Mick 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ob čiku in kavi se segrevam na delovno temperaturo....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 NOc je imela svojo moc . Naspana in razigrana . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 sploh ne tok zaspano,kokr sm predvidevala,da bom,se mi je verjetno mal bioritem umiril,sem se za mal bolj zgodi, kokr ponavad naštimala pa mam tko daljši dan Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 glava k avion Moja tud! :xx!: ok, mi2 sva se zdej zmenla da bova tko bol v folku da mana nau tok bad, pa všas na samem skup ko bova le oba hotela! poli bova pa vidla al sam za skupi al sma sam za frenda! a sma se prau odločla? jaz upam no, vem pa zdej pri čem sem in sem hudo že dau skos, tak da tut če nebova skupi se tega zavedam kak bo in nebo tko hudo! hvala vsem Jst te popolnoma razumem, ker sem v isti situaciji Držim pesti! Sej veš, čas celi vse rane! Pa vsaka stvar je za nekej dobra! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Lejka, hahaha! Kwa pa ne piješ Guinnessa... ne bi bla glava k avion... tko si pa tankala une dvojne zadeve! LOL Sej bo bolš... Na kavo prlet ob 12ih, pa bo! Aja... jz sm pa mal razpenjena na ene par osebkov, ampak jih bom skenslala iz lajfa, tko da bo vse ok, very soon! x!x Ne rabm hinavcev okol sebe! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Lejka, hahaha! Kwa pa ne piješ Guinnessa... ne bi bla glava k avion... tko si pa tankala une dvojne zadeve! LOL Sej bo bolš... Na kavo prlet ob 12ih, pa bo! Aja... jz sm pa mal razpenjena na ene par osebkov, ampak jih bom skenslala iz lajfa, tko da bo vse ok, very soon! x!x Ne rabm hinavcev okol sebe!Srčica verjem, da ne bi tok dvojnih spila, če jih ne bi rabla. Sicer sem bla pa zadnje čase pridna in nisem nč pila. Kad pa kdaj si pa tud jst zaslužm, še posebi, če je cel svet nad mano razočaran. A se lahko jst tud kdaj sama seb smilm Moji bližni so namreč gluhi za vse kar imam povedat, hvala bogu me vsaj ti poslušaš, pa še to zadnje čase sploh ne morm govort. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Leeenooo... Mam dopust... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 že mal bolš k včeri! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ma kaj pa vem, fajn. Pa tko noro...v nestrpnem pričakovanju, pa sploh ne vem česa...sam tak filing mam. Najbrž se mi že blede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 odlično jutri je že petek Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ma kaj pa vem, fajn. Pa tko noro...v nestrpnem pričakovanju, pa sploh ne vem česa...sam tak filing mam. Najbrž se mi že blede. ne sam živa si Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Osjecam se high, mozak bye, bye... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 oblegano,razgaljeno Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 počutim se praznega, depresivnega...preveč cajta mam za razmišljat, se bo treba lotit nečesa koristnega, in pozabit na nekaj......točno, na vas, punce Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 maaaaaaačonaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 verjetno bi se že nazaj zadrla,če bi te slišala.mogoče morš pa bolj potiho in previdno Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Danes končno spet nabit s pozitivno energijo ! V glavnem sem cool. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 počutim se praznega, depresivnega...preveč cajta mam za razmišljat, se bo treba lotit nečesa koristnega, in pozabit na nekaj......točno, na vas, punce am probi kej pojest pa neboš tko prazen! kake testanine pa dobro omako... se boš tko najedu da boš še bruhau lahko! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Kaj je Svizec, gre? Jest sm pa tko tko. Bi bla lahko še bolš, če bi bil lubi kje na vidiku!!!! Mu pač rata spravt me v dobro voljo. Pa še ujet ga morem... počutim se praznega, depresivnega...preveč cajta mam za razmišljat, se bo treba lotit nečesa koristnega, in pozabit na nekaj......točno, na vas, punce Cashy, a se še nisi dostkrat opeku? Kaj pa je depresiven dan napram depresivnim letom Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Kaj je Svizec, gre? tko, čedali bolš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 tko, čedali bolš No, to je pa lepo slišat, mislm brat, mislm vidt,... ah, no, sej veš, kaj mislm. Vesela zate Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 huh, sem že od pol štirih zjutraj pokonc, me je ful zvil v trebuhu in sem non-stop na wcju čepel...zdaj je malo bolje, sicer sem na šihtu in upam, da me tu ne zvije Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 fajn, petek pač, se bo šlo zvečer "with my friends" kam vn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Razpoloženje je enkratno, čudovito ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 še zmer zaspano Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.