seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 lahko ja pol pa pejmo, ne Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 No pa gremo... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 No pa gremo... ja da nau sončk prej od nas šou bo tamala uživala na sončku pa snegcu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ja da nau sončk prej od nas šou bo tamala uživala na sončku pa snegcu Mah, ona skoz uživa , k ma tako QL mami, k je še bl otročja, k ona sama Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 Mah, ona skoz uživa , k ma tako QL mami, k je še bl otročja, k ona sama hehe kjut glej da nauta zamenali vlogi ej pa fajn jo naprav,da nau pol smrčkala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Evo mene, sva že nazaj... Jih, kolk mava rdeče ličke Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 dobr, vesolo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 Evo mene, sva že nazaj... Jih, kolk mava rdeče ličke a že nazaj? ja to je bil pa dolg sprehod a so Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 da nauta spet sneg topila no, k ga je že tak mal Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 da nauta spet sneg topila no, k ga je že tak mal kwa je muki? a maš kšno punco? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 aha, sam zdej mal šteka, ampak mislim da bova spelala zakaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 aha, sam zdej mal šteka, ampak mislim da bova spelala zakaj? aha, potem bosta pa sneg talila Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 am... mogoče Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 am... mogoče a pol spita tud že skupi al kako? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 nevem kuku misliš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 nevem kuku misliš ammmmm, dej ti bo moja englbengl razložila Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ammmmm, dej ti bo moja englbengl razložila sam da nausta pol ati pa mai huda(moja) ! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 sam da nausta pol ati pa mai huda(moja) ! zakaj pa, sej bo sam razložila, ne pa demonstrirala muki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Danes sem pa zadovoljna, ker mi je uspelo kar sem si zamislila, pa tudi zaradi tega, ker vidim, da mi stojijo ob strani in me podpirajo. Skratka, danes sem zadovoljna in polna energije. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 http://www.lunin.net/forum/uploads/post-4137-1133536126.gif a to pomen spanje? spala nisma! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 Danes sem pa zadovoljna, ker mi je uspelo kar sem si zamislila, pa tudi zaradi tega, ker vidim, da mi stojijo ob strani in me podpirajo. Skratka, danes sem zadovoljna in polna energije. a to pomen spanje? spala nisma! hmmmmmm ja ke si pa to staknu? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 nevem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 isto ko včeri...še zmeri smrkavo, osamljeno in depresivno...a bi že minilo, al se bom mogu spet zlajat v črni luknji! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Še zmer me zebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.