Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

to zato, ker preveč razmišlaš o tem kok si bolna, raj razmišli pozitivno in si misl, da ti ni nič in da boš kmal uzuni po snegu skakala x:Dx x;)x

Bla bla bla... kr neki x:Dx Je lahko bit enmu k je zdrov pameten ja... x:Dx x:Dx x:Dx

Sicer sem pa zdejle za en odtenek bolš, k sm se napapala x:px

Zdej grem pa eno pesmco napisat, da se ne bom tok ponavljala x;)x

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

Se mi zdi, da sm se meu nek dan lani skor tko k dans. Hm, sam ni snežilo. Bil že letos kak dan precej boljš. Sam slabš pa tud. Pa še snežilo je. Lani bil en dan tak. Sam takrat nisem mel tolk želje komu vrat zavit, k tist dan, ko ni snežilo. Se spomnim tud enga dne poleti, ma, počutje original k dans, sam čez 35 stopinj....men pa klima crknla.....ja, ja, to bil čist podoben dan k en v začetku novembra, hladn k satan a moji radiatorji mrzli......če še bom mal bluzu bo tud tak dan k tist, ko sn cel dan delal k zamorc, zaspal k polh, pol pa so me sred noči službeno zbudli zarad čist nepomembne stvari.......sam takrat mi je dekl dvignilo.....ko sem se zavedel, da sm budn......dans mi ga še ni......no, mogoč pa mi ga še bo.......bo k tist dan k mi je davčna poslala položnco za skor 100 jurjov......eh, dan k dan.... glavn, da mam nekaj ljudi ful rad, da so živi pa zdravi, da še migam in sm na toplem pa sit, da je mir, sax mi špila, bluzim na lnf, pijuckam pirček......ej, vam rečem, čist fajn je dans....... xcheersx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Se mi zdi, da sm se meu nek dan lani skor tko k dans. Hm, sam ni snežilo. Bil že letos kak dan precej boljš. Sam slabš pa tud. Pa še snežilo je. Lani bil en dan tak. Sam takrat nisem mel tolk želje komu vrat zavit, k tist dan, ko ni snežilo. Se spomnim tud enga dne poleti, ma, počutje original k dans, sam čez 35 stopinj....men pa klima crknla.....ja, ja, to bil čist podoben dan k en v začetku novembra, hladn k satan a moji radiatorji mrzli......če še bom mal bluzu bo tud tak dan k tist, ko sn cel dan delal k zamorc, zaspal k polh, pol pa so me sred noči službeno zbudli zarad čist nepomembne stvari.......sam takrat mi je dekl dvignilo.....ko sem se zavedel, da sm budn......dans mi ga še ni......no, mogoč pa mi ga še bo.......bo k tist dan k mi je davčna poslala položnco za skor 100 jurjov......eh, dan k dan.... glavn, da mam nekaj ljudi ful rad, da so živi pa zdravi, da še migam in sm na toplem pa sit, da je mir, sax mi špila, bluzim na lnf, pijuckam pirček......ej, vam rečem, čist fajn je dans....... xcheersx x:o)x

Jao Mick xrolleyesx x:Dx

živi in pusti živeti

Mah, me je preveč strah zate, za vaju, ni za reskirat...... x:px x:Dx Tak da....ne izzivaj posode, k jih lohk s kako renglo po buč dobiš..... :vragec: x:Dx

Sicer pa sm čul, da ti s tvojimi krempli še kaj druzga ne morš umit, kaj šele posode..... xcivx

K. Čapek

Mah, me je preveč strah zate, za vaju, ni za reskirat...... x:px x:Dx Tak da....ne izzivaj posode, k jih lohk s kako renglo po buč dobiš..... :vragec: x:Dx

Sicer pa sm čul, da ti s tvojimi krempli še kaj druzga ne morš umit, kaj šele posode..... xcivx

Vem, da te je strah mene. x:Dx x:px

Moji "krempli" so prav uporabni, za veliko stvari! x:px :vragec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Ccccccc.........no, k neb bla noseča bi me res mogoč čist micken prpa prijela....za mojo krepost...... sam zdej........za posodo pomit nisi, za kaj druzga pa tud ne. :vragec: Še dober..... xcivx x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...