angelit 14. avgust 2011 Prijavi Deli 14. avgust 2011 to je skrivnost, ma eni slišimo glasove... sem lihkrat fasala - glupača iz ozadja.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif toliko o tretjem očesu in kundaliniju, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. september 2011 Prijavi Deli 17. september 2011 Trapast dan P.S.: Čestitke mladi mami! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. september 2011 Prijavi Deli 17. september 2011 (to boš verjetno vedno mislila )((al pa se motim )) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. september 2011 Avtor Prijavi Deli 24. september 2011 sentimentalno... 1 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2011 Prijavi Deli 24. september 2011 o haj Seal! Long time no see!! Sem te pa prav vesela!a veš da sem pogosto pomislila nate... Lepo da si prikrožil! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. september 2011 Avtor Prijavi Deli 24. september 2011 hey M thx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 totalno nikakvo, prazno in brez energije... sej bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ja pol morš pa v kako tako temo... svetujem misel dneva (pa tam fantaziraj ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 telečje 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 piščančje, kurje in goveje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2011 Avtor Prijavi Deli 26. september 2011 mešano na žaru 1 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 (ribja plošča ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 mešano na žaru, brez omake Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 riba v lastnem zosu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 polenovka Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 losos Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 ošamučeno, pa zaspano Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 polna energijex:Dxx:Dxx;)x 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 je treba izkoristit sončne dneve, sploh dokler bojo:palec: užiwajta s coprnicox;)x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 Odlično! 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 Veliko bolje kot včeraj.. Staknil sem namreč zoprn prehlad, imel 38 vročine.. Danes pa vročine ni več pa tudi počutje je malce boljše.. Tako, da upam, da bom zdrav do vikenda.. Sonček naredi svoje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 zaspanooooo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 Veliko bolje kot včeraj.. Staknil sem namreč zoprn prehlad, imel 38 vročine.. Danes pa vročine ni več pa tudi počutje je malce boljše.. Tako, da upam, da bom zdrav do vikenda.. Sonček naredi svoje.. get well soon 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 trenutno Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.