svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 tnx, sam tolk bad stvari na kupu noo... za znoret... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 tnx, sam tolk bad stvari na kupu noo... za znoret... sej mamo vsi, sam včas mormo izklopt, pol pa zgleda, k da se mamo eni skoz fino, pa vsaj pr men ni tko (jest še klele včas težim, kadar mi je hudo)...Poznam pa občutek... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja ampak ne poznaš občutka k ti reče oseba k jo ljubiš da neve ka nej, da sam frenda ne morta bit ker preveč čut do tebe, da skup pa tut nekak nregre... men ni nč jasn več! mnda sm znoru! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja se strinjam z mystico pa englbengl..........sej bo svizec......... .......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja sam kdaj bo? nevem če bom zdržu... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja ampak ne poznaš občutka k ti reče oseba k jo ljubiš da neve ka nej, da sam frenda ne morta bit ker preveč čut do tebe, da skup pa tut nekak nregre... men ni nč jasn več! mnda sm znoru! Bl kot si ti misliš, svizec... ampak, glavo pokonc, vsi mormo to skoz dat in tud ti boš...Ko se boš čez par let, ko boš srečno zalublen, spomnu (če se boš spomnu) na to, se spomn name in stisn pesti še zame, prov? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ok, no hvala vsem za podporo... upam da bom zdržu... sam kak jo nej gledam v šoli? kak nej... eh, nevem kak se bom lahko pobrau... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ok, no hvala vsem za podporo... upam da bom zdržu... sam kak jo nej gledam v šoli? kak nej... eh, nevem kak se bom lahko pobrau...Boš boš... vsi smo se, tud ti se boš... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Svizec, ko boš tole prestal, ti bo naslednjič podobna situacija, če do nje pride, ( bog ne daj), mala malica.... učiš se še, nabiraš izkušnje, kako ravnati v teh primerih, kako se spopadati z njimi...to moraš dati skos, temu se reče življenje ....zato pa si na tem svetu, da živiš! vse bo kul Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ok, mi2 sva se zdej zmenla da bova tko bol v folku da mana nau tok bad, pa všas na samem skup ko bova le oba hotela! poli bova pa vidla al sam za skupi al sma sam za frenda! a sma se prau odločla? jaz upam no, vem pa zdej pri čem sem in sem hudo že dau skos, tak da tut če nebova skupi se tega zavedam kak bo in nebo tko hudo! hvala vsem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 zaspan sm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 jest tud Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 pa crklja se mi tud Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 pa crklja se mi tud kaj se zgodi, če rečem: men tud ??? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 kaj se zgodi, če rečem: men tud ??? jah sej veš, vse je vzajemno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Binga, ne tok z učki zavijat no... k drgač tok lepo pogledaš, da je škoda, če se ti bo učk zataknu. Pridna bod pa Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...noc.... Binga, ne tok z učki zavijat no... k drgač tok lepo pogledaš, da je škoda, če se ti bo učk zataknu.Pridna bod pa Pa sej sploh n citam vajinih stvari! Ze ceu dan zavijam z ocmi! Pejt precitat mojo novo temo pri Kaj simislimo o....SOSEDJE, pejt, pa bos tut ti z ucmi zavijala! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Današnje počutje ? Sem videl lepše dneve ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Današnje počutje ? Sem videl lepše dneve ! Pa ZAMIZI, pa se ti bo tudi danasnji dan zdel lep!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Delala do petih......... ............šla na koncert v glasbeno šolo moje male princeske................. ...................potem pa še malo telovadbice v fitnesu.............. Za zaključek dneva bi lahko rekla, da sem zadovoljna, srečna in prijetno utrujena........... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Zdej pa ...noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Pa ZAMIZI, pa se ti bo tudi danasnji dan zdel lep!!! Mislim, da ne bo tako enostavno !! Zdej pa ...noc....Noč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Zdej pa ...noc.... ..........ima svojo moč.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 glava k avion Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.