Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 eh ne da še ni filinga, mene je že minil k gledam folk fukjen pa vso to evforijo pučas bojo že avgusta smrekce kupval Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Upam v kratkem kako odselitev v tujino, ker tukaj v Slo. sem preveč depresiven ! Hvala enako! upam da mi bo ratal, kar si trenutno želim in probam uresničit... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 sej bo bolš a s kej pridno božičku nastavlala da te bo razveseliu zdele kmal Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 USA Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 A jst? Bom nastavla, ja Pa bomo vidli, če bo šlo kej notr. hahaha uf a sm eno čudno asociacijo dobila zdele ni za u javnost........... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 USA?hudoooo...sam tam zdaj vlada avtoritativen neonacističen terorističen režim dokler se Bushevi ne poberejo z vlade, me ni tja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Je blo tud zanalašč tko napisano, da jo boš dobila. ti, ti, ti .... pokvarjenka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 USA?hudoooo...sam tam zdaj vlada avtoritativen neonacističen terorističen režim dokler se Bushevi ne poberejo z vlade, me ni tja Ah dej nehi... tko sam evropejci gledajo! Kwa pa američanom fali? No povej? A jim gre slabo?? NE! Tok dobr se majo, kot se mi ne bomo nikol, s tem režimom. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Ah dej nehi... tko sam evropejci gledajo! Kwa pa američanom fali? No povej? A jim gre slabo?? NE! Tok dobr se majo, kot se mi ne bomo nikol, s tem režimom.fali jim zdrave pameti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 fali jim zdrave pameti Aha... In ti to veš... IZ KERE ROKE?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Aha... In ti to veš... IZ KERE ROKE?? iz roke ne vem nč............zdrava pamet mi da vedet da je tko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 iz roke ne vem nč............zdrava pamet mi da vedet da je tko Aha, OK, sam da vi veste... lol kr neki Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Ne se kregat Različna mnenja pač, tudi jaz ne maram Američanov. Pa kaj ... Tinal, glavno, da bo tebi kul. ma sej se ne..........poleg zdrave pameti jim fali tud en kup vrednot, tradicije....zato so pa tki buksnli.......sm crkavala od smeha k poznam enga američana k je sem pršu živet kake je kvasu pa tud tko na splošno............narod psihopatov, debeluhov, zafustrirancov k nimajo nobenih svojih korenin in ničesar na kar bi se lohk oprli, zato so mal pomešali prioritete v lajfu :xx!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 sej ti tudi ne veš.No dej no, pametni ste vsi po vrst, sam kar vidte v filmih, mislte da mate kr prow, pejte žvet za neki časa tja, pa vam bo vse jasn, ne pa klele kr neki pisat, na podlagi tega, kar vam TV pokaže.... Ne mislm se več o tem pogovarjat. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ja itak hvalabogu da se ji uresniči sam tko, k je pač beseda nanesla treba vn dat pogledat bi si pa js tud šla, sam bol tko............mehiko, kanado, ne glih zda........ Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Jst pa vse. Tudi Hollywood pa Kalifornijo ... tudi Texas V Kanado grem drugo leto, če bo vse ok ... k teti. ja sej, itak, sam mi ni tolk recimo...no teksas ajd sam tko če se bi blo treba odločat recimo kake strahove mam pol pa glej dauš kartico pisala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 amerika je prou kulska zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Je treba prej tja pridt. če boš štartala boš pršla tud menda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Tina, ne jezi se ... a jst pa ne smem svojega mnenja povedat, al kaj. Pismu. Mystica, itak da lahk, a sm rekla da ne smeš? sam neumn se mi zdi, da neki blatite, k sploh ni za blatit. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Todika pravi, da so američani neumni: ja jebi ga= njihov šolski sistem je drugačen kot naš in si izbirajo predmete= pač če ne vejo kwa je gl. mesto Francije (al pa clo kje Evropa sploh leži), to še ne pomen, da so neumni.So pa na kakšnem drugem področju bolj izobraženi od nas... 2. to da so debeli: ja prow, a ne. Jim že paše jest junk food! 3. prioritete: vsak ma svoje v lajfu. Tud ti in jz! Enmu paše ceu lajf obirat solato na vrtu, drugim pa uspet v karieri! So fucking what! 4. nimajo korenin: ja dobr je no,kwa se nisi na avstralce spravla, k so skor vsi potomci kaznjencev.... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 amerika je prou kulska zlomk...tralala a č maš babo tam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Pa tudi v Kanadi sem bila, prekrasna pokrajina, vendar je težje uspeti tam, kot v USA... Spet drugačni pogoji za življenje, bolj evropejski, kar vsi vemo kaj pomeni... višje cene, manjše plače (v primerjavi z ZDA)= evropo kle itak ne morš niti primerjat. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Mystica, itak da lahk, a sm rekla da ne smeš? sam neumn se mi zdi, da neki blatite, k sploh ni za blatit. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Todika pravi, da so američani neumni: ja jebi ga= njihov šolski sistem je drugačen kot naš in si izbirajo predmete= pač če ne vejo kwa je gl. mesto Francije (al pa clo kje Evropa sploh leži), to še ne pomen, da so neumni.So pa na kakšnem drugem področju bolj izobraženi od nas... 2. to da so debeli: ja prow, a ne. Jim že paše jest junk food! 3. prioritete: vsak ma svoje v lajfu. Tud ti in jz! Enmu paše ceu lajf obirat solato na vrtu, drugim pa uspet v karieri! So fucking what! 4. nimajo korenin: ja dobr je no,kwa se nisi na avstralce spravla, k so skor vsi potomci kaznjencev.... :xx!: joj kok si zapela no...........upam da se ti bojo uresničle vse sanje v zvezi s to obljubljeno deželo, sam moje mnenje je pač drgačno no..........pa nism rekla da so neumni, sam da jim zdrave pameti fali.........to pa je vlka razlika............splošne razgledanosti ki je pr njih u totalnem kurcu pa sploh omenla nism........ne sam da ne vejo glavnega mesta Francije, k s koliđa pridejo ne znajo ZDA na zemljevidu pokazat avstralci pa mal drgač živijo, pa mal drgač se njihov lajfstajl razvijov kokr američanom, tk da je tale primerjava totalno neumestna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 a č maš babo tam "baba" je zhe kle...pa je mela same dobre stvari za povedat zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 "baba" je zhe kle...pa je mela same dobre stvari za povedat zlomk...tralala pa ti tud anje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ....zato so pa tki buksnli..... a to ne pomen da so neumni? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.