Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Če mene prašaš - jest bi bla rajš zuni - mam rada sneg, sploh če se grem lahko kepat :onfire:

ja verjamem, sam js sm bil pa zej čist skos zuni na terenu, cele noči... tko da mam dost(dobesedno) x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

Nč še ne vidm... x:Dx A ni fajn se kepat? x:Dx Joj, kolk je men QL - pomoje bom cel živlene po malem otročja

Evo še ena leti ke prot Dobam .... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

hehehe, čist not padla x:)x kjut, ti pa si otročk, a se greva še sankat x:o)x

honor and respect

Če že vztrajaš, jo lahko omenim x:Dx x:Dx x:Dx , ampak frulico kr teb prepuščam x:Dx

c c c c xrolleyesx x:Dx x:o)x ej bejba js bom počas šou med rjuhe, rabm spanca res ga rabm :o|o: a boš še kej lepga mi povedala predn grem za sladke sanje x:Dx x:o)x

honor and respect

c c c c xrolleyesx x:Dx x:o)x ej bejba js bom počas šou med rjuhe, rabm spanca res ga rabm :o|o: a boš še kej lepga mi povedala predn grem za sladke sanje x:Dx x:o)x

Mogoč sam to, da lepo pančkej in kej lepga sančkej, ker jest grem tud nina nana, ker sm ful zaspana. x:Dx x:Dx x:Dx

(pa jest bi mogla bit pesnica x:Dx x:Dx x:Dx )

živi in pusti živeti

Res sem dobre volje, a me zdej čaka delo, pa bi raje doma ostala.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...