis, da sem intelektualno skoraj v absolutnem minusu, kako naj se potem odlocim, kako se pocutim? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 :xx!: A dej dej... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
39c-L 15. november 2008 Prijavi Deli 15. november 2008 predvsem jesensko:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 grem eni biuši nekej popraut. seweda samo zato, da se bo počutla bolš sej pol bo pa itak hitr kej druzga najdla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 Počutim se ....pluča mam napolnjena z svežim pristnim zrakom.Gibljivo a malo zaskrbljeno.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Počutim se svobodno.Omejuje me učenje nemščine, ampak to se postavi na stran in en lahek sprehod uniči vse blokade. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Naravno zadeto, "brez manije". -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 na trnih Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 Danes pa nisem najbolje. Se obremenjujem preveč. Obremenjujem se s tem, ker ne vem, kakšna bo odločitev konec meseca. Jaz sem pa prebral na prvi strani: Kako se danes počutiš?UNIVERZALNO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 Z bolečim kolenom a polno upanja za prihodnji teden. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 Utrujeno.Upam, da je za mano še en izpit. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 TRebuh boli za popizdit! Aaaaaaaaaaaaa. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 /files/2006/01/1574.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 naspana, končno Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Wish You Were Here Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Kakšen pilates, tibetančki, karkoli, kar v dani situaciji je v korist ?Sprememba določenega pogleda/pogledov na določene stvari?Čas za spremembe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 jokam v sebitudo to je del življenja in tudi to mine xrainbowx Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.