svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 kaj? zakaj se smejiš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 kaj? zakaj se smejiš?dej no, svizec, tok si kjut, k si jezn, da je prov smešn Pa še edin si, k me je nasmeju dones, tko da... pust mi veselje Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 wow pizdun sem car ej, edini k sm jo nasmeju v celin skor 22urih! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 wow pizdun sem car ej, edini k sm jo nasmeju v celin skor 22urih! Ja, res no! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 dej no, svizec, tok si kjut, k si jezn, da je prov smešn Pa še edin si, k me je nasmeju dones, tko da... pust mi veselje no sej! js ji nisem več dost, ma že nadomestke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 no sej! js ji nisem več dost, ma že nadomestke Lej jo favšijo! In to še brez ta prave podlage!!! Preber si še prejšne poste, da boš vedu za kaj se gre, lubček moj Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 sory seal, sam jst bom samu za klovna zraven, tiste tvoje stvari ti pa zaenkrat kr pustim joj sm prijazn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Lej jo favšijo! In to še brez ta prave podlage!!! Preber si še prejšne poste, da boš vedu za kaj se gre, lubček moj a tko... hmmmmm... nej ti bo p.s. klovna pa ne rabva Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Fino, jest sm pa pink ponk žogca, k si me bojo vsi podajal, al kva?!? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Fino, jest sm pa pink ponk žogca, k si me bojo vsi podajal, al kva?!? kašne traparije pa zej govoriš?!? c c c Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 NE! sam seal te ma jst sm sam tko ob strani pa vsaka tok cajta pisken Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 kašne traparije pa zej govoriš?!? c c c Kaj? A pol me ne daš? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Kaj? A pol me ne daš? ja seveda NE! buci buci bu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja seveda NE! buci buci bu Bojo spet rekl, da se sneg topi, pa da dežuje in da sva midva kriva... buci buci buci buuuu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 kok je men vroče, tvoja strast in slast me čist žgeee Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kaj? A pol me ne daš? sej te jaz tak nebi hotu vzet! :xx!: :xx!: Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 kok je men vroče, tvoja strast in slast me čist žgeee Kok je šele men! Vročino mam, kuha me, dve jopce mam gor napravljene, pa spod še miljon drugih stvari... , tko da na tist, kar si ti naštel, jest sploh pomislz ne smem... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 joj ne že spet, bom dobu nazaj uni fetiš ko mi bo pasal da vaj fentam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Kok je šele men! Vročino mam, kuha me, dve jopce mam gor napravljene, pa spod še miljon drugih stvari... , tko da na tist, kar si ti naštel, jest sploh pomislz ne smem... spet bo cela procedura, da te bom sleku al pa si mela v igri slači poker, ti barabca! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 sej te jaz tak nebi hotu vzet! :xx!: :xx!: Sej jest pa ne bi k teb šla! :xx!: :xx!: :xx!: spet bo cela procedura, da te bom sleku al pa si mela v igri slači poker, ti barabca! Kle te pa opozarjam - sm zlo dobra v pokru, še posebi v slači pokru Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Sej jest pa ne bi k teb šla! :xx!: :xx!: :xx!: good girl, good Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ka pa če bi jast tam pršu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Kle te pa opozarjam - sm zlo dobra v pokru, še posebi v slači pokru hmmmm, neb reku, glede na to, kok cunj maš na seb Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 hmmmm, neb reku, glede na to, kok cunj maš na seb Ja, k sm bolna, če bi se šla pa pokr, bi mela pa sam tangice pa modrčk na seb Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kakšno je pa kaj počutje tukaj???????? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.