lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 nalito ko mamba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Seal, to je nevarno za mišice, če ti bo namest krvi v njih alkohol prišel, bo hudič....boš zgledov, kot nora krava...mislim, nori bik Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 zaljubljeno Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 ma kurc, biu v hiši pekla, naredu plus, spušil plus, pa še minus naredu.. ma brezveze, grem pa spat, jutr bom pa ko rožca naliu sm pa tud mal, aja cashy don't worry, dokler sm brez ženske, sm lahko budaleština totalna mi je čist vseen, se pa znam tud zresnt ko je treba Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 SEAL Nikoli nikomur ne pokazi, da si slabe volje pa se bos takoj bolje pocutil! .... noc .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 hvala za nasvet! bodi v cvetju BINGABINGA & love u too zaljubljeno bejbi ti privoščim Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Lejka, božica, kaj je pa tebe iztirilo? Tle je bol vprašanje kdo. Sicer pa sploh ne vem zakaj dopuščam, da druge osebe krojijo moje razpoloženje. K...jih gleda Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taheboo 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Šele zdaj ustal... počutje odlično ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Fajn...sm zakurla v bajti, k me zebe. Drgač pa fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Jaz pa danes ne. Imam mrzle roke, pa cudno se pocutim. Brez energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Citam Forum! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 :xx!: Ja kaj pa je spet, ubožica? Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ja kaj pa je spet, ubožica? mah nimam dobrga dneva dans..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 jest nism nč kriva Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 jest nism nč kriva ja tanaja mas res ti nc kriva.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 hah, nekam sad zgledate, jaz sem pa tok fajn... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Pocutje FAJN, ker mam - ŠĐĆćČč𚎞 - sam je prevec dela, d bi se ubadala glih z usako crko pusebi. Tko bom pisala, sam ce bo kej dalsga, ce ne pa bom kr tko, kt sm du zdej! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 sej je podobn ko bi sms je brau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 sej je podobn ko bi sms je brau xsmx Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 super fajn. sam zmatrana. tko da posla vabi xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 da boš sama k drgač boš še bol zmatrana Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ajd mačka ne šteje... k itak sam greje. je k termoforčk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 jaja, prede zravn pa dobiš živčn zlom! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.