EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja kako bog vedi?? zravn tebe! kje pa? halooo prosm? je kje kdo? halo? halo? Halo Nina? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 prosm? je kje kdo? halo? halo? Halo Nina? ah, nimam časa zej za take... grem pa pa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ah, nimam časa zej za take... grem pa pa Kar zamudiš, se nikol več ne vrne... Papa, lepo se mej Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tony 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 zaspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Zaenkrat se počutim, kot Lev ! Sam tako naprej...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 dej no lubica, mejčkn bol si pa že no, vsaj zarad mene js sm pa dones kr dost tak, mam energije, grem jo trošit zej kmal Da se ne boš preveč iztrošil........ Zaenkrat se počutim, kot Lev ! Sam tako naprej...!! ************************************************************************* Jaz sem pa še vedno Grem malo potelovadit, da bom potem....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Uuu, Lejka je pa sveže zalublena ...škoda, da ne vame Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 sm se kr dobro strošu, pa še mam rezerve jutr bomo pa kidal drugač se pa kr fajn počutm, še masaža pa bi bla pika na i Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 sm se kr dobro strošu, pa še mam rezerve jutr bomo pa kidal drugač se pa kr fajn počutm, še masaža pa bi bla pika na i Hej, halo! A mene se pa kr ignorira, al kaj? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Hej, halo! A mene se pa kr ignorira, al kaj? ja baje sm zamudu, pa se ne vrne več... al kako že? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja baje sm zamudu, pa se ne vrne več... al kako že? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 js tud tebe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 js tud tebe Kr misl si ja Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 sam danes, zlozlo slabo sem se, zdej se pa ful dobr že Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Kr misl si ja sej ne mislm, ampak vem ! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 sej ne mislm, ampak vem ! Kaj veš, lubi, a? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Kaj veš, lubi, a? veliko, ampak še vedno premalo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja a se morta v vsaki temi rajcat?! :? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Pust jima vesele, sej je fletn mežikat luštnim tipom. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ne najdem besed za svoje počutje....od črno humorno tragično srečno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 pa djte no jast bom znoru... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja a se morta v vsaki temi rajcat?! :? Ja, pa kdo se tle rajca? In, a naju zasleduješ, al kaj? Kašn fetiš je pa to? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Če si zalublen, je vse tako lepo.Spogledovanje je pa še boljš. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ne, ni to moj fetiš, bo pa mogoče moj fetiš da vaju ustrelim bom zravn orgazem doživu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 pa djte no jast bom znoru... Za znort si pa definitivno na napačni temi... Probi pr sosedih ne, ni to moj fetiš, bo pa mogoče moj fetiš da vaju ustrelim bom zravn orgazem doživu c c c c ... čak mal ... dobr je ... ne, še mal se morm smejat Vsaka čast! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.