aiwa 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 kr fajn. delavno. pa enmau sn lačna... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ko zagledam sonček... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 mešano, mal dobr, mal slab, srednje... mmmmh brezveze Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Kr OK Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Jest pa zmer bol bolna Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Jest pa zmer bol bolna to zato, ker preveč razmišlaš o tem kok si bolna, raj razmišli pozitivno in si misl, da ti ni nič in da boš kmal uzuni po snegu skakala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 sm šiht kljub zabasnmu nosu kr lepo preživu. pa glas zgublam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 taspan, žalosten... nevem kaj mi je! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 taspan, žalosten... nevem kaj mi je! sej bo........... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 to zato, ker preveč razmišlaš o tem kok si bolna, raj razmišli pozitivno in si misl, da ti ni nič in da boš kmal uzuni po snegu skakala Bla bla bla... kr neki Je lahko bit enmu k je zdrov pameten ja... Sicer sem pa zdejle za en odtenek bolš, k sm se napapala Zdej grem pa eno pesmco napisat, da se ne bom tok ponavljala Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Home sweet home! Ljubljana me je sprejela mokra in snežena, bela Ljubljana Lepo je biti doma pred mano je en teden lenarjenja, obiskovanja trgovin in prijateljev Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Se mi zdi, da sm se meu nek dan lani skor tko k dans. Hm, sam ni snežilo. Bil že letos kak dan precej boljš. Sam slabš pa tud. Pa še snežilo je. Lani bil en dan tak. Sam takrat nisem mel tolk želje komu vrat zavit, k tist dan, ko ni snežilo. Se spomnim tud enga dne poleti, ma, počutje original k dans, sam čez 35 stopinj....men pa klima crknla.....ja, ja, to bil čist podoben dan k en v začetku novembra, hladn k satan a moji radiatorji mrzli......če še bom mal bluzu bo tud tak dan k tist, ko sn cel dan delal k zamorc, zaspal k polh, pol pa so me sred noči službeno zbudli zarad čist nepomembne stvari.......sam takrat mi je dekl dvignilo.....ko sem se zavedel, da sm budn......dans mi ga še ni......no, mogoč pa mi ga še bo.......bo k tist dan k mi je davčna poslala položnco za skor 100 jurjov......eh, dan k dan.... glavn, da mam nekaj ljudi ful rad, da so živi pa zdravi, da še migam in sm na toplem pa sit, da je mir, sax mi špila, bluzim na lnf, pijuckam pirček......ej, vam rečem, čist fajn je dans....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Se mi zdi, da sm se meu nek dan lani skor tko k dans. Hm, sam ni snežilo. Bil že letos kak dan precej boljš. Sam slabš pa tud. Pa še snežilo je. Lani bil en dan tak. Sam takrat nisem mel tolk želje komu vrat zavit, k tist dan, ko ni snežilo. Se spomnim tud enga dne poleti, ma, počutje original k dans, sam čez 35 stopinj....men pa klima crknla.....ja, ja, to bil čist podoben dan k en v začetku novembra, hladn k satan a moji radiatorji mrzli......če še bom mal bluzu bo tud tak dan k tist, ko sn cel dan delal k zamorc, zaspal k polh, pol pa so me sred noči službeno zbudli zarad čist nepomembne stvari.......sam takrat mi je dekl dvignilo.....ko sem se zavedel, da sm budn......dans mi ga še ni......no, mogoč pa mi ga še bo.......bo k tist dan k mi je davčna poslala položnco za skor 100 jurjov......eh, dan k dan.... glavn, da mam nekaj ljudi ful rad, da so živi pa zdravi, da še migam in sm na toplem pa sit, da je mir, sax mi špila, bluzim na lnf, pijuckam pirček......ej, vam rečem, čist fajn je dans....... Jao Mick Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 .....moj omičjeni smeško Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Kaj-jao? Meni se zdi, da Micky zna uživat in vreč skrbi čez ramo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Sm čul, da si ful luštna nosečnica..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Sm čul, da si ful luštna nosečnica..... Babje čenče verjetno? Že zelo okrogla! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ah, jaz samo zanesljivim virom verjamem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Moraš krog naredit, da si me lahko ogledaš! Posoda je že pomita? Mi ni treba v avto pa na štajerski konec? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 :OO!: Ne izzivaj usode, Katrina..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 :OO!: Ne izzivaj usode, Katrina..... Sprejmeš izziv? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Mah, me je preveč strah zate, za vaju, ni za reskirat...... Tak da....ne izzivaj posode, k jih lohk s kako renglo po buč dobiš..... Sicer pa sm čul, da ti s tvojimi krempli še kaj druzga ne morš umit, kaj šele posode..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Mah, me je preveč strah zate, za vaju, ni za reskirat...... Tak da....ne izzivaj posode, k jih lohk s kako renglo po buč dobiš..... Sicer pa sm čul, da ti s tvojimi krempli še kaj druzga ne morš umit, kaj šele posode..... Vem, da te je strah mene. Moji "krempli" so prav uporabni, za veliko stvari! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ccccccc.........no, k neb bla noseča bi me res mogoč čist micken prpa prijela....za mojo krepost...... sam zdej........za posodo pomit nisi, za kaj druzga pa tud ne. Še dober..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.