Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

sam da je glava v redu :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

jaz se tudi počutim dost crknjeno, pa tudi odštekano...

blazno je mrzlo... čeprav sicer kar dobro prenašam mraz, je tole kar ubitačno, pa še koža me boli (roke mam pa čist uničene)...

Aeval, šit za grlo :sori: ampak fajn pa da so ti minile želodčne težave. Upam da bo z grlom tud čimprej ok!

Jaz sem par dni pila na tešče celo limono z mal soli in vodo, pol sem pa še apikompleks pojedla, 1 žlićko pa je blo takoj boljš.

(se mi ni dal ingverja packat, čeprav ga imam - ga imam ponavadi kar na broju).

kako žlico medu pojej ogromno in ga čist počasi dol rolaj po grlu, ne sam da na hitrico pogoltneš...

meni med (in medovi izdelki) kar takoj pomagajo. xokx

(drugač ga pa skor ne uživam, razen s kosmiči, pa zadnjič sem nekaj orehov, k jih je mela mat za hruh, v med namočila... to mi je nad dobr pa še zdravo je)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Helou,

bom še jaz z limono poskusila.

Mi šlo namreč na sinuse :vragec:

... nekoliko zabasan nos, boli v sinusih, pa ko robot sem - nič mi ni za delati :xx!:

Res trapasto, kako letos sploh ne zbiram kateri bacil bi pobrala oz. ali bi morda katerega pa le pustila :o|o:

... Say what you mean

And mean what you say ...

Aeval, zelo, zelo priporočam Nosebuddy

(glih en teden nazaj enga naročila za frendico, ker ji ga je sestra zaplenila, ker ima neke divje probleme s sinusi ...)

Pride okol 18€, v treh dneh ga dobiš iz UK, sol greš kupit kar v staro Ljubljano uno piransko, nepredelano (lahk pa tud fensi himalajsko) in si zjutraj in zvečer (al pa še vmes) izpiraš nos in mora pomagat :palec:

(midva imava tole skoz v uporabi, vsako jutro in I. še zvečer, da manj smrči ... če je pa kak prehlad v igri, pol pa še čez dan dodatno ...)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Se še spomnim, da si enkrat o tem že pisala.

Pa ni uporaba nič težka/neprijetna?

... trenutno se mučim z inhalacijami (muka xcivx ). Dala v vodo preslico, kapljice 31.

... Say what you mean

Ne, prvič je mal čudno, ker je .. neki novga :) drugač se pa vidi in sliši velik bolj grozno, kot dejansko je .. zgoraj omenjeni frendici sva za novo leto lani kupila, ker je bla skoz prehlajena .. čist zgrožena, da to pa ona že ne bo not tlačla in kak gravž x:o)x zdaj se pa ne more ločit od njega ...

Pazit moraš samo, da je voda primerno topla (tam okol 37*, mogoče fajn na začetku kar termometer uporabit .. ) in da daš pravo dozo soli .. drugače zna pečt (tko kot če ti voda pride v nos v bazenu) in pol je res zoprno .. če je pa ta prava koncentracija in T, je pa prijeten občutek, nič ne peče .. (aja, mene je mal peklo, ko sem imela vnete sinuse, ja, sam to je pa sol naredila .. pa pol je bilo zelo hitro ok ...)

Ni pa nič težko, nafilaš badija po navodiilh, se nagneš nad umivalnik, zliješ v eno nosnico in skoz drugo ven priteče .. pa tko držiš uno zaklopko v nosu, kot kadar piješ, a si predstavljaš?Al pa ko slino požreš, se ti tud zapre .. pa saj jo avtomatično tko daš, ko pride voda v nos, no, res ni neka znanost ...

ej, v bistvu pa lahko probaš .. najdi nekaj buddyju podobnega (midva sva na začetku uporabljala uno šalčko, ki je za vodo v likalnik zlivat, ma tud podobno luknjo) .. in naredi približno 1% raztopino soli ... za začetek je kul, midva sva pol buddyja nabavla, ker sva hotla mal večje količine vode čez spustit naenkrat in je blo trapasto uno šalčko skoz filat .. pol jo je pa še I. nekje pustil, ker jo je na vsa potovanja s sabo nosil :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz mam tudi to posodo za nos spirat, sem ga dobila na jogi.

