Michelle 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Ni najboljši dan, ne... Sem se ene 16.000 krat skregala z ex. :xx!: Totalno jezna, ker vidim, da je bilo toliko laganja, da sploh ne morem verjet. Poleg tega pa še varanja, ko sva bila čisto skupaj. :xx!: :xx!: :xx!: MIR HOČEM! Če mi slediš tukaj na forumu (kar mislim, da mi), ti svetujem, da vse prebereš. Jaz nisem tista, ki ti je buče prodajala, ampak tista, ki ti je vse povedala in ti 4 leta sebe servirala na srebrnem pladnju. :xx!: :xx!: :xx!: A mi je treba bit iskrena? Resno? Sej vsi ostali nalagajo...KARMA!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Šlo je za varanje zaradi filanja ega, kar mi je najbolj bedno. Nič čustev, ampak pač, da lahko dobi eno babo tm... Bolano je to.Pa toliko nakladanja o skupni prihodnosti in moji popolnosti (bullshit samo po sebi, ampak to je bilo rečeno), zvem tole..Pol mi pa še prbije, da mene vidi v prihodnosti... da sem samo jaz tista.. MARŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Šlo je za varanje zaradi filanja ega, kar mi je najbolj bedno. Nič čustev, ampak pač, da lahko dobi eno babo tm... Bolano je to.Pa toliko nakladanja o skupni prihodnosti in moji popolnosti (bullshit samo po sebi, ampak to je bilo rečeno), zvem tole..Pol mi pa še prbije, da mene vidi v prihodnosti... da sem samo jaz tista.. MARŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tole... je pa en prima post glede na avtorja seweda pa najbolš, da tale irc na hitr mal pojasnim, predn jo fašem po gobcu, da tut gowort nam mogu, ker vsebina pa ni lih nekej no torej... mišel mi je delovala kot ena občutljiva, resna, odgoworna, zadržana, potrpežljiva... ... ... ma... dolgočasna še najhujš, kar sem od nje prebrau je blo, da je kakšna reč moteča. al pa u najhujšem primeru smotana.pol pa takle izbruh jap. je nekej ognja in strasti u teli punčki samo prou jo je treba požgačkat da wornk zadiha Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Ni najboljši dan, ne... Sem se ene 16.000 krat skregala z ex. :xx!: Totalno jezna, ker vidim, da je bilo toliko laganja, da sploh ne morem verjet. Poleg tega pa še varanja, ko sva bila čisto skupaj. :xx!: :xx!: :xx!: MIR HOČEM! Če mi slediš tukaj na forumu (kar mislim, da mi), ti svetujem, da vse prebereš. Jaz nisem tista, ki ti je buče prodajala, ampak tista, ki ti je vse povedala in ti 4 leta sebe servirala na srebrnem pladnju. :xx!: :xx!: :xx!: A mi je treba bit iskrena? Resno? Sej vsi ostali nalagajo...KARMA!!!!!!!!!!!!!!!!!Če ni iskrenosti...potem je vse ena sama bolečina. Poznam to in končala po slabih petijh letih razmerje, ki je v začetku veliko obetalo, a se je izkazalo, da je vse skupaj ena sama polomija. Laži so privrele na plan...resnica je bila boleča in kruta...Konec...sedaj sem pomirjena in verjamem, da sem storila prav...Bilo je na hitro in brez odvečnih nakladanj...Hotel je poizkušati , se sprenevedal, a sem bila dovolj močna, da sem vse ignorirala...Začela sem delat na sebi in to je nekaj kar me je dvignilo v sedaj umirjeno, čisto skulirano bitje, kar sem po naravi...Lani pa sem bila ena sama duševna razvalina...Kako malo je treba narediti...Predvsem sem se začela ceniti in verjeti vase...Potem je vse veliko lažje...Punca naredi nekaj zase...ne predajaj se sovraštvu in maščevalnosti...nič ne pomaga, samo še slabše je zate...predvsem zate...Ne pusti samopomilovanju proste poti, ker je to velika past za nadajnje trplenje...Ne glej nazaj...živi za danes in jutri... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Če ni iskrenosti...potem je vse ena sama bolečina. Poznam to in končala po slabih petijh letih razmerje, ki je v začetku veliko obetalo, a se je izkazalo, da je vse skupaj ena sama polomija. Laži so privrele na plan...resnica je bila boleča in kruta...Konec...sedaj sem pomirjena in verjamem, da sem storila prav...Bilo je na hitro in brez odvečnih nakladanj...Hotel je poizkušati , se sprenevedal, a sem bila dovolj močna, da sem vse ignorirala...Začela sem delat na sebi in to je nekaj kar me je dvignilo v sedaj umirjeno, čisto skulirano bitje, kar sem po naravi...Lani pa sem bila ena sama duševna razvalina...Kako malo je treba narediti...Predvsem sem se začela ceniti in verjeti vase...Potem je vse veliko lažje...Punca naredi nekaj zase...ne predajaj se sovraštvu in maščevalnosti...nič ne pomaga, samo še slabše je zate...predvsem zate...Ne pusti samopomilovanju proste poti, ker je to velika past za nadajnje trplenje...Ne glej nazaj...