Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Bedast filing totalne nesproščenosti, odrinjenosti, nespadanjanikamor

pa ta, da kdaj te bodo okrog prinesli in izkoriščali (če ne že xrolleyesx )

ne se tko počutit, ker ni res!

si sprejeta in ljubljena.

xsrcx

Sploh se je zvečer težko umirit in zaspat :cry:

:sori:

xcrossfingx xsrcx

(jaz kadar se tko počutim, skušam najdt pozo, kjer mi je mehko in toplo in se mam rada in se potolažim pa še *Boga* poprosim, da me potolaži in potem včas kar me oblije ljubezen x:)x - mogoče bo tud tebe če boš tko naredila...)

:detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ne danes.

Že dalj časa.

Za en * :xx!:

Bedast filing totalne nesproščenosti, odrinjenosti, nespadanjanikamor

pa ta, da kdaj te bodo okrog prinesli in izkoriščali (če ne že xrolleyesx )

:xx!: :xx!: :xx!: na ne vem kater opotenco :xx!:

Sploh se je zvečer težko umirit in zaspat :cry:

:flowers: xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ne se tko počutit, ker ni res!

si sprejeta in ljubljena.

xsrcx

Hvala ti.

Saj v teoriji mi je to jasno. Moji najbližji mi tudi dajejo tak občutek. Ko "pozabim", me znajo tudi vedno znova spomnit. Hvaležna za to.

Žal pa vseeno ni vse rožnato.

Pravzaprav je trapasto, da nekateri ljudje so bolni, imajo težave ..., drugi pa znajo zaradi takšnih stvari, ki se dajo normalno rešit, če se le neka normalna komunikacija pelje in če se le da kdaj pa kdaj v kožo drugega postavit, naredit "celo reč". In pri vsem tem je tako trapasto, da malo na malo postane teko veliko in težko in da si pri očutjih, ki jih imaš pri tem, ne znaš in ne moreš pomagati.

Kako - pozabi? ne oziraj se? ne ukvarjaj se s tem? naj te ne gane?

Ne znam jaz tega.

(še bolj :xx!: pa: Ne pustit tega.

Ja hudir, kaj pa naj naredim, da bo drugače/prav?!)

:sori:

xcrossfingx xsrcx

(jaz kadar se tko počutim, skušam najdt pozo, kjer mi je mehko in toplo in se mam rada in se potolažim pa še *Boga* poprosim, da me potolaži in potem včas kar me oblije ljubezen x:)x - mogoče bo tud tebe če boš tko naredila...)

:detelca:

:)

... mogoče se bom pa kdaj naučila.

in koža podplat čez in čez postala ...

Ker drugih verjetno ne bom spremenila.

Ne vem pa točno zakaj je vse to potrebno.

Rast?

Tudi če ne, ker kakorkoli obrnem- ni mi fajn.

... Say what you mean

And mean what you say ...

ej kot bi opisovala moje občutke, tud jaz se skoraj identično počutim in tuhtam takšno...

ma res, prav točno to sem dons razmišljala, da kwa je treba v lajfu tolk komplicirat, kaj si delamo, kolk se zaplezamo lohk in takšno...

če bi se pa malo oddaljil, bi pa lahko bilo smešno, če ne bi blo tragično (in če ne bi bolelo).

včas rabmo sam kakšen preboj, pikrič energije več, dober trenutek al kaj jaz vem...

pa vmes bolj zaupat... sebi in svojim občutkom, čeprav ti rečejo, ma kera budala naivna! x:o)x

ampak če pa pogledaš z drugega zornega kota, pa klohk vidiš, da vse narobe gledaš, vidiš drugače... dobiš en prebliskek, ki morda ti še ne pomaga konkretno, ampak en picek ti mal osvetli pa lohk kasneje umestiš.

vsaj jaz.

eni so pa pač bolj hitri. al so pa pač še večji hlodi. xDDx

xwizardx xupx

xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ej kot bi opisovala moje občutke, tud jaz se skoraj identično počutim in tuhtam takšno...

ma res, prav točno to sem dons razmišljala, da kwa je treba v lajfu tolk komplicirat, kaj si delamo, kolk se zaplezamo lohk in takšno...

če bi se pa malo oddaljil, bi pa lahko bilo smešno, če ne bi blo tragično (in če ne bi bolelo).

Ane?!!! xcivx :vragec: :vragec:

včas rabmo sam kakšen preboj, pikrič energije več, dober trenutek al kaj jaz vem...

pa vmes bolj zaupat... sebi in svojim občutkom, čeprav ti rečejo, ma kera budala naivna! x:o)x

Pa ja, saj včasih uspe brez jamr jamr, cmihupihu, glavobolov, neprespanih noči, izgubljenih kg in še česa drugega. Ko imamo take milejere(?) občutljivci(?) sekiratorji(?) dober dan. Al kako :o|o:

Ehhh.

Res. Po eni strani je simpl, po drugi strani ti lastna koža pravi, da vseeno boli, pa če je še tako simpl xcivx

ampak če pa pogledaš z drugega zornega kota, pa klohk vidiš, da vse narobe gledaš, vidiš drugače... dobiš en prebliskek, ki morda ti še ne pomaga konkretno, ampak en picek ti mal osvetli pa lohk kasneje umestiš.

vsaj jaz.

eni so pa pač bolj hitri. al so pa pač še večji hlodi. xDDx

xwizardx xupx

xsrcx

Marsa, to je težko! xcivx

Postavit si špegu.

