svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 bravo... jst se pa čedali slabi počutim ker ne comp zajbava! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 jaz pa sem danes kr fajn...........samo nekaj zaspana sem že celi dan...........sej bo..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Sm nekak žalostn, sentimentalen.......ni čist jasnega vira to počutje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Čeprav je bil dan obarvan z delom, delom in še enkrat delom se počutim polna energije............... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 wow, ti pa maš energije da takole skačeš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 O hvala Cashy, jst sem tud vesela Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. november 2005 Avtor Prijavi Deli 24. november 2005 ma spet ----------------------------- fuckin shit, morm se v roke vzet Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ma super!!!!!! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 morm se v roke vzet Danes sem fajn, dogaja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ja jaz sem danes kr fajn, ja........malo je sicer mrzlo pa vseeno....... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 kr neki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 zajebano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Vse bolš in bloš Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Čist sem jezna... Enga bom : Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 počutim se zaseneženo Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 krasno in to zarad tipa, k ga sploh ne poznam....pojem hvalo inu slavo Mitji znalcu škorpije so zakon, škorpijoni pa ustava Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Nabit z energijo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 jest sem pa zmatrana in sem taka kot ena cuna.... :xx!: sovrazm nocn siht in zatezen folk ob 3eh zjutrej k se ne zna domov! :xx!: Sam sem pa full happy k sneguje Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Jst sem pa prijetno utrujena od kidanja. Drugač pa full dobr k snegec pada Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 še bl sm žleht, k včerej hehe Komi čakam, da jo bom spet lahko zagodla svojemu dragemu - bo že vidu se z mene norca delat Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 :xx!: Zmatran od kidanja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 jest sm se pa včeri ful prehladu, mam čist zabasan nos, pokvarjen glas...tko, da sm se dons rešu kidanja , se ga je pa lotila vsa ostala familija...sam je res brezveze...najbolj, da se odkida takrat, ko neha padat, in se to naredi 1x, ne pa, da se kida 10x, pa nikol pravega efekta, ko si čez pou ure že spet zasut... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 jest sm se pa včeri ful prehladu, mam čist zabasan nos, pokvarjen glas...tko, da sm se dons rešu kidanja , se ga je pa lotila vsa ostala familija...sam je res brezveze...najbolj, da se odkida takrat, ko neha padat, in se to naredi 1x, ne pa, da se kida 10x, pa nikol pravega efekta, ko si čez pou ure že spet zasut... Ja, še najbolš je počakat do maja naslednjega leta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.