Indy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jebem ti šiht u nedeljo.....in onog ko je to izmislio... mani, mani jebem ti mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Odlično, vendar zelo lačno. Bi pojedel pol prasca tako počez pa dobr tek! gre kdo na enga bika? za kosilo? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 K nova sem, sam se moram še predramiti, da bom vedela kaj se dogaja okol mene. Zdej hodm naokol kot en mesečnik, pa še meglen vidm. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 K nova sem, sam se moram še predramiti, da bom vedela kaj se dogaja okol mene. Zdej hodm naokol kot en mesečnik, pa še meglen vidm. Normalno da vidiš megleno, saj je megla okoli tebe. Jaz sem cool, samo tudi megleno vidim, sem zažgala vse palačinke po vrsti, še Riki jih noče jesti. Presnet internet!!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 No pol je pa v redu , bom počakala, da se vse razkadi . Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Fajn (in čist nč zaspano ), k me je pršu Miklavž pogledat - sm bla tok pridna, da ni mogu počakat do 6. 12. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 man bo tut 5. prnesu k sm bol priden Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 men je pa pri stari mami že prinesel...Se je pa lansko leto že dogodilo, da sem bil sam bolj izdaten Miklavž, kot prejemnik in vesel sem tega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 se priporočam cashy, sej veš da sm biu letos ful preden pa to... a mi boš kej prnesu? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Oooooooooo, Cashy, kuko? Ja, za Miklavža je pa fajn bit prid . No sam itak ni panike - kle sta še božiček in Dedek mraz - ziher bo še kej padl Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Avtor Prijavi Deli 4. december 2005 dones sm pa full naspan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ah, sm precej slabo (mogoče bo pa pa Miklavž kj popravu razpoloženje) - so vsi zvedl kaj se mi je zgodil, pa se vsem smilm zdj. BAd! Upam, da bojo kmal pozabl...js sm že...zdj pa nj še ONI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Razpoloženje je še kr cool. Sam v glavi se mi še mal vtri od včerajšnjega žuranja...mislim, da sem malce pretiraval z vodkami & red bullom ! Pa še lačen sem, kot pes Pičim mal plavat v pazen !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Fajn (in čist nč zaspano ), k me je pršu Miklavž pogledat - sm bla tok pridna, da ni mogu počakat do 6. 12. dones sm pa full naspan zanimiv da sta se oba naspala! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 dones sm pa full naspan A ti tud, al kaj? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja tko piše Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja tko piše Kdo pa je tebe kej vprašu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Avtor Prijavi Deli 4. december 2005 A ti tud, al kaj? mhmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 mhmm Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Avtor Prijavi Deli 4. december 2005 js te bom polizu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 js te bom polizu Zakaj že? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Avtor Prijavi Deli 4. december 2005 Zakaj že? ker so mi všeč tvoji zobki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.