lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 no pol za grupniga kandidatov ne rabta sej že grem spat...ni me treba nazjat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 uff pol sma kr 4 osebe skupaj al pa še več kar se mene tiče ... še več no pol za grupniga kandidatov ne rabta sej že grem spat...ni me treba nazjat Nč se sekirat Lia, noben te nau nadru, k itak noben ne vid pomoje Lepo spančkej Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 kar se mene tiče ... še več ja sej, nikol ni preveč, pa tud če je, preveč je ravno prav Lia kaj ti? ja pejt spat, nočka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja sej, nikol ni preveč, pa tud če je, preveč je ravno prav Lia kaj ti? ja pejt spat, nočka Fajn je sam, k nikol ni gužve, a ne Seal ? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 od viška glava ne boli uživajta..tok sta cort... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 od viška glava ne boli uživajta..tok sta cort... Vidš, kolk so ljudje različni - enim sva cort, drugi bi naja najraj ustrelil... tud ti si cort, lia Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Fajn je sam, k nikol ni gužve, a ne Seal ? gužva?! kje?? tud ti si cort, lia ja lia je prou ena dušca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 gužva?! kje?? Ja nikjer je ni - vsaj pr men ne, k sva 2 al pa 3 al pa še več v 1 Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Ja nikjer je ni - vsaj pr men ne, k sva 2 al pa 3 al pa še več v 1 ja nč, mi štirje al nas šest gre zej med rjuhe v tižule mižule al kako se reče tko da sam še, nočka pa ... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja nč, mi štirje al nas šest gre zej med rjuhe v tižule mižule al kako se reče tko da sam še, nočka pa ... Nočka, dragi , pa tud teb dragi, pa teb... pa kolk jih maš dons sabo?!? hehe Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 razgibano Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 tak čudno pod pritiskom, preveč nerešenih stvari mam v glavi... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 glava me boli!!! :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 nej me nekdo ustreli! spoh nevem več kaj nej... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 nej me nekdo ustreli! spoh nevem več kaj nej... ajoj mali kaj je narobe Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Mal zmatrano, zdej me čaka pa še en seminar za delo in bo verjetno tudi dolga. Glih tolko, da se malo oglasim. Bodite pridni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 nej me nekdo ustreli! spoh nevem več kaj nej... Bom te jest, če čš ... Da vrnem uslugo Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ajoj mali kaj je narobe ma vse! en frend no ne lih frend ampak poznala sma se je naredu samomor, poli z punco gre vse narobe, ... vse je v kurcu no! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ma vse! en frend no ne lih frend ampak poznala sma se je naredu samomor, poli z punco gre vse narobe, ... vse je v kurcu no! ups,... sorci, nism vedla, da je tko hudo Sej bo šlo mem, Svizec (jest mam podobno izkušnjo za sabo - kakšne 2 leti bo od tega...), ampak vem, pretrese te in boli, sploh če maš probleme s tistimi, k bi ti mogl najbolj ob strani stat... en pobož zate , pa drži se Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hvala, pa sej bi blo ql z punco če bi šla narazn pa da bi bla vsak v svojem kraju, sam hudo je k se morma vsak dan pol v šol gledat, pa jst mam njo ful rad in ona ma mene še rada, sam ne gre nevem noo... jst bom spet joku! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Zmagale na biljardu! Trebuh ni bil tak problem kot sem sprva mislila, da bo Igrale smo proti dvema fajn fantalinoma , smo ju nabrisale, da se je kar kadilo! Zaslužile 20 jurčkov v petih igrah in ju peljale na pico, ker sta reveža tako poklapano gledala Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hvala, pa sej bi blo ql z punco če bi šla narazn pa da bi bla vsak v svojem kraju, sam hudo je k se morma vsak dan pol v šol gledat, pa jst mam njo ful rad in ona ma mene še rada, sam ne gre nevem noo... jst bom spet joku! Ne jokat no, k bom pol še jest!!!! Ne splača se sekirat zarad tega, Svizec. Itak nč ne traja večno, tud "prepad" med vama ne bo. Se bo že pokazal, a sta za skupi al nista, do takrat pa uživejta v družbi drug drugega in se mejta še naprej rada brez nepotrebnega kompliciranja. Želim ti, da bi se vse fajn poštimal in sploh maksimalno sreče v ljubezni ti želim. Držim pesti, da vama bo v končni fazi ratalo, ker če ne bom mela ljubezen sam še za pravljico, k v realnosti ne obstaja. Skratka: , da bo vse QL Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hvala, sej bom zdržu no, sam ona mi vse pomen... pa še un se je mogu pod vlak vržt.. :cry Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hvala, sej bom zdržu no, sam ona mi vse pomen... pa še un se je mogu pod vlak vržt.. :cryOOooohhh... Svizec, držim pesti zate, prov? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.