EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 kok mam js pametno bejbi jah... to so pa izkušnnje, dragi Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 jah... to so pa izkušnnje, dragi a tuko hmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 a tuko hmmmm ja, če delaš z otroci, pol znaš z njimi - to sm misnla reč z izkušnjami Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 ja, če delaš z otroci, pol znaš z njimi - to sm misnla reč z izkušnjami aha... mi je kar odleglo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 aha... mi je kar odleglo c c c c, takjo sam na najslabš pomislš... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja kak pa to seal, a ne veš da ji moraš zaupat/verjet pa ne ddvomt! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja no, sej se nerinim med vaju, sam tko ne, vsak dam po 10 se morta kle neki... pa itak se sam zezam no... zarat mene lahko...khm... skos, 24ur na dan sam če bota zdržala še dalj če je treba... kaj pa je 24 ur... Povprečje je vsaj 72 ur non stop, a ne seal? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 sej piše na dan, ne moreš 72ur na dan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 še dalj če je treba... kaj pa je 24 ur... Povprečje je vsaj 72 ur non stop, a ne seal? tako je,draga! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 sej piše na dan, ne moreš 72ur na dan Jao, svizec, vsaj ornk preber... jest nism govorila o urah na dan, ampak o urah skupaj... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja jst sm govoru na dan, pa nč kolk dni pa si ti začela da ne sam 24 ur Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja jst sm govoru na dan, pa nč kolk dni pa si ti začela da ne sam 24 ur No sej pravm, če koga komentiraš, ga moreš najprej ORNG prebrat Ok, sva oba bla prefurjasta - premirje Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 mhm! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 mhm!QL (hepi k marela) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 a to misliš dešnik? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 a to misliš dešnik?ne, v mislih mam dežnik Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 aha, kak pa un vlki al mali? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 aha, kak pa un vlki al mali? vlki Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 am tinaL a si srečno zalublena al kaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 am tinaL a si srečno zalublena al kaj?Točno tako! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Točno tako! Bravo, bravo! Čestitke!!! Torej ljubezen še ni izumrla! Ful vesela zate Tinal Največ sreče ti želim - pa da bo trajal Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Bravo, bravo! Čestitke!!! Tirej ljubezen še ni izumrla! Ful vesela zate Tinal Največ sreče ti želim - pa da bo trajal Thanks Sm tud jz misnla da je ljubezen izumrla, sam pol me usoda razveseli, pa mi pošlje kakšnga angela varuha tkole... Tudi jaz si želim, da bo trajalo. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Thanks Sm tud jz misnla da je ljubezen izumrla, sam pol me usoda razveseli, pa mi pošlje kakšnga angela varuha tkole... Tudi jaz si želim, da bo trajalo. držim pesti zate in za tvojo ljubezen Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Odlično, vendar zelo lačno. Bi pojedel pol prasca tako počez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.