Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

uff :eek: pol sma kr 4 osebe skupaj al pa še več :inocent: x:Dx x:o)x

kar se mene tiče :inocent: ... še več x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx no pol za grupniga kandidatov ne rabta

xcivx sej že grem spat...ni me treba nazjat x;)x

Nč se sekirat Lia, noben te nau nadru, k itak noben ne vid pomoje x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

Lepo spančkej xsrcx

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

ma vse! :sori: en frend no ne lih frend ampak poznala sma se je naredu samomor, poli z punco gre vse narobe, ... vse je v kurcu no! :(

ups,... sorci, nism vedla, da je tko hudo :inocent: Sej bo šlo mem, Svizec (jest mam podobno izkušnjo za sabo - kakšne 2 leti bo od tega...), ampak vem, pretrese te in boli, sploh če maš probleme s tistimi, k bi ti mogl najbolj ob strani stat...

en pobož zate xsrcx , pa drži se :palec:

živi in pusti živeti

Zmagale na biljardu! :onfire: Trebuh ni bil tak problem kot sem sprva mislila, da bo x:Dx Igrale smo proti dvema fajn fantalinoma x:px , smo ju nabrisale, da se je kar kadilo! x:Dx Zaslužile 20 jurčkov v petih igrah in ju peljale na pico, ker sta reveža tako poklapano gledala x:o)x x:Dx :vragec:
Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

hvala, pa sej bi blo ql z punco če bi šla narazn pa da bi bla vsak v svojem kraju, sam hudo je k se morma vsak dan pol v šol gledat, pa jst mam njo ful rad in ona ma mene še rada, sam ne gre nevem noo... jst bom spet joku! :(

Ne jokat no, k bom pol še jest!!!! :cry: Ne splača se sekirat zarad tega, Svizec. Itak nč ne traja večno, tud "prepad" med vama ne bo. Se bo že pokazal, a sta za skupi al nista, do takrat pa uživejta v družbi drug drugega in se mejta še naprej rada brez nepotrebnega kompliciranja. Želim ti, da bi se vse fajn poštimal in sploh maksimalno sreče v ljubezni ti želim. Držim pesti, da vama bo v končni fazi ratalo, ker če ne bom mela ljubezen sam še za pravljico, k v realnosti ne obstaja.

Skratka: xcrossfingx , da bo vse QL

živi in pusti živeti

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...