seal 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 To me pa res zanima te, ane hehe, inglbingl sej veš, binglovo olje hahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 te, ane hehe, inglbingl sej veš, binglovo olje hahaha Zdej bi mi pa res uslugo naredu, če bi že nehu s temi i-ji, si tak k ena vreščeča pič..a, k ne zna nč druzga od sebe dat... Maš pa prov, res me zanima... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 ja ingiiiiiii a tko pravš, da sm k ena piščalka, boš ti vidla pa čutla piščalko k bo rasturala nek drugje hahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ja ingiiiiiii a tko pravš, da sm k ena piščalka, boš ti vidla pa čutla piščalko k bo rasturala nek drugje hahaha hmmm, seal prov, sam opozarjam te, da sem jest zlo zahtevna pr piščalkah Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 hmmm, seal prov, sam opozarjam te, da sem jest zlo zahtevna pr piščalkah ingii prou, sam opozarjam te,da se js zelo zelo maximalno potrudim ko žvižgam s piščalko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ingii prou, sam opozarjam te,da se js zelo zelo maximalno potrudim ko žvižgam s piščalko Muzka za moja ušesa, tale piščalka Vprašanje sam, al bo men zadost, četud se ti maksimalno potrudš Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 le glej, da bo pesmica dovolj dolga in spevna, dvomim, da boš imel možnost popravnega izpita Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 waaaaaaaa grem žurat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 waaaaaaaa grem žurat a tko zgodej? fajn žuri Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 le glej, da bo pesmica dovolj dolga in spevna, dvomim, da boš imel možnost popravnega izpita Ne, popravnih pa pr men ni Joj, kolk sm kruta, ane? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Dobr! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 zmer bolš hahaha... pa že prej je blo fantastično Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 bol slabo, upam da bo popaudne bolš! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ...js tudi... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 jz pa kr v redu. upam, da me kšno lepo presenečenje dons čaka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 na lepa presenečenja.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 nekam sem zbegana, kot da bi na nekaj pozabila Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 u, yeah jst se že bolš, zdej mora sam še džek nehat padat pa sonček posjat da grem mal ven! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 sej je tud v dežku luštn... sam zgleda da bo sonček... iiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ja upam da res, pa dež je pri nas že skoraj nehal padat! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Sem že odpiskala svoje (blokflavta), Tako da se mi zdej že po glav rola: I like to move it Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 haha, ql! pa dej ne! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Pančkana Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 nočko Lejka če boš zaspala Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.