BINGA-BONGA 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Ja, še najbolš je počakat do maja naslednjega leta... dobr, skidaš, če imaš kam namen iti, ali ko sneg več ne pada...ampak, da kidaš, ko še najbolj mede in ko veš, da bo čez eno uro tko, kot je bilo pred kidanjem, pa da nimaš namena nikamor it, je pa res trapast Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ful faaaajn sm. ah kje večkrat po mal je lažje zdej pa dežuje, pol bo vse zmrznl... pa ti kidi led Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 pa da nimaš namena nikamor it, je pa res trapast Zakaj? Telesna aktivnost Zdrav duh v zdravem telesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ful faaaajn sm. ah kje večkrat po mal je lažje zdej pa dežuje, pol bo vse zmrznl... pa ti kidi led aiwa kaksen dez?! pri nas se full snezi, ce bo slo tko naprej.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 kle j začel dežvat. tko da je sama plundra povsod okol... razn pr nas k mamo skidan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 kle j začel dežvat. tko da je sama plundra povsod okol... razn pr nas k mamo skidan ja se tega se mi je manjkal, da bo zacel dez padat ! Naj kar v lj ostane.... ane kako sem jest pridna puncka, da vam ga ne zavidam Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 počutje dones prou zaspano... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 hehee... ma men je vseen. jz sem se za dons nakidala zdele mava z mami borovničke na miz... pol pa mogoče u centr letim densat... bomo vidl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 počutje dones prou zaspano...se zelo strinjam s tabo ja.... aiwa, ce gres.....se za mene mal.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 prov. če smo že cel dan prekidal... bomo pa še celo noč preplesal... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Pa se zame se mal napleš Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 nagajivo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Najbolš pri kidanju je ko že vse skidaš... pol pa pride mim plug pa ti zasuje dovoz na cesto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Zmer slabš - še žlehtnoba me je minila sm vročino dobla in kašlam k stara lokomotiva... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 Zmer slabš - še žlehtnoba me je minila sm vročino dobla in kašlam k stara lokomotiva... ah kurc pol, od tebe tud nč nau držim pesti, da se čimprej pozdrvš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 tale blejski kot nekam bolehen postaja...Seal, bolje, da čimprej spokaš v Lj, da še ti ne fašeš kakih bacilov Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 a dej nehi, men pa res noben bacil ne pride do jedra ne smeš se dat, kašn dec pa si? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 a dej nehi, men pa res noben bacil ne pride do jedra ne smeš se dat, kašn dec pa si? trenutno sem bolan dec sam ni hujšga, do pondelka bom že dobr Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 bolan si, zato k misliš da si bolan! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ah kurc pol, od tebe tud nč nau držim pesti, da se čimprej pozdrvš Ja, od mene pa res ne bo nč... (čeprav jaz nimam problemov s pogrešanjem tistih stvari ) Pa hvala zato, k držiš pesti zame (sam glej, da jih nauš spustu!!! ) tale blejski kot nekam bolehen postaja...Seal, bolje, da čimprej spokaš v Lj, da še ti ne fašeš kakih bacilov Ma sem jest v Lublani pobrala tele bacile Žabarji, k ne znanjo kulturno kašlat pa vse bacile men za vrat pošlejo... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ... kokr buldozer... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 Ja, od mene pa res ne bo nč... (čeprav jaz nimam problemov s pogrešanjem tistih stvari ) Pa hvala zato, k držiš pesti zame (sam glej, da jih nauš spustu!!! ) brez skrbi, ne bom jih spustu, sm dovolj vzdržljiv Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 brez skrbi, ne bom jih spustu, sm dovolj vzdržljiv To me pa res zanima Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.