Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Je miš imela fanta..pa ga vidijo druge miške..pa ji rečejo, da je njen fant netopir..

pravi miš.."Baraba, men je pa dejal, da je pilot"

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Deli na socialnih omrežjih

Vso kri so mi spili :/ dobesedno.

10 minut pobiranja fizola v vrtu, tašča prosila ce lahko, ker nje ne bo ta vikend, sem dala gor rokavice, ker mam nekaj boge roke in jim zemlja ne paše.. in se naspricala proti zuzkom, da siaim ko ena velika limona.. nič kaj dost pomagal.. čez 20 pikov naštela pol, ko se šla mazat s synopenom.

In od vsakega imam 2 cm velik flek.

Tamalo so pa ponoči napadli, ima tud ene 10 pikov.. in tudi njej se ful poznajo piki, bogica :(

kis pomaga.

ja ne vem, a lohk psi tud to jejo... hočejo vem da. x:Dx x:px (kakopak) - samo vem da nečesa ne smejo, čokolade al česa (al pa to sam za mačke velja, čeprav Miška jo je 'jedla', tud Mimi včas... v narekovajih zato, k ni recimo kilskih xDDx)

baje krompirja ne prebavljajo

a res? pa sej ful psov je krompir oz. se spomnim da so eni psi to jedli dost normalno pa ni nihče nič rekel niti nobenemu ni bilo nič... ?

morda bi ga morali ful pojest da bi blo res kaj anrobe..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vem da je imel prijateljev pes neke probleme in da mu je veterinar rekel da psi ne prebavljajo kropirja in ga pri nas doma potlej tudi nikoli nismo dajali.je že dolgo tega.

če malo logično razmišljam se kropir mogoče dolgo prebavlja in je težek. psi imajo želodec na tanki cevki inmogoče da se jim posledično obrne želodec ko tečejo in da umrejo zaradi tega.moje razmišljanje nič ne trdim, bi bilo treba vprašati še kakšnega veterinarja. joj saj res delujem zelo negativno pripovedujem same strašne zgodbe joj mogoče je bolje da grem spat.....

x:o)x x:Dx

mogoče si dej kake lepe prizore, mal poglej v video dneva al pa filmčke kratke al pa kej takega luštnega... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

evo Mayita, je dala Viola zadnjič tele lepe misli pa še lepi prizori so zraven, mogoče ti bo pasalo... :)

everything happens for a reason

Picasso

• 4 weeks later...

Utrujeno...kot da nebi spala sedem ur..:C: ..prav opažam vpliv lune ...ko raste, mam energije juhhuuuhhuuuu..

ne vem, če nisva s tole luno mal v žlahti..bog ve, kako se počuti ona..

Itak sem dopust porabila "pametno"..kot vedno, delovni dopust...b prvem prostem dnevu ne bom počela ma nič..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Jaz tudi danes precej zgažena (nisem pa spala 7 ur, bila kar nekaj budna).

Samo se ne more človk skoz in vsak dan na luno zgovarjat x:o)x:

najprej je mlaj, pa je to kakšen teden, pol je ščip, pa je še to kak teden, v unih preostalih dveh pa kak merkur spremeni gibanje in/ali je kakšna konjunkcija (da ne govorimo še o vseh ms in pms), pa je cel mesec *nafilan*. x:o)x x:px

Picasso

no pa se mi je spet uspel psihično zlomthttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif, sm se http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/CRY.gif, pa pomaga...

xDDx

(ampak vseen uni 'črnogorski' v fotkah zmagajo, k si tud Larisi pripopal x:)x, še posebej mi je všeč un k mišice napenja x:px)

Picasso

no pa se mi je spet uspel psihično zlomthttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif, sm se http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/CRY.gif, pa pomaga...

Larisa - drži se! xupx xwizardx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...