Cookie 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Živčna. Vse je v zraku še. Dejmo se skulirat, mir s to recesijo... Sicer pa...gledam skozi okno in vidim sonček. Bi šla ven laufat... Kasneje. Pokonc že od pol 6. Prčkam. Zdaj sem pa že utrujena. Nekdo mi je danes že dvakrat dihal v telefon.Nisem vedela, da ljudje to še počnejo.aha, skrivni oboževalec Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Prej ravno nasprotno Sem ze mela pred leti tazga...sem ga prijavila....pa so potem uredili na mobitelu...ker pol ni več klical...sam un je bil bolj vztrajen... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Prej ravno nasprotno Sem ze mela pred leti tazga...sem ga prijavila....pa so potem uredili na mobitelu...ker pol ni več klical...sam un je bil bolj vztrajen... Fak, to mora bit pa zoprno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
buldog 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Živčna. Vse je v zraku še. Dejmo se skulirat, mir s to recesijo... Sicer pa...gledam skozi okno in vidim sonček. Bi šla ven laufat... Kasneje. Pokonc že od pol 6. Prčkam. Zdaj sem pa že utrujena. Nekdo mi je danes že dvakrat dihal v telefon.Nisem vedela, da ljudje to še počnejo. Nisi vedela? Vsi živi ljudje še tudi dandanes dihamo; tudi ko se pogovarjamo po telefonu, ne gre brez tega .Verjetno ti želi tip (predvidevam, da je) nekaj izpovedat, pa ima preveliko tremo . Sčasoma bi tremo premagal, ti pa ga, reveža, ki ti ni želel nič slabega, prej prijaviš . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Tisti takrat me je klical cele dneve. Na Mobitelu so mi rekli, da lahko prijavim, ko me pokliče 10krat v krajšem času. Morala sem si napisat čase klicev in potem sem prijavila. Potem se je pa nehalo. Imena mi pa itak ne morejo povedati...Takrat se je dalo celo SMSje iz neta pošiljat, ne da bi vedeli kdo je... no tudi to sem dobivala. Tisti danes je pa nehal...Še dobro, ker se mi ne da še s tem.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Evo danes sem naredila krilo za stranko... dela je bilo ko hudič ! Jutri pa še sebi rekelček poj sem pa na konju! Pa seveda zraven obvezno še kravato... pa mogoče še kakšno srajčko z jabotom... IN SEM PONOSNA NASE!... zaenkrat pa zmatrana... huh Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Evo danes sem naredila krilo za stranko... dela je bilo ko hudič ! Jutri pa še sebi rekelček poj sem pa na konju! Pa seveda zraven obvezno še kravato... pa mogoče še kakšno srajčko z jabotom... IN SEM PONOSNA NASE!... zaenkrat pa zmatrana... huh Bravo Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Evo danes sem naredila krilo za stranko... dela je bilo ko hudič ! Pa s čim točno se ti ukvarjaš? So tvoje stranke ptiči. al letala? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 e super sem danes greva na izlet...... I hardly wait! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 fajn se imej na izletu jaz tudi dobre volje. čaj še popijem do konca, pol pa bo čas, da se spravim v službo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Maaaaa cmihu pihu kok je lepo vreme, jaz pa rit na zic prlepljen pa z nosom pred compjutrom :xx!: :!!: Kok bi pustila vse pa šla veeeennnn!!! V naturo, hribe, plezat!!!(sej grem ta vikend, ampak zvečer in na plastiko, to pa ni istooo ) ...mam jst ene hude probleme, a ne?! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Glava me boli Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Pa s čim točno se ti ukvarjaš? So tvoje stranke ptiči. al letala? zvedavi Nosorog hehe... nič od tega... še . Sem še v srednji šoli, na sšof smer modno oblikovanje in ker sem imela naročilo sem naredila krilo s katerim je bilo veliko dela Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 trenutno se počutim zelo lahkotno. (pa nism na drogah ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 slabo spala, težko vstala.. slabo spala , pa brez problemov vstala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 hehe... nič od tega... še . Sem še v srednji šoli, na sšof smer modno oblikovanje in ker sem imela naročilo sem naredila krilo s katerim je bilo veliko dela Jaz sem tudi hodil nekoč na SŠOF,sam da grafično oblikovanje.Lepo to.Ja z krilom je pa res veliko dela. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 Jaz sem tudi hodil nekoč na SŠOF,sam da grafično oblikovanje.Lepo to.Ja z krilom je pa res veliko dela. Zakon ! Jah je bilo veliko dela ker je bilo zelo posebno krilo iz 3 različnih vrst blaga, asimetrično z gubami, pa še narisat sem mogla kroj in zmodelirat... Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 sita, spočita, energy topla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Zakon ! Jah je bilo veliko dela ker je bilo zelo posebno krilo iz 3 različnih vrst blaga, asimetrično z gubami, pa še narisat sem mogla kroj in zmodelirat... Nisi me čist razumela.Ampak bo,z leti Moda je fajn,če te zanima.Na koncu boste mel pa modno revijo z modeli.Sm jo vidu že enkrat ,kr fajn delajo srednješolci. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Nisi me čist razumela.Ampak bo,z leti Moda je fajn,če te zanima.Na koncu boste mel pa modno revijo z modeli.Sm jo vidu že enkrat ,kr fajn delajo srednješolci. Ups! hehe... Ja modna revija... Lansko leto je bil manjši polom... Ena je imela problem z obleko ker ji je nekaj stran letelo in na koncu se je jokaje kregala na manekenko da ne zna hodit itd... Še malo pa bom že jaz mogla garat... Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janajam 4. marec 2009 Prijavi Deli 4. marec 2009 danes se pocutim,da bi morala delat,pa se mi ne da.vse bi bilo v redu,ce se ne bi tako pocutila tudi vceraj,pa ze cel teden,pa se en teden prej.ko dobim eno svojih "briljantnih" idej sredi noci,in jo zapisem,se mi zjutraj zdi vse brezveze.tukajle sedim samo zato,da pisem,ampak zal ne pisem tega kar bi morala,ampak tole.pa tudi to bi se slo,ce bi recimo lahko tole nekako uporabila,ampak ne ne morem.v bistvu sploh ne vem kako naj se lotim in kje.moznosti je neskoncno,tako kot pri internetu,ki ga malo ne maram ravno zato,ker se izgubim v vesolju neskoncnih moznosti.pa sem se super nekaj spomnila,ampak zdaj ne znam nadaljevat.pa v bistvu je cisto preprosto,nekdo sploh ne bi kompliciral,naredil bi v enem tednu,ampak jaz pa...kar nekaj bluzim,jebemti...a bom iznasla toplo vodo al kaj?kot da bi moralo biti to najbolj briljantna stvar na svetu.pa kaj,ce ne bo.jaaa,ampak mora odrazat mene!ja pa saj!ja ampak mora bit dobr.zakaj?ker ce ne,se bo svet podrl.ja najbrz.MOJ SVET se bo podrl.jaaa naaajbrz.saj ne more bit zanic.ja se strinjam,ampak lahko bi blo pa super.ojoj.bo kot bo,grem delat.kaaaj?ne vem.grem najprej mojo kuzico ven peljat,pol bomo pa vidl.kaj pa ce bi mi vi kaj napisal?jaaa,se ena mojih briljantnih idej!kaj vas je v zadnjem casu najbolj razjezilo in kaj ste sprico tega obcutili?katere prepovedi oz.izjave vas razjezijo oz.vam grejo na zivce?meni npr.grafit mimo katerega hodim kjer pise:100%ponosen,100%slovenec.ker v mojem razumevanju sveta ne razumem,kako je clovek lahko ponosen na nekaj,za kar sploh nima zaslug in kako sploh ve,da so vsi predniki slovenci?ta grafit za moje pojme siri nestrpnost in je fasisticen.mogoce pa dobim kaksno idejo.ne jemljite tega cisto zares,ce se komu ravno da,super,sicer pa je tole le eden od poskusov,kako aktivirati domisljijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 rada bi umrla, izginila, se zaprla, obrnila hrbet, jokala ... danes imam grozno ljudomrzniški dan in pol se raje obrnem stran. vem, da mine, ampak danes mi vsi grejo na živce. iztirilo me je zjutraj ... najprej smrdeče kavbojke, neka svetloba, ko sem še spala, veter me je napihal, nekdo me je ruknil v ramo na busu in sem popenila. people can realy be disguisting. pač je ogaben dan, ogabni občutki, svet je ogaben, sovražim vse. protiutež sladkobi in nimam več energije za nikogar. me zanima če bom vedno tak mizantrop in samotar.mogoče me je razkurilo, da sem včeraj kljub temu, da bi raje šla spat, šla ven in sem bila jezna zaradi nerodne družbe in mokrih čevljev in nakajena in sploh se nisem hotela pogovarjati, ampak poslušati glasbo. in sem jezna ker popustim. i'm really pissed off. sploh pa še zaradi dejstva, da ta vikend ne grem domov, sem žalostna in zamorjena. craaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 fak, ne morem bit več tečna. kr neki. premalo sem spala, štrumbel na glavi sem morala ukroti, pa mi sploh ni do picanjenja danes. samo, da mi kdo napačen ne stopi preblizu, pol bom spet penila. moram it še malo ven, pač nujno zlo. čist se mi upira. po možnosti se bo kdo tresnil vame in bom popenila. grozni problemi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 fino fajn končno našla Keeping up Appearances, o fini gospe Hyacinth. Nisem vedla pravega naslova prej. Če bi sijalo sonce namesto dežja bi blo še boljše... Jutri pride na obisk stara frendica...že komaj čakam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.