Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 A si bla tud na Aljaski? Jst bi ful šla tja pogledat.Ne še. Je bil pa frend z Nizozemske tm= same dobre stvari je mel za povedat. Mi je prnesu fridge magnet iz Juneau-ja! jih zbiram Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Ne morem verjet, da sem danes tok dawn Tudi zate posije sonček.. ********************************************************** Jaz sem pa danes cel dan nekaj zaspana..., pa brezvoljna...., pa imam še toliko dela...Se moram prav silit v to, da naredim nekaj koristnega.....V načrtu imam še ene 50 strani za preštudirat....potem pa na fitnes, da se mal spravim k sebi......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Upam v kratkem kako odselitev v tujino, ker tukaj v Slo. sem preveč depresiven ! :xx!: že tko nas je mal, zdej boš pa še ti šau! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 V tem trenutku se počutim tako, da se je nekaj spremenilo v mojem življenju.Sledim tej poti, kjeri ne vem kam me bo popeljala...upam na dobro !FOREVER Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Santos kaj dugaja? Ne tak hitr puške u koruz metat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Santos kaj dugaja? Ne tak hitr puške u koruz metat! Helow Man ! Saj jo ne mečem...sam življensko pot spreminjam, pač tam, kjer mi je "usojeno" ! Ženska pač... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Santos, tako kot pri športu so tud v lifeu zmage in porazi...ugotoviš, kaj si naredil napak, in to popraviš... uspelo ti bo, saj si rojen zmagovalec Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Santos, tako kot pri športu so tud v lifeu zmage in porazi...ugotoviš, kaj si naredil napak, in to popraviš... uspelo ti bo, saj si rojen zmagovalec Cashi,ko bi le bilo tako preprosto...kot so te besede !Kljub temu nisem naredil nobene napake...pač višja sila (Ona)...in to je to !Rojen Zmagovalec, to drži ! Ampak ne v ljubezni, za vse ostalo pa ja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Tud love bo Santos, sam more bit taprava! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 santos drži se ...so taki prevratni časi... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Tud love bo Santos, sam more bit taprava! Če bi ta bila le od ene...bi bilo fajn. Druga pa me na zanima, ker takšna je le ena ! Bom preživel tud brez ljubezni..., če je lahko Dalai Lama...pol lahko tud jaz ! santos drži se ...so taki prevratni časi... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 V tem trenutku se počutim tako, da se je nekaj spremenilo v mojem življenju.Sledim tej poti, kjeri ne vem kam me bo popeljala...upam na dobro !FOREVER Santos Kdor išče cilj bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi. Nejc Zaplotnik Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 V tem trenutku se počutim tako, da se je nekaj spremenilo v mojem življenju.Sledim tej poti, kjeri ne vem kam me bo popeljala...upam na dobro ! FOREVER Dej no dej, ne sam ti pa un Lama sta brez, tut jest, pa se nc ne sekeram! Pa tko fajn zgledas, pa pejt u Vedezevanje pa si eno novo zber, zdej k si sef, ne! Pejt citat, sam jamrajo! Evo, spet sm pugledala (en udgovor mas tut tm): TI + ONA = .... zdej pa n jamri, zaspi, jutr pa jo puklic!!!! ...zate.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Santos, warrior forever! Don`t give up hope! Jaz sem OK, spet burna noč , se mi zdi da bom šla po službi spet spat za kakšni dve uri! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Spet bolečine v sklepih. Tole podnebje in sploh deževje mi ne paše. :xx!:Mystica, po reikiju jz nimam več tistih težav, ki sem ti jih takrat opisovala... Če te zanima...os Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 zaskrbljeno.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 še kr zaspano.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 počutim se kot da bi biu noseč Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 počutim se kot da bi biu noseč Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 če pa je res Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 počutim se kot da bi biu noseč kako pa to zgleda Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 nevem ne no, vrti se mi pa tko se ful slabo počutim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 am tko sm navajen Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 lepi zobi, sam tamle maš eno luknco,... pojt k zobozdravniku Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ups, res? kaj pa je?to sm že od BB dobu da vem ka je kom! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.