Gabriel 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 Zjutraj vstat pa v službo... Meni se pa ne spi... Čuden občutek, čisto buden kot ob 12h podnevi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 še en ljubitelj noči..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 Zmatrana in v velikih fizičnih bolečinah... Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
buldog 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 owner of a lonely heart Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 Strto srce te naredi še trdnejšega. Bolš da maš kej druzga trdo kot kamen,kot srce.... Aja...And I feel so fuckin' bad.se trudiš za nekoga,pa ti niti malo ne vrne nazaj....sej prov. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 pesimistično Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 cmery cmery pizda. Luna v Raku. saj človek bi najraje zamahnil z roko, ampak če pa vedno, ko se cmerim in grem čekirat ali pač slučajno zvem, je Luna v Raku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 cmery cmery pizda. Luna v Raku. saj človek bi najraje zamahnil z roko, ampak če pa vedno, ko se cmerim in grem čekirat ali pač slučajno zvem, je Luna v Raku.A no, če je pa tko, pa ok, po mi je že pol oproščeno, pa vsaj minilo me bo! Tnx za obrazložitev mojih negativno samopomilovalnih cmihajočih čustvenih izbruhov! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakal5 8. marec 2009 Prijavi Deli 8. marec 2009 dobr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 ...hik .... hik... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 Čist utrujena, bluzim po facebooku....MAH...Kronično utrujena.Še 14 dni. Grem odpisovat na mejle... končno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 14. marec 2009 Prijavi Deli 14. marec 2009 super, super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 16. marec 2009 Prijavi Deli 16. marec 2009 Kaj hudiča še delam na netu, če mam jutri izpit?? hmmm... tole mi je pa tko nekam znano. jst že na splošno preveč na netu visim... odvisnež Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Ma :xx!: Že od včeraj. ...od besado razačaranjain ... ja, predvsem razočaranja! :xx!: :xx!: Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 Še vedno isto, kot vedno.to je? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Super,glede na to da je rama izpahnjena. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. maj 2009 Prijavi Deli 5. maj 2009 hmm, kako bi tole opisala...... nekako ...ommmmmmmm umirjenozadovoljno čist srečnopa zraven manjka še smeško z nasmehom od uhlja do uhlja ... pa fajn bod'te tud ostali Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 6. maj 2009 Prijavi Deli 6. maj 2009 življensko zavarovanje (če umrem) bo šlo v roke DZZŽ, čeprav so sporočili (prikrito) da ga nočejo. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 naute se svaljkalo pa ubilseti pridružio i skroko. ko kanta.com hrje pa doro zzz... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 AJaaaaaaaaaaaa... jaz pa mam 7-10 strani za prepisat iii, hir cams d rein, hir coms t rein aa gen and agen, hir cams d rein... hir kams d rein ...hir kams d rein a gen and a gen... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Končno nehala delat!!!! :onfire: :onfire:Jutri dopoldne še pošljem vsem in razdelim delo in to je to. Potem pa frej popoldne. Utrujena. Kozarec terana in skype pogovor z lubijem. Bolj bi prijalo crkljanje... na to bo treba še počakati. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Delavno Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 No ja ... mogoče sem pa malo labilna ... (v primerjavi z ohi in splohi ter prejoji ojoji v nekaterih prejšnjih postih namreč ) ... super se počutim! ommmmmm varjanta ...in nič nisem zakuhala!!!!Jeeeejj! x:Dx Uživajte pa smejte se! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 od ponedeljka naprej frej juhuhu... do nadaljnega ne več juhuhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.