Uporaba (kot je bilo meni svetovano): na 2 dl voda i čajna žlička soli, voda naj bo mlačna,

potem nagnit glavo na eno stran, pa spustit počasi v nosnico...

občutek je malce nenavaden na začetku, pote se pa - navadiš pač.

ponoviš še z drugo stranjo oz. nosnico.

zelo pomembno je potem spucat tisto vodo iz sinusov, postopek je smešen (če te kdo gleda ali če to počneš grupno):

primeš se za eno nosnico in na kratko izpihuješ iz druge, po 30 krat. Pri tem imaš usta odprta; zgleda približno kot da si prestrašeni maček ki piha.

No, pri izpihavanju glavo imaš na levo(30x), potem na desno(30x).

in če greš ven, je dobro ne it takoj v tem mrazu, če pa ja, si nosnice namažeš z olje, najbolje s sezamovim, ampak je dobro kero koli..

jaz sem že tri dni zabita ko sto mater...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Aha, hvala za razlago!

Bom pa raje najprej probala, da vidim, če se bom privadila.

... pa ja, no to, da voda kje ostane(&so potem lahko npr. vnetja) sem tudi pomislila!

... Say what you mean

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/CRY.gif

Žalosten

Ni več mojega prijatelja muca Majkija.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_disapprove.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

:sori: butl,

sej Majkiju je zdej lepo xvrtcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 2 weeks later...
dans pa čist http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/71.gif, res tolk dobr se še nism počutilahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, pa še kolega mi je polepšu danhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif...

Krasen dan,sonček pa noben mi ne diha za vrat.Mal preveč sm dnarja pustila v štacuni ampak sm dobro kosilce prpravla,tko sm dobre volje,ko se sonček skrije,si za nagrado sešijem eno seksi majčko. :-D
strong desire needs strong will

• 3 weeks later...

Nekdo ukradel voljo do dela (pred compjutrom) :o|o:

Vse drugo mi zmislila, samo to ne :xx!:

Pa vse me boli - prva obhišna opravila in pretiravanje.com xrolleyesx :vragec:

Počitnice bi xcivx

... Say what you mean

kolk je kar naenkrat čist vse zanimivo, ko je cajt za se usest pred knjige

Ja, noro zanimivo!

Še vsa fizička dela, pa čeprav si potem zvečer in še par dni kasneje ko en kripl! x:Dx

Btw čestitke za nosečnost!

x:o)x

... Say what you mean

Guest Jeti

:xx!: ... boli, boli, boli ... :xx!:

na trenutke mi uspe premagati bolečino in krče :palec:

poskušam, kljub vsemu ostati "dobre volje" x;)x

:hepko: x:)x xwizardx xsuperx :palec:

........................................................

Jst tut čestitam Bridgestonki za nosečnost. :flower: Upam sam, da ni zdej to postala, kr čene bo spet še kak škorpjo več.

Sej bo xcrossfingx :flowers:

Hvala Lili Mai. Sem že boljše. Ampak bila pa sem dobesedno mal skozlano in seveda tudi pos... ;) pst, ne komu povedat. Sem naredila končnoooo, po 3 letih razmišljanja o tem, čiščenje jeter. Itak sem vedela, da imam občutljiv želodec. In olja ne prenašam, ne prenašam, ne prenašam... A je jasno? ;) No razen v dobrih solatkah in ocvrtkih ;). Tako da, dala sem čez, več na bom. Smeškoti še vedno štrajkajo :).

Olje? Kaj pa mastno, maščobe (smetana, maslo,...)?

Ker če te tudi drugo jdae, potem imaš prej upočasnjeno delovanje žolča, kot pa da ti želodec ne prenaša :8):

Smetano in maslo prenašam, njami ;). Ne veš kako, tega itak pojem zelo malo. V bistvu moram pazit, da jem bolj lahko hrano oz.v manjših količinah. In mi je slabo, če pojem preveč kakšne težke, ocvrte hrane. Ali pa, če je solata premastna, mi je tudi v trenutku lahko slabo. Imaš ti prav, upočasnjeno delovanje bi lahko bilo to. Moj največji greh pri hrani so še vedno belo...oz.OH.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...