EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 že ceu dan , ane? Skor ceu dan, preostanek sm se pa razvajala u pojstli Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Skor ceu dan, preostanek sm se pa razvajala u pojstli js tud dones že ceu dan se razvajam ja kako pa to,da se kr sama? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 js tud dones že ceu dan se razvajam ja kako pa to,da se kr sama? No sej nism čist sama - družbo mi delajo prehlad, vročina in kašelj Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 No sej nism čist sama - družbo mi delajo prehlad, vročina in kašelj ah sej bo bolš, sicer pa pashe mal se razvajat doma, sploh v teh snežnih dnevih Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ah sej bo bolš, sicer pa pashe mal se razvajat doma, sploh v teh snežnih dnevih Če mene prašaš - jest bi bla rajš zuni - mam rada sneg, sploh če se grem lahko kepat Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Če mene prašaš - jest bi bla rajš zuni - mam rada sneg, sploh če se grem lahko kepat ja verjamem, sam js sm bil pa zej čist skos zuni na terenu, cele noči... tko da mam dost(dobesedno) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ja verjamem, sam js sm bil pa zej čist skos zuni na terenu, cele noči... tko da mam dost(dobesedno) ooooooooooooo, pol se pa ziher nočeš z mano kepat Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 ooooooooooooo, pol se pa ziher nočeš z mano kepat ja luuubii s tabo pa vedno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ja luuubii s tabo pa vedno iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KEEEEEEEEEEEEEEEEEPAAAAAAAAAAAA !!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KEEEEEEEEEEEEEEEEEPAAAAAAAAAAAA !!!! u UČ si me zadelaaaa zej boš pa ti vidla kepo u glavo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 u UČ si me zadelaaaa zej boš pa ti vidla kepo u glavo Nč še ne vidm... A ni fajn se kepat? Joj, kolk je men QL - pomoje bom cel živlene po malem otročja Evo še ena leti ke prot Dobam .... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Nč še ne vidm... A ni fajn se kepat? Joj, kolk je men QL - pomoje bom cel živlene po malem otročja Evo še ena leti ke prot Dobam .... hehehe, čist not padla kjut, ti pa si otročk, a se greva še sankat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 hehehe, čist not padla kjut, ti pa si otročk, a se greva še sankat JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, pejva Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, pejva a boš bla spredi a boš zadi a boš udzgor al spod? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a boš bla spredi a boš zadi a boš udzgor al spod? Lohk se menjava Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Lohk se menjava bova eksperimentirala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 bova eksperimentirala Ti ti Aja, če bom jest uzadi, pazi, da ne dobiš mal snegca za vrat - tko za mal več poskočnosti in energije Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Ti ti Aja, če bom jest uzadi, pazi, da ne dobiš mal snegca za vrat - tko za mal več poskočnosti in energije hahaha sm se že ustrašu, da boš kako piščalko omenila hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 hahaha sm se že ustrašu, da boš kako piščalko omenila hehehe Če že vztrajaš, jo lahko omenim , ampak frulico kr teb prepuščam Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Če že vztrajaš, jo lahko omenim , ampak frulico kr teb prepuščam c c c c ej bejba js bom počas šou med rjuhe, rabm spanca res ga rabm a boš še kej lepga mi povedala predn grem za sladke sanje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 c c c c ej bejba js bom počas šou med rjuhe, rabm spanca res ga rabm a boš še kej lepga mi povedala predn grem za sladke sanje Mogoč sam to, da lepo pančkej in kej lepga sančkej, ker jest grem tud nina nana, ker sm ful zaspana. (pa jest bi mogla bit pesnica ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Mogoč sam to, da lepo pančkej in kej lepga sančkej, ker jest grem tud nina nana, ker sm ful zaspana. (pa jest bi mogla bit pesnica ) LOL ma si faca nočka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Res sem dobre volje, a me zdej čaka delo, pa bi raje doma ostala. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Trenutno še mal zaspano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Jst pa zbiram moči za ponovno kidanje Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.