živi za danes in jutri... hm... se pravi, da je on pripomogel k temu, da si začela delat na sebi, kar te je pripeljalo do tega, da si zdaj srečna... ok. sej ne, da je on to namenoma, ampak izpadl je pa tko. torej... hwala mu, a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 hm... se pravi, da je on pripomogel k temu, da si začela delat na sebi, kar te je pripeljalo do tega, da si zdaj srečna... ok. sej ne, da je on to namenoma, ampak izpadl je pa tko. torej... hwala mu, a ne? Ob njem nisem mogla naredit na sebi nič, ker sm ga skušala spravit na zdravljenje alkoholizma, a je še tretjič odložil in potem mi je zavrelo...Toda hvaležna sem mu, da sem lahko prišla do veliko spoznanj in upam, da je tudi on kaj potegnil , da se je sam odločil za dokončen korak k streznitvi... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 janko, zanimivo Bi raje ostala dolgočasna, kot pa takšna, kot sem ta trenutek. Ex mi pa očita ravno nasprotno - da sem preveč impulzivna. Nasplošno sem se pa na tem forumu v petih letih zavzemala za ogromno stvari in se pizdila zaradi krzno-nosilcev, raznih "fobov" etc... Sindrom Don Kihota (zadnje čase se velikokrat lahko poistovetim z njim). Potem pa človek pač neha, ker se mu ne da več.Drugače imam pa raje, da me imajo ljudje za odgovorno in dolgočasno (Mysti, če to bereš...se spomniš FB prispevka...točno tako me ljudje vidijo očitno). aandreja, hvala, da si delila to izkušnjo xsrcx Me veseli, da delaš na sebi in si srečna!Delati na sebi... to že. Mi tudi nikoli ni bil problem biti samska, ker se znam zaposliti. Šok je bil, ker sem to vezo idealizirala, čeprav je sva šla narazen. Malo kontradiktorno, amapk 3 leta in pol so bila kot iz sanj. Razlog za razhod je bil nekje drugje... no, vsaj tako sem mislila.Kakorkoli že... porušilo se je vse.Zaupanje. Se že vidim. Čudna bom do sedanjega, po možnosti se videla znake varanja, ki so samo v moji glavi... postala tisto, kar nikoli nisem bla. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 janko, zanimivo Bi raje ostala dolgočasna, kot pa takšna, kot sem ta trenutek. Ex mi pa očita ravno nasprotno - da sem preveč impulzivna. Nasplošno sem se pa na tem forumu v petih letih zavzemala za ogromno stvari in se pizdila zaradi krzno-nosilcev, raznih "fobov" etc... Sindrom Don Kihota (zadnje čase se velikokrat lahko poistovetim z njim). Potem pa človek pač neha, ker se mu ne da več.Drugače imam pa raje, da me imajo ljudje za odgovorno in dolgočasno (Mysti, če to bereš...se spomniš FB prispevka...točno tako me ljudje vidijo očitno). aandreja, hvala, da si delila to izkušnjo xsrcx Me veseli, da delaš na sebi in si srečna!Delati na sebi... to že. Mi tudi nikoli ni bil problem biti samska, ker se znam zaposliti. Šok je bil, ker sem to vezo idealizirala, čeprav je sva šla narazen. Malo kontradiktorno, amapk 3 leta in pol so bila kot iz sanj. Razlog za razhod je bil nekje drugje... no, vsaj tako sem mislila.Kakorkoli že... porušilo se je vse.Zaupanje. Se že vidim. Čudna bom do sedanjega, po možnosti se videla znake varanja, ki so samo v moji glavi... postala tisto, kar nikoli nisem bla.Včasih idealiziramo tisto kar v resnici ne obstaja...Potem pa se prebudimo in oh, prebujenje je lahko zelo kruto... 1 Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Zaradi ene osebice na tem forumu se danes kar zelo fajn počutim Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 great Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 danes kar se zdravja tiče gre vse po pričakovanjih...tako,da sem suuuuuper Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jony 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Slabe volje, ni volje za nič! