seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 mmmmh... dobro in slabo.. če sm pošten, gadno! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 pobož.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 pobož.... a zame? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 jp...zate.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 jp...zate.... kok si prjazna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 prijazna...na srečo ne zmer.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Aja, a sm povedala, da me zebe, k psa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 a ni gretja a kwa? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Brrrrrrrrrrr...kaj? Grem mal po forumu pogledat, če je kje kdo, k me bo pogrew. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 počutm se tko, da bi najraj nekam šla... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 počutm se tko, da bi najraj nekam šla... kam bova šla? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 kam bova šla? Luuuuuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kam me boš pa pelu ? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 Luuuuuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kam me boš pa pelu ? lubica, kamor boš hotela Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 lubica, kamor boš hotela Da te nam za besedo prjela Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 Da te nam za besedo prjela sej me lahko še kje drugje primeš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 sej me lahko še kje drugje primeš Se mi kr zdi ja, da ne bi mel nč proti Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 Se mi kr zdi ja, da ne bi mel nč proti ja npr. lahk me primeš za rokav dej no punči, kaj boma počela??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 a če te za rokav primem? Si bova že kej zmisnla Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 a če te za rokav primem? Si bova že kej zmisnla ammmm ja za rokavčka a je tm u vašmu koncu tud sonce, na dobah je jebeno ... beden dan bedna službaše tolk vsega pred mano ... jst pa čist zanič. spat bi šla. MISTI NA POSKOK!!! dej mal enrgija od sebe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Tud sončk ja, bom zdej mal vn šla... zobke sončat Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 Tud sončk ja, bom zdej mal vn šla... zobke sončat a brez mene a kwa??? So mi prfoksi spili vsa energija. Ah, bo že ... vikend na vidiku. no vidš, boš densala k tvoja mucka tm spodi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 a brez mene a kwa??? no vidš, boš densala k tvoja mucka tm spodi no, tak je bil plan, k nism vedla, da si duma lahko pa prletiš, če čš Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 no, tak je bil plan, k nism vedla, da si duma lahko pa prletiš, če čš a bova kuža pelal na sprehod? Hahahaha ... shit ej ... čudne misli so me prešinile, dvoumno vse skup. Moram nehat k se bo sam izkazalo kako sm pokvarjena. ja nevem... vem pa da sm mislu na uno k zravn piše klik Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 a bova kuža pelal na sprehod? lahko Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.