butl 5. januar 2012 Prijavi Deli 5. januar 2012 Hvala Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 5. januar 2012 Prijavi Deli 5. januar 2012 Moje sožalje. Duša je še nekaj časa ( v našem času, mislim da kakih štirideset dni, nisem gotova)v umesnem stanju, tako, da lahko pošiljaš pozitivne misli in želje, za boljše ponovno rojstvo, če verjameš vanj, ali pa kr tako, da umu ( duši) daš podporo. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. januar 2012 Prijavi Deli 5. januar 2012 butl, iz srca iskreno sožaljehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif ( vem kako se počutiš, pred 4 leti sem se tudi sama tako počutila, ko sem pokopala babico in dedka, enega za drugim, čeprav sta rekla, naj ne jokamo za njima in naj ne bomo žalostni, sem jokala kot dež, pa občasno še jokamo, ko pomislim na to, da ju večhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_disapprove.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_disapprove.gif) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. januar 2012 Prijavi Deli 6. januar 2012 Hvala vsem za izrečeno sožalje, ampak, keč je, Larisa, ker jst ne čutim nobene žalosti al pa jeze, niti ne, da ga ni več. Tko se mi zdi, kt da je še tle, pravzaprav, kt da se je preselu nekam bliz. Čudn. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. januar 2012 Prijavi Deli 6. januar 2012 butl na začetku se tudi sama nisem zavedala, da sta odšla za vedno, ko smo ju pokopali se mi je zdelo kot da smo pokopali nekoga drugega in se kar nekaj časa nisem zavedla, da ju ni več, se mi je zdelo, da bom šla še vedno k njima na obisk...ampak na žalost je bila resničnost drugačna.... tko da poznam ta filing ki si ga opisal.... drži sehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. januar 2012 Prijavi Deli 6. januar 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Hvala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/heartpump.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 6. januar 2012 Prijavi Deli 6. januar 2012 Tko se mi zdi, kt da je še tle, pravzaprav, kt da se je preselu nekam bliz. Čudn. Tako bo vedno. Vsaj meni je ta občutek ostal... Nek prav prijeten občutek prisotnosti... Če se le ne vdam drugačnemu zornemu kotu in na vse skupaj gledam kot na lastno izgubo. Drugače pa vem, da so sedaj vsi, ki so zapustili tole našo obliko življenja, srečni, zadovoljni, pomirjeni 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 Trebuh boli. Že od včeraj zvečer. Celo noč. Danes.Si kuham kumino+janež. Ni fajn! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 tavžentrože nimaš?najbrž ne.bo tudi kumina ok.če imaš krče, pa pomaga tudi majaron (tega maš skor ziher, kot začimbo) ... je pa tud meni malo slabo, samo meni je od preveč popitega piva včeraj :o) ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 Edino v žganje namočeno Kaj pa z majaronom?Čajček skuham? ... še nikoli tako (na tak način) trebuh bolel Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 rota-rijci so na pohodu - že 14 dni kolobarijo ampak je fino, k v par dneh vse mine Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 Aevalhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif vem kako se počutiš, ker je mene zadnjič tudi tolk bolel trebuh, da nisem mogla nič in to se je vleklo 3 dni, potem pa se je umirilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 da ni kak rotavirusek spet na pohodu? ti želim, da se ti kmalu uredi, Aeval pri meni se bo pa morala počas kakšna iskrica prižgati v trebuščku...tista iskrica energije, volje, želje po delovanju. Ker zadnjih nekaj mesecev, če ne že kar leto ali