untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 robin hud? wtf? čudno nisi napisala bjuti end d bist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ja pizda, si kmet, no. Costner je bil pa ja, najbl opazn robin hud, jebemo. Nea me jezi, det, čuješ? Zanič si bil pri pokru, jaz bi te narezala, ko salamo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ja pizda, si kmet, no. Costner je bil pa ja, najbl opazn robin hud, jebemo. Nea me jezi, det, čuješ? Zanič si bil pri pokru, jaz bi te narezala, ko salamo! kom pa zmagal se mi boš pa ufuravala jok seko odpade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ta mi je bla pa za crknt smešna... Piki, da nisi ti srbkinja - piši kao što govoriš...Ne znam ja to. kom pa zmagal se mi boš pa ufuravala jok seko odpade Nimam v navadi cele familije obdelat, tko, da si na varnem, poba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 tu jaz nebi dal roke v ogn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 tu jaz nebi dal roke v ogn A maš mal previsoko mnenje o sebi, a? Sm ti rekla, da na griže ne padam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 zdaj zasigurno vem da sem varen samo težko je ostat griža če ne kadiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 zdaj zasigurno vem da sem varen samo težko je ostat griža če ne kadiš A ja, a se rediš? Fajn. Pol maš pa že večje možnosti, da navalim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 A ja, a se rediš? Fajn. Pol maš pa že večje možnosti, da navalim! ne ne sej hujšam, hujšam res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ne ne sej hujšam, hujšam res. hihi, ne boš mi ušel, ne boš mi ušel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Kostan jem! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Še mal skisan od včerajšnjega žuranja...počutje pa OK ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 taksno moje razpolozenje http://www.smeski.com/razni/jezni/ALD.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 taksno moje razpolozenje http://www.smeski.com/razni/jezni/ALD.gifLOLdej ne pretiravi! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 LOLdej ne pretiravi! sej ne http://www.smeski.com/razni/jezni/8314.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Današnje počutje je bolj tako tako...upajmo, da v toku dneva se bo kaj izboljšalo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 super lenobno počutje Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 super lenobno počutjetudi jaz! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Ne morem verjet, da sem danes tok dawn Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ...čist sem v k.... danes...ampak res Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Nisi edini, veš ... taki dnevi. Se bo boljš, se mormo tolažit. Pa verjet. Pa sem mislil, da sem edini...očitno sem se motil !Upajmo na lepše dneve..., ker meni to ne paše, očitno potrebujem spremembe v mojem življenju !Upam v kratkem kako odselitev v tujino, ker tukaj v Slo. sem preveč depresiven ! ...čist sem v k.... danes...ampak res Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Santos sanja o Tajski Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 :OO!: bi se reklo, saj bo ...nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo bit še slabš še en makaron Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 sej bo........... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 dejmo punce, malo veselega duha...sej je veseli december, a ne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.