Ne da je težko sprejeti svoje napake, napačne odločitve, težko jih je videti/prepoznati/razumeti, težko je vedeti, kako bi bilo bolje kakšno stvar naredit ...

Če se uspeš "rahlo distancirat od sebe", nekako objektivno pogledat zadeve in dobiš preblisk - ja fajn! Jaz ponavadi takrat, ko bi bil čas za to, še kar mulo kuham, šobo vlečem, cmiharim (ok, sedaj se že malo hecam x;)x Pa da se me bom kaj zlagala, tudi to troje menda znam, ko me kakšen "babji"/blont moment prime x:Dx x;)x ) al pa se sekiram, mi je hudo in me vse blazno tišči. Pocasnelus sum :o|o:

Topel pobož še zate Marsa! xwizardx :detelca:

... Say what you mean

tenx. xsrcx x:)x

ja jaz sem tud dons ugotavljala, da sem nekako otročja in takšna, pa celo trmasta da tud znam bit. :8): x:Ix pa nekako *nehote* čist *narobe* ravnam, pač včas se prav ne morem pa ne morem vržt ven iz sebe pa objektivno pogledat.

in egoistično gledam... pol pa prej mi nekaj reče, čakaj samo malo, kaj ti je pa v bistvu hudega pa to? jaz pa kar nekaj travmiram... rabim svoj cajt, sam vmes pa lohk koga prizadanem... pol pa vidm nenadoma, da smo sam vsi lohk tolk ranljivi...

pa pol začutim ljubezen in nežnost, pa tudi hvaležnost za ljubezen, ki jo dobivam... samo izrazim včasih to težko...

eh ja...

si mislim, da pač mora bit tko, vse faze so potrebne. al se pa sam mal tolažim s tem. x;)x

x:o)x xrolleyesx

Picasso

aja, jaz sem šla pa pogledat, kako se TI počutiš. x:)x

K zmer 'sam' za druge skrbiš. :8):

Še zmeraj sem čist čudn x:o)x, ampak sem pa veliko boljše, ja.

Sem se morala mal spočit mogoče samo, k sem mela kar naporen teden.

Tenx! x:Xx

Picasso

Jeti, http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/wizard.gif za leva, da bo čim prej okrevalhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif , http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif da boš še naprej polna energijehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif

Popihe, pobože! xwizardx

....

Bolje.

Potrdila, da imam diplomatsko žilico x:Dx

Malo obrneš zadeve pa nič ne zlažeš, jih pravilno serviraš in so vsi (za nekaj časa seveda :o|o: ) ZADOVOLJNI pa še meni je smešno, kako zna biti kdaj kakšna stvar simpl x:)x

Žal pa ne vse.

Danes naj bi držala pesti, da se nekaj glede mojega dela v prihodnje dobro izteče.

Grozno me je skrbelo, danes pa dala z buče. Če ne bo, se pač ne morem po trepalnicah metat.

Bo pač treba kje drugje kakšno delo najti... Pihh

Lep dan!

... Say what you mean

K. hvala k si me u dobro voljo spravuhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif, sam še http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif se mi

... kako zna biti kdaj kakšna stvar simpl x:)x

Žal pa ne vse.

Danes naj bi držala pesti, da se nekaj glede mojega dela v prihodnje dobro izteče.

Grozno me je skrbelo, danes pa dala z buče. Če ne bo, se pač ne morem po trepalnicah metat.

Bo pač treba kje drugje kakšno delo najti... Pihh

Lep dan!

:V:

... Say what you mean

jaz se pa počutim občutljivo in nekako žalostno al kakšno, otožno, ampak vseeno tudi lepo. v žalosti je lahko nekaj skoraj plemenitega. x:)x

Počutim se tud zvezana v zvezi z nečim, ampak kot da bi se ti vozli počas začel odmotavat, puzzli se počasi sestavljat (ampak res zelo počasi x:o)x)...

sem se spomnila, kako sem potrpežljivo razvozlavala ene zavese viseče z milijon vrvmi v štepiju.. najprej sem hotla vse skup stran zabrisat, ćist so ble sfeckljane skupaj pa ful tistih nekih bunkic gor pa tega. pa stokrat zavezane!

no potem sem pa kar mal tisto prekladala pa se ufurala in mi je ratalo vse razvozlat. x:)x

(sem nekaj ur porabila)

al pa enkrat, v srednji šoli pri matematiki, sem se v eni nalogi čist zaplezala in sem peljala račun čisto odštekano, da mi je profesor vse podčrtal z rdečo, nabil ful ogromnih vprašajev in z velimi črkami napisal da me bo predlagal za nobelovo nagrado za matematiko x:o)x, ampak točke sem pa dobila vseen.

Namreč: rezultat je bil pravilen in tudi glede na moj postopek, čeprav je rekel da mu sploh ni blo jasno kaj sem palamudila...

ker da pač očitno nisem plonkala, ker so imeli vsi drugače in moj ves postopek me je pripeljal do pravilnega rezultata, čeprav "je blo vse narobe". xDDx

to sem se dons spomnila... x:)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...