seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 Me pa res zanima kako bi se tega lotu... ah se sploh nebi, sm tak k sm... živim in pustim živeti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 kak s to lepo povedu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 kak s to lepo povedu Pa res, a ne da ja? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 ampak dougčas mi je pa še vedno, nevem kaj nej a nej grem vn a nej grem spat... brezveze je dones Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ampak dougčas mi je pa še vedno, nevem kaj nej a nej grem vn a nej grem spat... brezveze je dones Hvala lepa :xx!: Mah, je težko k si mlad, pa neumn, k se nikol ne znaš prov odločt Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 Hvala lepa :xx!: Mah, je težko k si mlad, pa neumn, k se nikol ne znaš prov odločt sorry no, sej če tebe nebi blo pol bi pa že umru od dolgčasa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 pojt neki pojest Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 pojt neki pojest nism lačn... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 čokolado? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 sorry no, sej če tebe nebi blo pol bi pa že umru od dolgčasa :xx!: :xx!: :xx!: grem... tole jamranje ni ničemur podobn - nared kej za to, da ti bo lepo, ne pa sam jamrat!!! Pismo, ej... da bi bla jest na tvojmu mestu... ne bom še enkrat o tem... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 :xx!: :xx!: :xx!: grem... tole jamranje ni ničemur podobn - nared kej za to, da ti bo lepo, ne pa sam jamrat!!! Pismo, ej... da bi bla jest na tvojmu mestu... ne bom še enkrat o tem... no no no, kaj se pa jeziš? ma dej no, sej ne jamram, mislm ok. ne da se mi dones vn, ker sm biu itak skor ceu tedn zuni nek harou... brezveze, to je to... ok, sej mi ni več dolgčas, pa ne jamram... kul? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 no no no, kaj se pa jeziš? ma dej no, sej ne jamram, mislm ok. ne da se mi dones vn, ker sm biu itak skor ceu tedn zuni nek harou... brezveze, to je to... ok, sej mi ni več dolgčas, pa ne jamram... kul? Kratko in jedrnato: Got it? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 Kratko in jedrnato: Got it? yeah baby Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Pismo gre tole počas... pa 30 sek čakat... jest bom lih kar popi... se bom razjezila Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 Pismo gre tole počas... pa 30 sek čakat... jest bom lih kar popi... se bom razjezila lol dej ne popi... škoda živčkov take it easy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 lol dej ne popi... škoda živčkov take it easy Če sm pa prehitra no... Zravn bi lahk še miljon stvari nadila, če mi ne bi blo treba zica brant pred ostalimi napadalci, k hočjo tud na net Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Pejta vidva v Nabijanje postov I feel good!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Pejta vidva v Nabijanje postov Kr vsi naju podijo nekam.. smrk Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 Pejta vidva v Nabijanje postov I feel good!!! ja pa sej so čvekarije Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja pa sej so čvekarije sala kadula magic kabula bibidi babidi bu... in to v temi: kako se danes počutiš!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 sala kadula magic kabula bibidi babidi bu... in to v temi: kako se danes počutiš!!! lol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 lol Zgleda, da sva ostala sama... Al pa nobenga več ne motva Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 Zgleda, da sva ostala sama... Al pa nobenga več ne motva ne pa nisva, en druzga mava Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ne pa nisva, en druzga mava No, to pa res... en druzga mava - en bo glih kr začel jamrat, kakšna tuga je kle gor, ta drug bo pa popi... bil jezen, ker gre vse nekam, po domače v ku... kufer... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 No, to pa res... en druzga mava - en bo glih kr začel jamrat, kakšna tuga je kle gor, ta drug bo pa popi... bil jezen, ker gre vse nekam, po domače v ku... kufer... lol kwa spet trapaš?? heheh men stabo ni dougčas Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.