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Zdravo imate za povedati nekaj stvari, lepe in grde in upam, da niste jezni. Vi ste zelo lepi, lepo telo, lepo mehko kožo, lepe prsi lep obraz, lepo rit ... Vrnil vam za to! Vendar pa: ne moreš dobiti za imenovanje ne moreš me prišel do hiše s psi, da sem skočil na njega to ni lepo, da čutijo, da sapa smrdi piva to ni lepo, da mi ne more celo tuš to ni lepo, da ko sem imel orgazem ste zgubljen zdaj dogovorili, da imajo spolne odnose, ampak sva ... no morda ne uporabi kondoma! Zdelo se je, kakor da bi bila prvič narediš .... Kot sem rekel, jaz sem fotograf, mi je všeč na fotografijo in bi lahko servirte za oglas, če vas zanima ... Ponedeljek se vrnem k tebi, želim, da imajo spolne odnose z pomiri in nato pogovor malo "ni izhoda! Živjo, Steph Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 wow. mstno slstno .... kakec Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 šit, nisem kupila čikov, čeprav sva z rončotom obšla celo gorico.... čike fuj, ,... ura odvajanja.... moran kupit nov fon... ta je of. padu v gosser Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Takoooooo, zeloooo utrujena.Kot da bi vse za mano prihajalo.Pa dela imam za ene 4 urice. Mora biti narejeno do jutri zjutraj. Cel dan že prestavljam.Cel dan spim. Zdaj sem pa začela odštevati dneve do dopusta. - 19. Jooooooooooj, kako se mi ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pa papirji me prav grdo gledajo tule.NE DA SE MI VEČ!!!!!!!!!!!!! Baje bom jeseni en nadzornik. Prav policijsko se sliši. :xx!: Kako je lepo zapreti oči in sanjariti o tem, da samo rišem načrte, vse ostalo se pa samo rihta...Wishful thinking... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Fak, saj bo... jaz ap tz 4 pse in komi čakam na dohodnino.... imama pa na vrsti kosino in sežano lahko skupi pole pa bom mogla po čike, ker pušim kot turek byby. UU Toti še nisem ka bi obupavi nad seboj... aja, ima jih ful, ki rabijo. P a, pa Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 pa še zvočniki so v pizdi Ginekolog na pregledu:"Uf, kako velika picka""Uf, kako velika picka"Gospa :"Saj ni treba dvakrat reci."Ginekolog:"...jaz sem samo enkrat rekel..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. julij 2009 Prijavi Deli 9. julij 2009 Hey hey Behy's back, da vas malo pozdravim :P Pizda že dolgo nisem bil tu gor, tak da se enih stvari niti spomnim več nena No da vas malo update - am kaj sem mi je zaj v teh dveh letah zgodlo ko nim bil nič gor Uspešno sem zaključil 3. in 4. letnik, v ponedeljek pa zvedel da sem maturiral z pravdobrim uspehom wiiiiiiiZaj pa čakam na odgovor če sem sprejet v službo al ne Yup, Behy's all grown up Končno ne? Po tolkih letih heheTrenutno sem še fraj, in uživam v mariboru (aja Behy je po novem Mariborčan ) pa okoli lutam )) hehe No uživajte Lunatiki, pa se še slišimo kaj Mwa Btw: Zaj sem komaj opazil kak grozen avatar mam :S Jooo, kaj mi je te blo da sem so tega dal gor????Ok, že grem spremenit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. julij 2009 Prijavi Deli 9. julij 2009 Bravo Behy Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. julij 2009 Prijavi Deli 9. julij 2009 kako se lahko naredi ograjo za vrt, potrebujem jo samo na eni strani in ne preveč dolgo? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. julij 2009 Prijavi Deli 9. julij 2009 kako se lahko naredi ograjo za vrt, potrebujem jo samo na eni strani in ne preveč dolgo?predvsem rabiš dolge late in ene mal krajše late, pa ročno žago in kladivo, pa vijake (in ne žeblje), pa kako železno štango ali kramp za luknje v zemljo delat, aja pa križni izvijač za križne vijake. Mrbit še kako pilo, da koga z njo po glavi opiliš, če ti npr. ni treba dil spilt To je za začetek. Aja, pa dve levi roki tut ne smeš met Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. julij 2009 Prijavi Deli 9. julij 2009 kako se lahko naredi ograjo za vrt, potrebujem jo samo na eni strani in ne preveč dolgo? S sosedom mrbit? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnicna 9. julij 2009 Prijavi Deli 9. julij 2009 roadkill je kr primerna beseda za današnje počutje ja... Citiraj wheres your will to be weird? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. julij 2009 Prijavi Deli 9. julij 2009 S sosedom mrbit? hm... potem mu bom dolžna... pozdravit in klepetat čez ograjo.... če ne.... bo res fajn.... hm Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.