Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

tnx, sam tolk bad stvari na kupu noo... za znoret...

sej mamo vsi, sam včas mormo izklopt, pol pa zgleda, k da se mamo eni skoz fino, pa vsaj pr men ni tko (jest še klele včas težim, kadar mi je hudo)...

Poznam pa občutek...

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

ja ampak ne poznaš občutka k ti reče oseba k jo ljubiš da neve ka nej, da sam frenda ne morta bit ker preveč čut do tebe, da skup pa tut nekak nregre... men ni nč jasn več! mnda sm znoru! :(

Bl kot si ti misliš, svizec... ampak, glavo pokonc, vsi mormo to skoz dat in tud ti boš...

Ko se boš čez par let, ko boš srečno zalublen, spomnu (če se boš spomnu) na to, se spomn name in stisn pesti še zame, prov?

živi in pusti živeti

Svizec, ko boš tole prestal, ti bo naslednjič podobna situacija, če do nje pride, ( bog ne daj), mala malica.... učiš se še, nabiraš izkušnje, kako ravnati v teh primerih, kako se spopadati z njimi...to moraš dati skos, temu se reče življenje ....zato pa si na tem svetu, da živiš! x;)x

vse bo kul

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ok, mi2 sva se zdej zmenla da bova tko bol v folku da mana nau tok bad, pa všas na samem skup ko bova le oba hotela! poli bova pa vidla al sam za skupi al sma sam za frenda! a sma se prau odločla? jaz upam no, vem pa zdej pri čem sem in sem hudo že dau skos, tak da tut če nebova skupi se tega zavedam kak bo in nebo tko hudo! hvala vsem ;)

:U: ...noc.... :U:

Binga, ne tok z učki zavijat no... k drgač tok lepo pogledaš, da je škoda, če se ti bo učk zataknu.

Pridna bod pa x:Xx

Pa sej sploh n citam vajinih stvari! Ze ceu dan zavijam z ocmi! Pejt precitat mojo novo temo pri Kaj simislimo o....SOSEDJE, pejt, pa bos tut ti z ucmi zavijala! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Delala do petih......... :o|o: ............šla na koncert v glasbeno šolo moje male princeske................. :palec: :2src: ...................potem pa še malo telovadbice v fitnesu.............. :palec:

Za zaključek dneva bi lahko rekla, da sem zadovoljna, srečna in prijetno utrujena........... x:)x

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...