Ajda- 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 odlično Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Kot že dolgo ne...Odlično !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 super Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>super neosvinčeni ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 eurosuper Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutri je nov DELOVNI dan... in pojutrišnjem tudi, pa še polna luna Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Kot, da bi letel...harmonično ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Jutranje, kofetkam, pa telo skup sestavljam Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 zaspano ... in delavno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 super sem mel lepe sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 lepo , kljub dežju, ki pada in pada in...... bomo pa tukaj čvekal Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 mokro... :xx!: ampak fajn...noter na toplem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 odlično Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Devil Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 ko kanta snet.net Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ....zebe me..... brrrr Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>....zebe me..... brrrr pridi k meni, pa te ne bo več zeblo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridi k meni, pa te ne bo več zeblo ...ah dej nehi, tm na gorenjskem mate ziher še 2° manj..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 hmmmmm kdo pa pravi, da prideš na gorenjsko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmmm kdo pa pravi, da prideš na gorenjsko ja ke pa si pol? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja ke pa si pol? doma na bledu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>doma na bledu Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej ne zamaraj si mozak preveč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 kljub temu, da je danes mrzel, deževen dan, se počutim kar fajn. Tukaj pred računalnikom s kaloriferjem in z vami... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 kot tale zmeaana tipkovnica pred mano mi pashe tale de~ danes, ha ha Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.