več, kot, da ne bi imel za kaj živet životarjenje iz dneva v dan brez posebnega namena, razloga, kot zombi :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 Tenkju vsem za popihe in nasvete!... je pa čudno. Samo svinjsko me občasno zvija v sredini trebuha in počutim se kot jogurt s potečenim rokom, prebava pa nič ne nagaja, slabo mi ni ...Upam, da bo kmalu ok, ni mi za nekaj se levo-desno prekladat,pa za vikend bi kam šlaaaa! (kakšni problemi ) Bom pa še TR probala vzeti. Samo moram prej malo pojest, da me ne vrže!Ker x:Dx jeseni me je na dopustu nekaj svinjsko želodec bolel, glava bolela že takoj, ko sem se zbudila, slabo za umret (skratka ni da ni )in potem da meni moj pelinovo žganje na tešče ......čez par minut mi je bilo vse ravno, pred šotorom sredi plaže sem se režala ko počena hijena,ubogi revež pa čisto šokiran kaj je z mano x:Dx Tako da - bom malo pojedla preden dam kaj na zob! pri meni se bo pa morala počas kakšna iskrica prižgati v trebuščku...tista iskrica energije, volje, želje po delovanju. Ker zadnjih nekaj mesecev, če ne že kar leto ali več, kot, da ne bi imel za kaj živet životarjenje iz dneva v dan brez posebnega namena, razloga, kot zombi :xx!:Lej, zadnjič ob mlajevi debati sem bila tiho, nič nisem pokomentirala, ker se mi je zdelo, da si dobil že dovolj dobronamernih napotkov, različnih mnenj in da moraš itak sam pri sebi določene stvari pokapirat, drugače je vse govorjenje v luft. Mdr. ti je tudi cookie par koristnih stvari napisala. Kakorkoli boš obrnil (pa vem, da to že veš), TI se moraš počutiti v svoji koži ok, bit zadovoljen sam s sabo (vsaj s tistim, na kar lahko le ti vplivaš, pustimo npr. službo ...)! Nekdo, ki bi eventuelno prišel v tvoj lajf, ti tega NE MORE dati!Spremeni oz. začni na začetku. Začni spreminjati (počasi, da te ne bo kap! ) stvari, ki te motijo. Ugotovi, kaj bi rad. In zakaj tega ne moreš imeti? Res? Tako težko? Ko bo želja dovolj velika, se boš že potrudil, da si boš uredil, tako kot hočeš imeti!Včasih pa se rabimo prej sami s sabo skregat (včasih z okolico, včasih kao zaradi okolice, ki pa pravzaprav nima nič s tem ...), da se česa lotimo.Pa - prej kot začneš, prej boš imel, kar hočeš! ... no močoge sem mimo pihnila.Vem, da sama tudi nisem bila srečna, zadovoljna sama s sabo, ker mi par stvari ni bilo všeč, bile so želje, ki si jih nisem upala uresničit ...Zakaj pa ne?Če je potem tako lepše na tem svetu In ko boš to pošlihtal, bodo šele določeni stvari, ljudje prišli do tebe.Amapak potem se ti bo življenje spet obrnilo na glavo in spet boš moral pospravljati. x:Dx Good luck! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 ja, Aeval, hvala, da si se tako razpisala za moj blagor a se že na začetku ustavi. Pri želji. Ker jih nimam. Budisti pravijo, da želje ustvarijo trpljenje, torej, ni želja, ni trpljenja. Sicer je to res, ampak, če ni trpljenja, potem tudi veselja ni. Če ni želja, ni niti pričakovanja. Ampak vem, kje tiči zajec, kdaj se je začelo tole pri meni... z zmanjšano telesno aktivnostjo, povečanim sedenjem pred računalom, zmanjšanim vnosom svežega zraka v telo.Jaz rabim gibanje, šport, veliko kisika!Potem se bo vrnilo tudi boljše počutje, motivacija, zagnanost, dobro razpoloženje! In tista iskrica ki žene naprej! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 In, si že bil danes zunaj? jap, sem šel na sprehod za slabo urico, približno 4 km poti in sem zavestno globoko dihal, da sem čimveč svežega zraka spravil vase in prečistil pljuča starih ostankova to veste, da pri izdihu nikoli ne izdihnemo vsega, ampak vedno ostaja približno pol litra starega zraka rezidualna kapaciteta, al kaj je že to in ja, res je pomagal sprehod, sem bil toliko svež, da mi ni bilo treba iti na popoldanski dremež, ki si ga drugače (preveč) pogosto vzamem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 ja, Aeval, hvala, da si se tako razpisala za moj blagor a se že na začetku ustavi. Pri želji. Ker jih nimam. Budisti pravijo, da želje ustvarijo trpljenje, torej, ni želja, ni trpljenja. Sicer je to res, ampak, če ni trpljenja, potem tudi veselja ni. Če ni želja, ni niti pričakovanja. Ampak vem, kje tiči zajec, kdaj se je začelo tole pri meni... z zmanjšano telesno aktivnostjo, povečanim sedenjem pred računalom, zmanjšanim vnosom svežega zraka v telo.Jaz rabim gibanje, šport, veliko kisika!Potem se bo vrnilo tudi boljše počutje, motivacija, zagnanost, dobro razpoloženje! In tista iskrica ki žene naprej! No vidiš, saj točno veš, kaj ti fali!Migat, sončke, hribi, morje, kondicija ... in človek se začne super počutit!Kaj to ni želja?Priti "nazaj"?Saj nisem mislila, da si moraš ferarija želet Želja je tudi dobro se počutit, mar ne In recept poznaš, sedaj samo začni popravljat. .......Mimogrede: počutim še Grozno :xx!: vročina 37,8, malo glava boli, krči v trebuhu ... pa nobenih prebavnih motenj, slabosti ...samo tako boli Sem šla po neke tabletke z neko kulturo ...upam, da tole kmalu mine! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 ojej, nič boljše? to je pa res tečno...fajn da si se tkole znašla. no če ti bo še kej v pomoč (prej nisem več vidla tvojga posta), ja, majaron narediš kot čaj: zavreš vodo - morda še bolje da ga daš že v mrzlo, pa potem tik pred zavretjem odstaviš, počakaš enih 5-10 minut, precediš, mal ohladiš, spiješ.škoda k nisi kupla v lekarni še tavžentrožinega čaja.je res špica za VSE težave na področju trebuha oz. celega prebavnega trakta in še za *ženske zadeve* itd.Ni zastonj tavžentroža (ime). kakorkoli, upam da bo kmalu bolje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 Thank u! ... bom če ne ju3 še tavžentrožo nabavila.Mora biti bolje, ker je zelo tečno Spet se bom celo noč premetavala Ostalim več sreče z virusi ipd nevšečnostmi! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 upam da ne, mogoče se ti pa umiri...pa dihaj. mal prezrač pa globoko dihaj; ne da bi kej blazno proti slabosti pomagal, pogosto pa pomaga pri najrazličnejših krčih. skuhaj si kakršenkoli čaj ki imaš: če ni majarona, kumino, janež (no očitno ti ni pomagal, no to je bolj proti napenjanju in napihnjenosti), sivko, meto, meliso... tud kamilco (ki pa je delikatna, če ti ne zadiši, si je ne štimaj).popij čist izi po požirkih, pa prav tko morš pit. da ti tekočina hkrati še boža in gladi notranje organe oz. kar/kamor rabiš pedenat, zdravit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 Bom potem pa nekako zaspat (prespat ) tole. LN Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2012 Prijavi Deli 26. januar 2012 mogoče bo pa kul in bolje in boš lepo spala in se jutri čist zdrava zdravcata zbudila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. januar 2012 Prijavi Deli 27. januar 2012 Malo bolje Naspana.Vročine trenutno ni.Glava še igra,trebuh pa manj boli. (mogoče bom pa v nedeljo že ok za v hribčke ) Jutri bom pridna doma, skušala nadoknadit manjko pri delu (danes mi namreč še ne gre ) 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2012 Prijavi Deli 27. januar 2012 no samo da je boljše in da si se naspala. seveda, raje počivaj danes pa se cajtaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2012 Prijavi Deli 3. februar 2012 crknjeno.a to pomeni, da sm crkovina Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.