Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

USA?

hudoooo...sam tam zdaj vlada avtoritativen neonacističen terorističen režim :vragec:

dokler se Bushevi ne poberejo z vlade, me ni tja :vragec:

Ah dej nehi... tko sam evropejci gledajo! Kwa pa američanom fali? No povej? A jim gre slabo?? NE! Tok dobr se majo, kot se mi ne bomo nikol, s tem režimom.

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

Ah dej nehi... tko sam evropejci gledajo! Kwa pa američanom fali? No povej? A jim gre slabo?? NE! Tok dobr se majo, kot se mi ne bomo nikol, s tem režimom.

fali jim zdrave pameti x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Ne se kregat :vragec: :vragec:

Različna mnenja pač, tudi jaz ne maram Američanov. Pa kaj ... Tinal, glavno, da bo tebi kul. x;)x :palec: :palec:

ma sej se ne..........poleg zdrave pameti jim fali tud en kup vrednot, tradicije....zato so pa tki buksnli.......sm crkavala od smeha k poznam enga američana k je sem pršu živet kake je kvasu x:Dx

pa tud tko na splošno............narod psihopatov, debeluhov, zafustrirancov k nimajo nobenih svojih korenin in ničesar na kar bi se lohk oprli, zato so mal pomešali prioritete v lajfu :xx!:

Bora

sej ti tudi ne veš.

No dej no, pametni ste vsi po vrst, sam kar vidte v filmih, mislte da mate kr prow, pejte žvet za neki časa tja, pa vam bo vse jasn, ne pa klele kr neki pisat, na podlagi tega, kar vam TV pokaže.... Ne mislm se več o tem pogovarjat.

Scio mi nihil scire

ja itak hvalabogu da se ji uresniči :palec: sam tko, k je pač beseda nanesla x:Ix treba vn dat x:Dx

pogledat bi si pa js tud šla, sam bol tko............mehiko, kanado, ne glih zda........

Bora

Jst pa vse. Tudi Hollywood pa Kalifornijo ... tudi Texas :vragec: x:Dx

V Kanado grem drugo leto, če bo vse ok ... k teti. x:Ix

ja sej, itak, sam mi ni tolk recimo...no teksas ajd x:Dx sam tko če se bi blo treba odločat recimo kake strahove mam

pol pa glej dauš kartico pisala x:Dx

Bora

Tina, ne jezi se ... a jst pa ne smem svojega mnenja povedat, al kaj. Pismu. :vragec:

Mystica, itak da lahk, a sm rekla da ne smeš? sam neumn se mi zdi, da neki blatite, k sploh ni za blatit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Todika pravi, da so američani neumni: ja jebi ga= njihov šolski sistem je drugačen kot naš in si izbirajo predmete= pač če ne vejo kwa je gl. mesto Francije (al pa clo kje Evropa sploh leži), to še ne pomen, da so neumni.

So pa na kakšnem drugem področju bolj izobraženi od nas...

2. to da so debeli: ja prow, a ne. Jim že paše jest junk food!

3. prioritete: vsak ma svoje v lajfu. Tud ti in jz! Enmu paše ceu lajf obirat solato na vrtu, drugim pa uspet v karieri! So fucking what!

4. nimajo korenin: ja dobr je no,kwa se nisi na avstralce spravla, k so skor vsi potomci kaznjencev....

:xx!: xrolleyesx

Scio mi nihil scire

Pa tudi v Kanadi sem bila, prekrasna pokrajina, vendar je težje uspeti tam, kot v USA... Spet drugačni pogoji za življenje, bolj evropejski, kar vsi vemo kaj pomeni... višje cene, manjše plače (v primerjavi z ZDA)= evropo kle itak ne morš niti primerjat.
Scio mi nihil scire

Mystica, itak da lahk, a sm rekla da ne smeš? sam neumn se mi zdi, da neki blatite, k sploh ni za blatit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Todika pravi, da so američani neumni: ja jebi ga= njihov šolski sistem je drugačen kot naš in si izbirajo predmete= pač če ne vejo kwa je gl. mesto Francije (al pa clo kje Evropa sploh leži), to še ne pomen, da so neumni.

So pa na kakšnem drugem področju bolj izobraženi od nas...

2. to da so debeli: ja prow, a ne. Jim že paše jest junk food!

3. prioritete: vsak ma svoje v lajfu. Tud ti in jz! Enmu paše ceu lajf obirat solato na vrtu, drugim pa uspet v karieri! So fucking what!

4. nimajo korenin: ja dobr je no,kwa se nisi na avstralce spravla, k so skor vsi potomci kaznjencev....

:xx!: xrolleyesx

joj kok si zapela no...........upam da se ti bojo uresničle vse sanje v zvezi s to obljubljeno deželo, sam moje mnenje je pač drgačno no..........pa nism rekla da so neumni, sam da jim zdrave pameti fali.........to pa je vlka razlika............splošne razgledanosti ki je pr njih u totalnem kurcu pa sploh omenla nism........ne sam da ne vejo glavnega mesta Francije, k s koliđa pridejo ne znajo ZDA na zemljevidu pokazat

avstralci pa mal drgač živijo, pa mal drgač se njihov lajfstajl razvijov kokr američanom, tk da je tale primerjava totalno neumestna

x:Dx

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...