Piko 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Počutim se kar dobro. Samo ta hip me je prijelo na stranišče. Upam, da ga ni zasedel Nosko, sicer ne pridem na vrsto do večera. Aja, temni se že, potem ni sile. Če pa ni sile, potem tudi na wc ni treba. Vseeno se bom bolje počutil, če grem Grem, torej bom. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 KOKI Ja pa da naus zdej vn lezla! Naret si TOPLO LIMONADO + CESNA se nazri!!!! Pa sej sem komaj prišla noter:o|o: .......Ne dam se!!!!Danes popila že najmanj 2 l čaja z limono in medom.....Moram migat, ni druge..... Saj bom pazila nase Bingl-Bongl....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Saj sem vam rekel. Se počutim že bolje. Ali je to olajšanje? Kakšni so pa zdravi nasveti za bolne ljudi?Če te boli roka, pa boli še ti njo nazaj!Virusi in bakterije? Ne ukvarjajte se vendar z malenkostmi... geslo: Če si lačen, pomaga če... skratka bolje je biti sit kot siten.Grem, preden si bo kdo še kaj naredil. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Pa sej sem komaj prišla noter:o|o: .......Ne dam se!!!!Danes popila že najmanj 2 l čaja z limono in medom.....Moram migat, ni druge..... Saj bom pazila nase Bingl-Bongl....... k ce tebe n bo, s kom se bom pol jest IGRALA, ne! Sam pas, ce ti bodo urocicne kaple na racunalnik padale,bo Dej dej, 0 ti ni! Sm karte pugledala! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 [/b] Dej dej, 0 ti ni! Sm karte pugledala! Karte ti lažejo......... :xx!: Kaj pa potem tole moje rdeče grlo, pa smrkata......smrkata.....To pa je že nakaj.....Saj nisem rekla, da bom kar beg prišla......Se ne dam, mi gre na bolje.....Torej, še bom čvekala tu gor..... nč bat..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 KOKI Sm jih glihkar nabrala zate, bos vidla, d bo pumagal! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 KOKI Sm jih glihkar nabrala zate, bos vidla, d bo pumagal! Hvala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 bemti..danes me pa namakajo malo v krop...malo v ledenico....mamicu jim vidim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 danes, duper ker sem sam doma pa mam "frej" Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 zadovoljivo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 super duper, sam da nis v minusu! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Zjutraj tam do ene 10h full energy , delo Potem pa čisto f k... do zvečer, zadevo razrešila, pa spet cool. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 kr kul dons pa še bolš bo k bom šla dam čez 20 minut Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ke pa si zdej? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 zdolgocaseno na faxu..... drugac pa zelo pozitivno Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Dolgočasno. Hvala bogu, da še samo 1 pa pol šihta. Drugače pa sem vredu. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 wi, jst pa super, sam mal me v roke zebe ker sem zle dam pršu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 neznansku nesrečna sej bo hmal mem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 pobož.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 boga aiwa, sče češ ti lah mal veselja pododim ker ga mam dost Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. november 2005 Avtor Prijavi Deli 23. november 2005 mešano mešano... čudno... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 u izi Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 u izi lepo, da se ti je tolk zboljšal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 odrešeno po 24 urni negotovosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.