Michelle 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 astrološko težim mysti...uboga mysti... jokam v sebiTo sem pa spregledala.. xsrcx sem kle zate... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala maja 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 počutim se čudno...ne vem ali bom zbolela ali kaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 počutim se čudno...ne vem ali bom zbolela ali kaj...hitro čaja, limone, med, pa spat Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Limona,med + ''šnopc''= zdrav ko dren. Počutim se strtosrčno Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Počutje = "Naravno Zadeto". -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Počutje = "Naravno Zadeto". -)kako pa to zgleda? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Zrelaksirano, Budno/Prisebno, Endomorfinsko. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
passiflora 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 zasneženo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 rahlo lenuškasto...pa tok za nardit......če se če......volja pa samo za neumnosti Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Smrkavo, kihajoče...Čakam en faks. Me zanima, kaj bojo naumili... upam, da bodo vsaj prav izračunali, ker se mi ne da za njimi popravljat... tistga, kar mi ne bi bilo treba.Nove izzive prosim. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 b.p. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Zrelaksirano, Budno/Prisebno, Endomorfinsko. -)aha, a tk je to jaz pa tudi ok, recimo, nobila pri ginekologinji in moram na neke preiskave Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Sj bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 ne, ni PAPrazrešitev zadevšne, ki ovira zanositev Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Tečkana tečnoba.Cel dan moram bit za računalnikom, pa sploh ni dela za cel dan. To je najhujš. Pa še grrrrrrrrrrrrr. živci. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Zavozlan,Uničen,Na Tleh... Moram korenito spremeniti svoje življenje,obupan sem sam nad sabo,a kje naj najdem moč,kje naj najdem voljo,kje naj najdem smisel,kje naj začnem...? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 Zavozlan,Uničen,Na Tleh... Moram korenito spremeniti svoje življenje,obupan sem sam nad sabo,a kje naj najdem moč,kje naj najdem voljo,kje naj najdem smisel,kje naj začnem...? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 jst sem tko sesuta... po astrološko bi rekla - Pluton me je povozu... sam naj mojo malo pri miru pusti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 jst sem tko sesuta... po astrološko bi rekla - Pluton me je povozu... sam naj mojo malo pri miru pusti... Jaz verjamem, da jo BO pustil pri miru Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 počivam po kosilu, prav paše miležim v dnevni na kavču, lap top v naročju...tv vmes gledam, mal po telefonu govorim.... prav fletno, zvečer pa na šiht Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 Hej, ljudje! Pa ura je že pol petih popoldne, sonce pa še kar na veliko sije!! Kako je fajn, ko se po novem letu nekam tko hitro obrne dan, se podaljša in prilezemo iz dolge teme ! x:Dx x^x xDDx Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 Sploh nisem imela toliko dela, pa se vseeno počutim blazno zmatrano. Krivimo menstruacijo.Sem ZA dolg sprehodek z razvajenckom, potem pa dekico, nanizanko in neprevečzdravo hrano. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 takšen dan kot sem ga imela jaz ne privoščim nikomur. da bi le spala lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 Ma ze en ***! :xx!: :xx!: Tale *** diploma mi že gre na *** :!!: :xx!: Končno misleš, da si nekaj naredi, pa ugotoviš, da ni Ok :!!: Pa ...ma ne da se mi več!!!!Naj gre vse nekam :xx!: Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 Ma ze en ***! :xx!: :xx!: Tale *** diploma mi že gre na *** :!!: :xx!: Končno misleš, da si nekaj naredi, pa ugotoviš, da ni Ok :!!: Pa ...ma ne da se mi več!!!!Naj gre vse nekam :xx!:ma ne no, aeval, ne se jezit!malo še, pa bo konec. boš vidla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.